Az előttünk álló őszi hét nem sokunk számára tartogat maradéktalan sikereket…Úgyhogy ez most nem a nyugodt hátradőlés időszaka. Nézzük, mi vár ránk a következő napokban és igyekezzünk elkerülni a buktatókat!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ez a hét nem a falrengető változások hete lesz. Munkában legtöbbjüknél minden marad a régi. Sajnos a fizetés is. Ha azonban nincs állása, most kedvezőek a csillagállások, hogy találjon egy olyat, amilyet már régen szeretne. Kedvesével, ha eddig a szex kötötte össze, kapcsolatukban most végre helyet kapnak az érzelmek. Amennyiben Ön szülő, akkor üdvös lenne, hogy gyermekének meséljen a nagyszülőkről, régi emberek régi történeteiről.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Ha házastársa többet költ, ne szidja meg! Valójában azért, mert az ő várható anyagi gyarapodása lévén Ön is bátrabban tervezgethet. Tekintse e kiadásokat a jövő beruházásainak! Ezen a héten lelkileg és fizikailag is érzékenyebb lesz az átlagosnál. Ebből adódóan könnyebben elkaphat mindenféle nyavalyát. Lelki vonalon mindenféle nevetséges apróságon felkaphatja a vizet, azaz igen gyorsan megsértődhet.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Házasságon kívüli kapcsolata miatt igen sokat kockáztat. Nem kizárt, hogy rövidesen, kiteszik otthonról a szűrét. Későbbiekben, ha ez így lenne, élete párja be fog keményíteni a gyermekek láthatásában is. Úgyhogy érdemes lenne minden lépését komolyan megfontolni. Munkahelyével kapcsolatosan csupán egy figyelmeztetés: ne feledje, oda dolgozni jár, nem pedig barátkozni, pletykálni és bájcsevegni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNem túl közeli baráttól olyan ajándékot kaphat, amelyet nem tud, de szerencsére nem is kell viszonoznia. Ritka alkalom az ilyen, becsülje meg! Érzéke a dolgok időzítéséhez ezen a héten fantasztikus, mindent a legalkalmasabb időben mond, vagy cselekszik. A szakmájában elért siker elégedetté teszi, jókedve másokra is átragad. Szomszédjával vitás kérdésekben megegyezhet. Aki pedig önt alaptalanul rágalmazta, feljelentette, az a sors törvénye szerint hamarosan meglakol.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Megérett az idő, hogy fontossági sorrendet állítson fel dolgaiban. Ha a munkája, vagy a barátok háttérbe szorítják magánéletét, felkészülhet arra, hogy a partnere más felé fordul. És bizony többen vannak, akik társát szívesen lecsapnák kezéről. Biztos, hogy szívesen ismerkedne a magánnyal? Azzal, hogy minden éjszaka, minden kocsiajtó csapódására felrezzen, hogy hátha ő jött vissza? Ugye erre kézenfekvő a válasz?


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Ha vizsgáznia kell, vagy tudásáról számot adni, ne bízzon csak a szerencséjében, alaposan készüljön is fel! A most elért jó eredmény rövidesen pozitív fordulatot hoz anyagi helyzetében. A Szűz, aki évek óta küzd kedvese beteges féltékenységével, gondolkozzon el azon, hogy érdemes-e ezt a kapcsolatot így folytatni. Vagy jobb lenne lezárni, mielőtt testileg – lelkileg rámegy. Abból az alaptézisből induljon ki, hogy „kutyából nem lesz szalonna”!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Ha üzletről, munkáról van szó, ismeretségi körére nem számíthat olyan biztosan, mint ahogy eddig gondolta. Ennek oka is van: az utóbbi időben tervei, elhatározásai eléggé nélkülözték a racionalitást. Szerelemben, amennyiben védekező álláspontra helyezkedik, megszűnik a kommunikáció, ez aztán megakadályozza, hogy megoldják a problémáikat. Még egyedül van? Járjon el olyan helyekre, ahol vonzó, és szellemes emberekkel találkozhat! Ne adja fel!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMunkahelyén rosszallásban lesz része, amikor szabadulni szeretne bizonyos nemszeretem feladatoktól. Lehetséges, hogy most sem volt elég körültekintő munkahelye kiválasztásánál? Vagy ismét elfelejtette az előzetes kalkulációt? Működő párkapcsolatában, hogy elkerülje a sértődéseket, ígérje meg, hogy mindig felhívja kedvesét, ha sokáig elidőz valahol! Nincs annál rosszabb, mint mikor valaki köddé válik, nem tudni mikor, kivel, hol jár.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Akadályokkal, sok értelmetlennek tűnő vitahelyzettel kell szembenéznie ezekben a napokban. Amíg nem köszönt be az új holdállás, elég nehézkes, lelkileg leterhelő napok várnak önre. Irigyei, rosszakarói kihasználhatják átmeneti gyengeségét, de pár nap és teljes erővel visszavághat nekik. Karrierje hirtelen fellendül, ötleteivel másokat is elkápráztat. Azért ne feledje: egy építkezés nem a kémény szélkakasának válogatásával kezdődik!


BAK [12.21-01.19]

bak

Hirtelen felébred Csipkerózsika-álmából, visszatér a realitások kissé sivár talajára. Ezért cserébe számos dolgot tisztán fog látni, és az álarcot viselő emberek sem tudják a továbbiakban csak úgy megvezetni. Miután a háta mögött hagyta az energiavámpír szerzeteket, s feltöltődik, akár valami új dologba is gyorsan belekezdhet! Tanulásra, továbbképzésre, kreatív ötletek megvalósítására kiváló ez a hét, csak az ég szerelmére, vágjon is bele!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Alultervezte a kiadásokat, így megeshet, hogy most kölcsönre szorul. Barátaira mindig számíthat, de a jövőre nézve érdemes megszívlelni a mondást: „addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” Hallgassa meg, majd gondolja végig cimborái tanácsát, nem akarnak ők rosszat! Papírügyek intézésében körültekintőnek kell lenni, mert akadhatnak bonyolult helyzetek, amikor elkelne hozzáértő szakember segítsége.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Szerelmi élete tele van problémákkal. E téren is hajszolja a sikert, de érthetetlen módon, minden a visszájára fordul. Aki társra vágyik, először is hozza rendbe saját lelkivilágát! Ha kell, szakértő segítségét igénybe véve tegye túl magát a múlt eseményein! Aztán jöhet a külső ápoltság, a vonzó megjelenés, és csak ezután keressen társat! Túl sokat töpreng az anyagiakon, mivel szeretné rendbe hozni lakását, autóját. A kockás papír és ceruza segítségére lehet!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu