Íme itta a következő heti csillagles!

KOS [03.21-04.20]

kos

Több szempontból tökéletes lesz ez a hét. Az elmúlt időszak erőfeszítései most érnek be. Munkája, pénzügyei is előtérbe kerülnek, általában, pozitív értelemben. Használja ki a tehetségét! Tanítson, okítson másokat! Magányos Kosnál Ámor végre kopogtat. Ne ijedjen meg a hirtelen támadó érzésektől, de ne is legyen túlságosan rámenős. Ha elijeszti a bátortalan kedvest, sok ideig várhat egy újabb szerelemre.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

A bolygók azt jelzik, hogy hamarosan gyökeres változás formálódik az életében. Ezt ön is érzi, de nehezen fogadja el azt, ami pedig nyilvánvaló. Szívesen sürgetné az eseményeket, ám ehhez nyitottnak is kell lenni. Párja elfeledkezik egy megbeszélt programról, vagy egy fontos családi eseményről. Oka van a mérgelődésre, mégse tegye, mert a negatív energiák rossz irányba terelik! Inkább legyen megértő, sokkal többre megy vele!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ellenségei a plafonon vannak, mert úgy ítélik meg, hogy bár félgőzzel hajt, de önnek mégis minden sikerül. Való igaz, hogy hivatásában is komolyabb eredményeket érne el, ha nem kritizálná folyton felettesei ötleteit, akik úgy képzelik, hogy a hivatalok osztásánál ész is járt nekik. Szinte minden irányba túlcsordulnak az érzelmei. Nyűgös, kellemetlen viselkedésével különösen hétvégén riaszthatja el magától kedvesét, de még a legjobb barátait is.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMegtörténhet, hogy házas- vagy élettársának néhány napot otthon kell töltenie, valamiféle egészségi probléma miatt. Mindez nem jelent terhet önnek, bár elképzelhető, hogy pillanatnyi pénzkieséssel jár, de ez a későbbiekben pótolható lesz. Szingli Rákot a biztos párkapcsolat utáni vágya olyan terepre csábítja, ahol könnyen csapdába csalhatják. Naivitásával mágnesként vonzza a szélhámosokat. Legyen nagyon körültekintő! 

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Nagy tervekkel kezdi a hetet. Ezeket másokkal is megosztja, így új követőket szerez. Lelkesedése továbbra is magával ragadó. Ráadásul ötleteitől komoly hasznot remélhet. Dolgozzon ki mindent alaposan, ne hagyjon semmit a véletlenre! Környezete túlságosan makacsnak, arrogánsnak látja, miért is…?

Valaki a háta mögött próbál szervezkedni, szeretné becserkészni önt egy barátjának. Pedig nem nagyon kedveli, ha tudta nélkül mások intézkednek…


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Leginkább saját magával van elfoglalva. Ráadásul be nem áll a szája, le sem lehet lőni. Egy idő után ez idegesítő a környezete számára. Önt persze nem zavarja, mert nem látja kívülről magát. Az elmúlt időszak stresszes helyzetei nem múltak el nyom nélkül, ezt viselkedésén, egészségén is érzi. Kapcsolatában fontosnak tartja, hogy új dolgokat próbáljanak ki. Mivel párja a változatlanságot szereti, több alkalommal is vitába keveredhetnek. Üdvös lenne valami kompromisszumot találni.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Elsősorban társasági események kötik le mostanában. Munkahelyen és a családban is lesz ok és alkalom nagy találkozásokra. Ha most kezd egy rendezvény szervezésébe, nagy kitartásra lesz szüksége, mert sok bolondos emberrel fog találkozni. Vásárlási láza tovább kísérti. Próbáljon mérlegelni, mielőtt valamit beletesz a bevásárlókocsiba! Titkok, pletykák, áskálódások is nehezíthetik mindennapjait. Gyanút fog, hogy kedvesének szeretője lehet. Jobb, ha mielőbb megbeszéli vele feltételezéseit. Fontos: ne rontson ajtóstul a házba!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Ha el akar engedni valakit, bátran tegye meg! Bőven lesz még lehetősége az életben új párt találni. Olyat, aki talán sokkal jobban passzol önhöz! Figyeljen a részletekre is! Foglalkozzon többet magával, külsejével! Legközelebbi barátjával mindenképp ossza meg érzéseit! Meg fogja látni, jólesik egy kicsit megszabadulni a nyomasztó terhek alól. Ha nyaraláson töri a fejét, olyan helyet válasszon, ahol tényleg süt a nap. Nálunk nagyon szeszélyes, kiszámíthatatlan lesz a nyári időjárás.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Hangulatváltozásai egész családja életét megnehezítik. Ha így folytatja, az is elképzelhető, hogy magányosan tölti majd a nyarat. Még mindig hajlamos alábecsülni saját értékeit. Egy kis odafigyeléssel változtasson eme hozzáálláson! Szingliknek a legjobb időszak ismerkedésre a hét második fele. Ne görcsöljön, hagyja, hogy magával ragadják az érzelmek! Ezzel együtt sose fusson olyan szekér után, amire nem fért fel, vagy nem veszik fel!


BAK [12.21-01.19]

bakIgen változatos hétnek néz elébe. A váratlan események végig hatással lesznek önre, meghatározóan befolyásolják napjait. Egyik kedves barátjáról kiderülhet, hogy milyen aljas játékot űzött a háta mögött. Ez mind nem elég, munkahelyéről is kiderül, hogy több embert bocsátanak el. Nem kizárt, hogy Ön is a listán van. És végül: úgy érzi egyedül maradt, mert kedvese nem úgy áll ki Ön mellett, ahogyan azt elvárná. Sovány vigasz, de mindezek ellenére maradjon talpon! Az Égiek mindenben segítik!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Valamivel több pihenés minden bizonnyal jót tenne. Csináljon valami igazán kedvére valót, hogy aztán feltöltődve tudja ellátni teendőit! Ne hagyja, hogy mindenki önhöz forduljon tanácsért, támogatásért! Nem veheti magára környezete összes baját. Különben kiéghet, és nem tud a saját feladataira sem összpontosítani. Szerelmi/házas életét illetően mindig tartsa szem előtt, hogy az együttélés mindig kompromisszumot követel! Persze anélkül, hogy gúzsba kötné a másik felet.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Pénzügyi problémák miatt lesz ideges. Ne dőljön be az olyan ajánlatoknak, ígérgetéseknek, hogy hirtelen meggazdagodhat! Kérje inkább szakember tanácsát anyagi helyzete jobbá tételéhez, vagy nézze meg, mások hogyan csinálják! Egy idős családtag is az Ön támogatására számít, ne hagyja őt cserben! A szerelemben használja ki a meleg, verőfényes nyári napokat! Töltsön minél több időt kedvesével, ha még nincs olyan, vesse be legszebb mosolyát! A siker garantált.


 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu