Heti horoszkóp 2013. február 16-tól 23-ig

Mi vár ránk a munkában a következő héten? S mire számítsunk a szerelemben? Megtudhatjuk, ha elolvassuk Melitta asztrotippjeit, amiben minden jegy szülöttjének egy-egy jó tanáccsal szolgál a dolgai lehető legjobb kimeneteléhez.

KOS [03.21-04.20]

kos

Jelenleg több erővel, energiával rendelkezik, mint az elmúlt hetekben. Ennek ellenére, amikor banki szolgáltatást akar választani, nagyon figyelmesen olvassa el az apró betűs kiegészítéseket is, mert az eb ott van elföldelve! Arra is rákényszerülhet, hogy szövetségre lépjen versenytársaival. Forró, szenvedélyes szerelmi kapcsolat sejlik fel a láthatáron, úgy érzi, ennek most tényleg van értelme.

Heti tanács: Az aggódás nem mentesíti a holnapot a nehézségektől, csak a mát az örömöktől.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika Amennyiben üzletről, munkáról van szó, ismeretségi körére nem számíthat olyan biztosan, mint ahogy eddig gondolta. Szerelemben, amennyiben védekező álláspontra helyezkedik, megszűnik a kommunikáció, ez aztán megakadályozza, hogy megoldják a problémáikat. Még egyedül van? Járjon el olyan helyekre, ahol vonzó, és szellemes emberekkel találkozhat! Ne adja fel!

Heti tanács: A féltékenység annak a művészete, amikor más jószerencséjén meditál a sajátja helyett.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Valamilyen tanfolyam, tornaterem, esetleg klub ideális helyszín lehet arra, hogy új arcokat lásson, új emberekkel ismerkedjen. Munkafronton komolyan kell venni az ígéreteket, aztán alaposan át kell gondolni a lehetőségeket! Mostanában jöhetnek olyan pozitív változások, melyek lehetővé teszik, hogy jó környezetben, jobb körülmények között, magasabb összegekért dolgozzon.

Heti tanács: A kapcsolatokat bölcsen kell megválogatni, jobb egyedül lenni, mint rossz társaságban.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Munkahelyén rosszallásban lesz része, amikor szabadulni szeretne bizonyos, nemszeretem feladatoktól. Ne hatódjon meg a grimaszoktól! Működő párkapcsolatában, hogy elkerülje a sértődéseket, ígérje meg, hogy mindig felhívja kedvesét, ha sokáig elidőz a haverokkal! Nincs annál rosszabb, mint mikor valaki köddé válik, nem tudni mikor, kivel, hol jár.

Heti tanács: Sose akarja megvásárolni a boldogságot! A jókedv, a szeretet, és a szenvedély teljesen más természetű.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Tanulságos helyzetekben bővelkedik ez az időszak. Különösen, hogy munkahelye lassan olyanná válik, mint egy darázsfészek. Ráadásul felmerülhet a fizikai túlhajszoltság, a lemondás veszélye is. Már meglévő kapcsolatban kedvese nagy nehezen ráveszi a kikapcsolódásra. A magányos Oroszlán egyik percről a másikra arra ébredhet, hogy van mellette valaki. Fontos azonban, hogy adjunk és kapjunk is szabadságot!

Heti tanács: A csodát nem kívülről küldik, hanem belülről idézzük meg.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz Itt az ideje, hogy kicsit kényeztesse testét-lelkét! Legalább a hétvégéken szánjon több időt magára! Munkahelyén sok a pletyka, a fölösleges összevissza fecsegés. Ne tartozzon egyik táborhoz sem, inkább végezze csendben a munkáját! Abból nem lehet baja. Lazítson párja pórázán! Meglátja, szinte felpezsdül a már-már kihűlőfélben tűnő kapcsolatuk.

Heti tanács: Nem tudja elkezdeni az életének következő fejezetét élni addig, amíg csak az előzőt olvassa újra meg újra.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Szerelmi élete tele van problémákkal. Itt is hajszolja a sikert, de érthetetlen módon minden a visszájára fordul. A Mérleg, aki társra vágyik, először is hozza rendbe lelkivilágát! Ha kell, szakember segítségét igénybe véve tegye le a múltat! Aztán jöhet a külső ápoltság, és csak ezután keressen társat! Túl sokat töpreng az anyagiakon, pláne, amikor azt tervezi: szeretné kicsit rendbetenni lakását, autóját. Mindezekhez azonban meglehetősen sok pénz kell.

Heti tanács: A legfájdalmasabb dolog, amikor elveszíti valaki önmagát, miközben túlzottan szeret valakit, s elfelejti, hogy önmaga is különleges, értékes lény.

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Amíg nem hisz a saját vonzerejében, az sem veszi komolyan, akit szeretne elkápráztatni. Kössön békét a tükrével, segíteni fog! Legyen határozott, sose hagyja, hogy háttérbe szorítsák! Mostanában mindent megtesz családja boldogulásáért, s ennek szerencsére anyagi és erkölcsi téren is meglesz a látszata.

Heti tanács: Senki sem mehet vissza, és nem kezdheti elölről az egészet, de elkezdheti a mai napot, és más véget hozhat ki belőle!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ne essen kétségbe akkor se, ha leépítések lennének munkahelyén. Váratlanul adódik egy szerencsés lehetőség, amely majd kihúzza önt a slamasztikából. Szerelemben az erős akaratú, mély érzésű embereket vonzza. Választottja épp ilyen, akit nem a felszín talmi csillogása érdekel. Jó esélye van nála.

Heti tanács: Ahhoz, hogy életébe új dolgok kerüljenek, először helyet kell csinálni nekik. Új dolog lehet egy növény, egy kisállat, egy új párkapcsolat, új barátok, de még a derűsebb hangulat is!


BAK [12.21-01.19]

bak Merész terveket forgat a fejében, és most elérkezettnek érzi az időt, hogy nekifogjon megvalósításuknak. A bolygóállás is kedvező, nem érdemes halogatnia. Szívügyekben nem várt sikereket érhet el, valóra válhat egy régi álma. A szerelmi boldogság megsokszorozza energiáit, s ez más téren is segíti.

Heti tanács: A tiszta lelkiismeret útját járva sok kincset találunk:szürkületben fényt, háborúban békét, csüggedésben reményt, erőtlenségben kitartást, a lélek igazi természetét.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Néhány korábbi kockázatos ügylet miatt érhetik veszteségek. Szerencsére még idejében észreveszi, hogy sürgősen változtatnia kell az eddigi követett stratégiáján. Mostanában barátai és támogatói jutnak nagyobb szóhoz az életében. Rájuk bármikor számíthat. A szerelmi boldogság feledteti önnel a hétköznapi küzdelmeket. Heti tanács: Hálószobájában ne használjon fekete, sötétkék ágyneműt! Mindkét szín erősíti az érzelmi káoszt, a szakadást!

halakHALAK [02.19-03.20]

Nagyon izgalmas időszakot él meg. A Merkúr a kommunikációban és az üzleti tevékenységben is támogatja. A Hold napjai érzelmi kiteljesedést, ugyanakkor némi befolyásolhatóságot is hoznak. Boldog várakozás állapotát éli át, hamarosan közel kerül szíve választottjához.

Heti tanács: Ahhoz, hogy otthonában pozitív energiák áramoljanak, pakoljon el mindent az útból, szelektálja, amit nem használ, ami nem kell. Minden nap jó alaposan szellőztessen, s ne habozzon beengedni a kevéske télvégi napfényt!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu