Vége a nyárnak, nyaralásnak és a felszabadult flörtöknek. Mostanra mindenki visszatér a munkás hétköznapok sodrába…Így az első őszi héten Melitta a munkahelyi élettel kapcsolatban kérdezte a csillagokat. Persze, azért a magánéleti vonal sem maradhatott teljesen figyelmen kívül friss horoszkópunkban.

KOS [03.21-04.20]

kos

A munkahelyén most ne csak a feladataira figyeljen, hanem a kollégáira is. Közülük valaki igen kellemetlen helyzetbe sodorhatja. Talán irigységből, vagy féltékenységből, nem tudni, de nem is lényeges. Reagáljon időben! Magánélet: amíg nem hisz a saját vonzerejében, ne csodálkozzon, hogy az sem veszi komolyan, akit pedig nagyon szeretne elkápráztatni. A kishitűség olyan, mint a gyomnövény. A pici magocskákból hamar növekszik burjánzó pesszimizmusbokor.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBár nem tolakszik gusztustalanul, mégis előrejut. Mert míg mások csak szájalni, ön cselekedni szokott. Ráadásul úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Pontosan és hatékonyan. Ezen a héten tehetsége van ahhoz is, hogy fontos kapcsolatokat létesítsen. Magánélet: a csillagok most elég erővel és bátorsággal ruházzák fel ahhoz, hogy esetenként ne féljen magához ragadni az irányítást, és a korábbinál több ötletességet, játékosságot csempésszen az együttlétekbe.  

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Most egy ideig kevesebb kötöttséggel kell számolnia, így végre saját ötleteit is magvalósíthatja. Erőteljes támogatóra számíthat, aki hajlandó önre pénzt is áldozni, akár komolyabb nagyságrendben. Magánélet: szexuális késztetése intenzív és erős. Képes lesz teljes mértékben kontrollálni azt, sajnos még olyankor is, amikor erre semmi szükség. A csillagok hatása most jól érvényesül, végre szabad utat kellene engedni intenzív energiáinak.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Munkahelyén főnöke időnként elengedi magát, és keresetlen stílusban oktatja ki önöket. Ne vegye a szívére, mert minél kisebb, s minél hitványabb egy kakas, annál hangosabban szokott rikoltozni. Magánélet: szenvedélyessége és impulzivitása most sem hagy alább, mint ahogy a kísérletezés és a tabuk ledöntése is együttlétei szerves részét képezi majd. Ezzel párhuzamosan, Önnek is meglepő módon, érzelmei egyre intenzívebbé és mélyebbé válnak, és végre be meri engedni a másik embert saját világába.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Bár úgy érezheti, hogy jó néhány véletlen és kívülálló történés vezérli napjait, valójában minden a jó irányban halad. A sors vonalvezetését igen apró, általában jelentéktelennek tűnő események alakítják. Magánélet: ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is nagyvonalú és kompromisszumkész, olyannyira, hogy esetenként saját vágyai beteljesüléséről is hajlamos lemondani. Ám nem lesz ez mindig így. A csillagok arra inspirálják, hogy akár indirekt módon, partnere tudomására hozza, mit szeretne.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEgyik munkatársát igen komoly családi tragédia éri. Álljon mellé, lehetősége szerint támogassa, különben összeroppan a katasztrófa terhe alatt. Magánélet: hétvégére kimerül, „csökkentett üzemmódú” állapotba kerül. Kevesebb késztetést érez majd a lepedőcsatákra is. Használja ezt az átmeneti időszakot töltekezésre, így pár napon belül már újult erővel vetheti bele magát a földi élvezetekbe. Ráadásul minden korábbinál felszabadultabbá és spontánabbá válik, ami partnerére is roppant inspirálóan hat majd.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Tehetségesen tanul bele olyan munkakörökbe is, amelyek még ismeretlen területet jelentenek önnek. Itt az ideje, hogy felmérje, mit tud, mire képes, és bátran helyettesítse a szabadságon lévő kollégákat! Egyébként is kibővülhet a látóköre, minden érdekes, izgalmas program örömmel tölti majd el. Magánélet: szexuális téren vigye vissza a szeretetet és a törődését állandó kapcsolatába! Mondja el párjának, milyen vágyai vannak, beszéljen arról, mit és hogyan szeretne!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMunkájában a változások dominálnak. Legyen nagyon óvatos és körültekintő. A tények birtokában döntsön határozottan! Ne feledje, a hezitálás, bizonytalankodás már fél kudarc. Magánélet: váratlan kalandban, vagy izgalmas internetes flörtölésben lehet része. Amennyiben párkapcsolatban él, egy nyitva hagyott levél, egy sms miatt könnyen lebukhat. Erős késztetést érez arra, hogy egyszerre táplálja partnere lelkét, szellemét és nem utolsósorban testét, aminek szintén meglesz a pozitív hozadéka. Végre sikerül tökéletesen felülkerekedni szemérmességén, felszabadítva az önben élő vadmacskát.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Unalmasnak érezheti munkáját, mivel nem tudja hasznosítani a szervezőkészségét, ötleteit. Sokkal több tehetség van önben, de ez úgy tűnik, senkit sem érdekel. Mivel unalmas robotmunkát végez, meglehetősen kedvetlenül megy be reggelente. Több kihívásra vágyik. Egyre inkább érik a gondolat, hogy új lehetőségek után kell nézni. Magánélet: az ágyban nem mindig azt kapja, amire vágyik. Ennek hátterében több ok is állhat: talán valamelyest ellaposodott meglévő kapcsolat, vagy ha új a partnere, nem tudnak egymásra hangolódni.

BAK [12.21-01.19]

bak

Szeretné kézben tartani az életét, és ez igaz az anyagi dolgaira is. Biztosra szeretne menni, ezért inkább abban mutat nagyobb buzgalmat, amiben gyakorlott és jól teljesít. Ne adja fel, hamarosan feltűnik valakinek szorgalma és hozzáértése, attól kezdve sima útja lesz! Magánélet: szexualitásban érdemes lenne egy kicsit őszintén szembenézni vágyaival, legalább önmagának megfogalmazni, hogy mit is szeretne valójában! Ne szégyellje partnere tudomására hozni álmait, s vágyait!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Az ön jegyére pont ráillik a „félig üres pohár” szemlélete. Míg mások ezt félig telinek látják, s elégedetten dőlnek hátra, önt ez az állapot távolról sem elégíti ki. Ezért fordulhat elő, hogy egyes lajhárlusta kollégák kikezdik, ahol csak lehet. Magánélet: lehet, hogy kedvesének nem ön az egyetlen partnere. Nyissa ki fülét, szemét! Óvatosan bánjon a szavakkal, a kényes témákat most inkább kerülje! Üdvös lenne átgondolni a spontaneitás szerepét a szexualitásban, s tudatosan beépíteni ezeket, az erőket a szerelmi életébe!

halakHALAK [02.19-03.20]

Munkahelyén mostanában túl sokszor testálja át saját munkáját másokra. Rossz vége lehet, mert kollégái megunják a málhás szamár szerepét. Ez nem feltétlenül visszautasításban nyilvánulhat meg, sokkal inkább összecsapott, trehány produktumokban. Magánélet: házasságában, szakmai kapcsolataiban a legkülönbözőbb módokon jelenhet meg a hazugság. Az anyagi bizonytalanság és a dolgok elhallgatása ingatag talajra helyezi kapcsolatait. Testi vágyait illetően, ha igazán szenvedélyesen akarja megélni a szexualitást, akkor azt a begyepesedett kontrollt el kell engednie!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu