A Nap, a Hold és a Csillagok a következő hétre is megmutatják, miben bízhatunk, s mit érdemes elkerülnünk. Itt a heti asztrotipp Melittától!

KOS [03.21-04.20]

kos

Az akaraterő kevés lesz a hegyek megmozgatásához, de harcostársakat állíthat maga mellé, akik segítenek Önnek. Így már nem annyira esélytelen a próbálkozás. Otthon egyre inkább elvárnák a jelenlétét, hogy jól menjen minden. Minél inkább kitér bizonyos feladatok elől, később annál több minden szakad a nyakába. Szerelemben, ahogy telik az idő, egyre bölcsebbé válik. A csillagok állása szerint, most eldöntheti, hogy inkább több izgalomra, drámára, vagy hosszabb távú kapcsolatra vágyik.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Alaposan gondolja meg, kinek ad ki bizalmas információt szerelméről, hozzátartozóiról, barátairól! Évekig tartó sértődés és neheztelés lehet a következménye, ha valamelyikük úgy gondolja, kibeszélte őt. Amennyiben úgy érzi, hogy partnere igazságtalanul bánik önnel, mihamarább tisztázzák a bonyodalom okát. Munka terén fontos a rugalmasság. Aki vezető pozícióban van, ne kivételezzen, lehetőség szerint legyen igazságos!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Amellett, hogy állandóan a rászorulókról gondoskodik, most kivételesen helyezze saját érdekeit mások elé! Tapasztalni fogja, milyen hamar visszatér a jókedve, arról nem beszélve, hogy feltöltődik rengeteg pozitív energiával. Olyannal, ami hosszabb ideig érezteti majd a hatását. Munkában ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák, hasznosítsa az eddig tanultakat! Az irracionális, gátlástalan költekezésre buzdító hangokat engedje el a füle mellett!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKommunikatív képességei kifejezetten jól érvényesülnek, így egy egész hét áll a rendelkezésére, hogy tisztázza problémás ügyeit. Vigyázzon, indulatait tartsa kordában, még akkor is, ha minden oka megvan a méltatlankodásra! Csak a fejlődésben visszamaradtak használnak trágár szavakat mondandójuk alátámasztására. A hűség önnek nagyon fontos, és ugyanezt várja el párjától is. Aki mostanság nem jeleskedett eme erény terén, sürgősen gondolja meg a dolgot!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Hiába törekszik gyorsaságra, a körülmények akadályozzák bizonyos folyamatok eredményes lezárását. Ezért nagyon türelmesnek, kitartónak kell lennie. Legalább a hétvégeken igyekezzen minden feszültségforrást kiiktatni, tartózkodjon a túlzott fizikai megerőltetésektől! Anyagi ügyekben legyen visszafogottabb, mert mostanság könnyen elszaladhat önnel a ló! Sok olyan kiadásra veheti rá magát, ami valójában teljesen felesleges.

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Munkában és az anyagi dolgaiban sok mindent át kell szerveznie, hiszen az eddigi módszerek nem vezettek eredményre. Szerencséjére kitartása megóvja mindenféle meggondolatlanságtól. Szerelmi élete alakulása jónak ígérkezik. Kedvese vidámsága, pozitív kisugárzása teljesen elvarázsolja, jókedvre deríti. Becsülje meg ezt az állapotot, merthogy nem is olyan régen még el sem tudta volna képzelni, hogy így is lehet élni.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Mély kút az emlékezet. Beleszédül, aki nem vigyáz. Felszínre törnek az elintézetlen anyagi és lelki ügyek, a még nem teljesült vágyak. Átérzi sorsát, amit igen magas százalékban Ön alakított, és teszi ezt most is. Ha meditálni, töltődni szeretne, tárt karokkal várja a feszültségmentesítő, őszi pompát öltő természet. Csendes séta a lehulló lombtól fanyar illatú fák között többet ér bármiféle agyturkász hókuszpókuszainál.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióKönnyen megtörténhet, hogy valamilyen barátságból, ismeretségből szerelem lesz. Az e héten kezdődő románcok rövid ideig tartanak, nagyon kevés a kivétel. A meglévő kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha kölcsönösen nagyobb szabadságot adnak egymásnak. Autózóknak bírságveszélyes hét! Ezért fontos, hogy a lehetőségek határáig minden szabályt betartson. Még így is kerülhet kellemetlen helyzetbe, a bevételorientált hatóságok gépies tevékenysége miatt.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nagy a kísértés, hogy olyanba menjen bele, amibe nagyon nem lenne szabad. Például egy szerelmi kapcsolat, amelyről ön azt hiszi, hogy a másik fél is ugyanolyan komolyan gondolja. Hát ebben nagyot téved! Neki csupán pár napos, kellemesen izgalmas kaland az egész. Ön csak egy a sorban. Munkahelyén felettese olyan munkával bízhatja meg, ami igazi kihívást jelent önnek. A feladatot el tudja látni, ne legyen kishitű!


BAK [12.21-01.19]

bak

Anyagi ügyekben jó lehetőség adódik, amit még akkor is meg kell ragadni, ha úgy érzi, túl sok teher nyomja a vállát. Fehér holló az ilyesmi, nem kellene kihagyni! Rokonságával legyen elnéző, s ha nyugalmat akar, ne kritizáljon szüntelen! A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhet meg. Ha valakivel titkos románcot folytat, ezen a héten kapcsolatuk nagy lépést tehet előre. Ezzel együtt a diszkrécióról nem kellene megfeledkezni!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Színes fantáziájának köszönhetően olyasmit képzel valakiről, aminek semmi köze a valósághoz. Egy kapcsolatról is úgy gondolja, ragyogó jövője lehet, miközben ő ennek halvány jelét sem adja. Igyekezzen a realitások talaján maradni, és képzelgéseit, ábrándozásait a maga helyén kezelni! Amikor dolgozik, hessegesse el a rózsaszín bárányfelhőket! Koncentráljon arra, amit csinál, mert a legkisebb hiba is megbosszulja önmagát.

halakHALAK [02.19-03.20]

z emberek egy része egész egyszerűen gonosz. Akkor is árt a másiknak, ha ebből neki semmi előnye sem származik. A munkahelyén például pár kolléga ott fúrja önt, ahol éri. Nem célszerű se vitába, sem pedig tisztázásokba bonyolódni. Az idő mindent megold, az önt körülvevő hamis emberekről igen gyorsan lehull a lepel. Ha a tömegközlekedést használja, előfordulhat, hogy meglopják. Ha pénzt nem is sikerül eltulajdonítani, pár irat hiánya, annak újbóli beszerzése elég sok macerával jár majd.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu