A következő napokban a Szűz jobban teszi, ha nem halogat semmit, különben nagy káosz alakul ki körülötte! A Nyilas megint abszolút mázlista lesz: bármit tesz vagy mond, minden jól sül el. A Bak ne hozzon kelekótya döntéseket, inkább vállalja az érzéseit. A Kos figyeljen jobban szerelmére. Az Oroszlánt pedig andalító hangulatai ragadhatják magukkal a héten…

KOS [03.21-04.20]

kos

A nagy eredményekhez nagy bátorság kell. Ez benned megvan, de tanulj meg felelősséggel dönteni, kitartónak lenni és mindenkor vállalni döntéseid súlyát! Időnként úgy érzed, részedről erőn felüli a kompromisszum, és ezt szíved szerelme nem mindig viszonozza. Megoldás: szabadságotokat tervezzétek úgy, hogy egymásra is jusson idő. Kezdjétek nagy víz melletti pihenésekkel, jó kis biciklitúrákkal, ami csak a családé! Éljétek meg egymás társaságát!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Vállald érzéseidet! Légy őszinte önmagaddal és pároddal egyaránt, hiszen mindkettőtöknek fontos ez a kapcsolat! Nem baj, sőt dicséretes, ha tisztázzátok az apró félreértéseket. Hihetetlen, hogy egy szép szerelem teljes széthullása milyen pitiáner semmiségekkel tud kezdődni. Anyagi tartalékaid fogyóban vannak. Nem szabad kapkodni, óvatosan tegyél lépéseket a helyzet javítására! Ésszel többre mész, mint az összevissza, kelekótya döntésekkel.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Most csak annyi a feladatod, hogy megőrizd rugalmasságodat, fejleszd helyzetfelismerő képességedet, a többi jön magától. Olyan embereket válassz magad köré, akikkel sikeres csapatot alkothattok! Időnként túl sokat vársz a szeretteidtől és nagyon nem érted miért is változik meg negatív irányba minden. Elfáradtál. Néha jó lenne a csend és nyugalom a házban. Ha a gyerekek táboroznak, lesz benne részed. Használd ki az időt és pihenj, amikor csak teheted!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEgy szempillantás alatt kerülsz váratlan események középpontjába. Szerencsére könnyen feltalálod magad és a rendkívüli helyzeteket sikeresen oldod meg. Visszagondolva majd nem is látod olyan nehéznek. Most az eddigieknél is jobban vágysz egy olyan társra, aki megbízható és hűséges. Talán már meg is találtad Őt, csak a Szaturnusz miatt nem tud a kapcsolatotok kibontakozni. De aggodalomra semmi ok, maholnap meglesz a megoldás. 

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A hét közepe táján érzelmesebb hangulatba kerülsz. Egyre erősebben vágyakozol az után, akivel egykor őszintén és mélyen szerettétek egymást. De ne fordulj a múltba, ne az ő képe lebegjen a szemeid előtt! Nézz körül, mert már közeledik egy új, jobb szerelem! Most jól belelátsz munkatársaid lelkébe. Tudod, hogy milyen érdekek motiválják őket, s ha ügyes vagy, akkor mindezt a saját javadra fordíthatod.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Reggelente úgy érezheted, hogy teli vagy energiával, de ez hamar válthat át fásultságba, közömbösségbe. Mivel lassan haladsz feladataiddal, káosz uralkodik el rajtad, aminek mindig kapkodás a következménye. Váratlan eseményekben is bővelkedik ez a hét. Könnyen lehet, hogy meglátod az igazit és ha nincs szerencséd, azonnal beleszeretsz. De az is előfordulhat, hogy régóta várt hírt hallasz, amelytől boldogabbak lesznek a hétköznapjaid.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Pártatlan párod a tükör. Nézz bele gyakrabban, találd meg életed ingatag pontjait! Gondolkozz el azon, mi az, amiben pároddal közösen fejlődnötök kell, mi az, amin neked kell javítanod? Vigyázz, ne tolj rá minden felelősséget a másikra! Azonkívül, hogy ez nem szép dolog, nem is vezet sehová. Alkalmazkodj te is, ne csak a környezetedtől várd ezt el! A hobbid se tegyen magányossá, oszd meg gyerekeiddel, barátaiddal! Keressetek olyan közös tevékenységet, melyet mindenki szeret!  


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióHa párkapcsolatban élsz, van egy olyan érzésed, hogy valójában hátrafelé haladtok. Most sok szeretetre, odafigyelésre, babusgatásra vágysz, de a párod éppen nagymenő korszakát éli. Persze te is tudod, hogy máskor meg pont ez benne vonzó, de most a lágyabb oldalára lennél vevő. Ebben a helyzetben nem az segít, ha berángatod egy moziba a legromantikusabb filmre, inkább az, ha elmondod, mit is vársz tőle. Ha új munkádban emberekkel kellene foglalkozni, csak akkor vállald el, ha türelmed határa legalább olyan végtelen, mint az univerzum maga!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Minden úgy alakul, ahogy azt még pár héttel ezelőtt elképzelted. Ha maradsz kedveseddel, akkor biztosan úgy a jó, ha viszont mennél, azt sem fogod megbánni. Vénusz új ajtókat nyit ki előtted, lépj át a küszöbön, amikor van hozzá kedved! Egyedülállóként használd ki, hogy bárkit az ujjaid köré tudsz csavarni. Akármit teszel, bármit is mondasz, az jól sül el. Nem kizárt, hogy egy tartós kapcsolat alapjait fekteted le.


BAK [12.21-01.19]

bakEgy percig sem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy félvállról vedd a kapcsolatodat, ne figyelj a jelekre, vagy épp ne hallgasd meg társad problémáját. A szabadidőd nagy része igenis legyen a kedvesedé, emellett próbálj újdonsággal szolgálni számára, főleg a hálószobában! Ugyan június hava általában nem kedvez a tartós szerelmek kialakulásának, különösen az érzékeny Bakok háza táján, ne feledd: minden randiból tanulhatsz valami fontosat. Úgyhogy ne mondj nemet – akkor se, ha csak rövidre sikerül a történet.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Szerdától harmonikusabb időszaknak nézel elébe. Az előző periódus veszekedései után most végre helyre áll köztetek a béke, és újra harag nélkül tudsz párodra nézni. Energiáitokat, amit eddig a veszekedésre fecséreltetek, legfőképp az ágyban fogjátok levezetni, ez is erősíti a kapcsolatotokat. Sajnos a Vízöntő jegyű az elkövetkező napokban újból szembesül a hivatalok végtelen ostobaságával. Ne húzd fel magad, ez így van, mióta világ a világ!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Vénusz elképesztően pozitív energiákkal tölt fel, feltüzel, megbolondít, szenvedélyessé tesz. Minden nap képes leszel valami újat adni kedvesednek, aki képtelen lesz ellenállni neked. Ha eddig nem tette, hamarosan megkéri a kezed, a kapcsolt részekkel együtt! Igen fiatal Halaknak végre megérkezik az a szerelem, amiről minden tizenéves Halacska álmodozott. Elsöprő lesz, lehengerlő, érzelemdús és végtelenül romantikus. Egy fontos dolgot viszont ne feledj: azt mutasd kifelé, aki valójában vagy, az álarcokat vesd le!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu