Mi vár ránk a jövő héten? Koncentráljunk a feladatunkra és mondogassuk az ajánlott heti mantránkat!

KOS [03.21-04.20]

kos

A hamarosan beköszönő szerelem sugárzóan széppé, kiegyensúlyozottá teszi. Gyönyörűségesnek látja a világot, a környezetében élő embereket. Sőt, most egy olyan családtagnak, kollégának is el tudja nézni a hibáit, aki korábban az idegeire ment. Központi témája továbbra is a pénz marad, hiszen új terveihez nem is kevés kell majd. Munkahelyén permanensen a féltékenység uralkodik, felettese hangulatingadozásait sem könnyű elviselni. Heti mantrája: Nem gyötröm magam a múlt hibái miatt, inkább megpróbálok azokból tanulni.

BIKA [04.21-05.21]

bika Egyszer fent, aztán lent, de ezt már tudja kezelni, semmi új nincs benne. Az érzelmek, amelyeket egy olyan valaki iránt táplál, akit nem lesz könnyű elcsábítani, illetve csemetéje, aki miatt aggódik, okozhatnak némi feszültséget. Ha tartós párkapcsolatban él, szeretne egy kicsit szabadabb lenni. Egyelőre azonban nem kivitelezhető. Pénzügyekben a pozitív változásra még egy kicsit várni kell. Heti mantrája: tapossa el a félelmeit, szó szerint! Naponta mondogassa: Nem félek, bátran, felkészülten nézek a kihívások elé.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Munkájában óriási lesz a hajtás, szikrázó hatalmi csatározások is várhatók. Közben olyan kiadásai lesznek, amikre nem nagyon számított. A mostani bolygóállások komoly hatással lesznek szerelmi életére. Időnként reménytelennek látja a helyzetet, a tavasz közeledtével ez lassan feloldódik. Szabadidejében, oldódásképpen, segíthet valami izgalmas könyv, esetleg az egészséges ezotéria valamely szegmensének felkutatása, megismerése. Heti mantrája: Megtanulom azokat is szeretni, akik nem úgy gondolkodnak, mint én.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMunkahelyén komoly problémák adódhatnak, és nem kizárt, hogy rövidesen venni kényszerül a sátorfáját, s továbbmegy onnan. Szerencsére a csillagok mutatják az utat, sőt küldenek választási lehetőségeket. Hivatalos, ezen belül főleg adóügyei legyenek rendben, mert így több kellemetlenséget elkerülhet! Ha még nem lépett az együttélés útjára, akkor ez a következő pár héten belül megtörténhet. Heti mantrája: Beengedem azokat a helyzeteket, lehetőségeket és embereket, melyek által életem egy jobb irányt vesz. 


OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az idő begyógyítja a sebeket, megint képessé válik arra, hogy másik kapcsolatba kezdjen, és újra szerelmes legyen. Mindenesetre Ön is kell hozzá!  Amennyiben már hosszabb ideje tartós kapcsolatban él, sokkal türelmesebbnek kell lennie, mert különben partnerét elvadíthatja magától. A munkahelye nem a legjobb, bizonytalanságok miatt feszült, egyre gyakrabban érzi, hogy idővel önnek kell változtatni. Nehezítheti még a helyzetét, ha szolgálati lakásban lakik. Heti mantrája: Megerősödöm, majd felépítem a saját hitrendszerem, azt, ami számomra hosszútávon a legjobb.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzegyes érzésekkel, fura történésekkel teli hét áll ön előtt.  A miértek megértése érdekében érdemes több időt szentelni a lélek megértésének. Az ösztönzés belülről fakad, s komoly hasznára válik, ha a józan ész mellett hallgat belső érzéseire is. Amennyiben van párkapcsolata, váratlan fejleményekre számítson! Aki még egyedül , magányosan tengeti napjait, annak a hét második felétől igen jó lehetőségeket kínál a sors ismerkedésre. Heti mantrája: Rendet rakok a fejemben, a lakásomban és a gondolataimban egyaránt.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Tanulságos helyzetekben bővelkedik ez az időszak. Különösen, hogy munkahelye lassan olyanná válik, mint egy darázsfészek. Ráadásul felmerülhet a fizikai túlhajszoltság veszélye is. Főnökeit ez nem igazán érdekli, sőt ha betegállományba megy, még az is előfordulhat, hogy többé nem kell bemennie. Már meglévő kapcsolatban kedvese nagy nehezen ráveszi önt a kikapcsolódásra. A magányos Mérleg egyik percről a másikra arra ébredhet, hogy van mellette valaki. Fontos azonban, hogy adjon és kapjon szabadságot! Heti mantrája: A csodát nem kívülről küldik, azt belülről én idézem meg.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióSzerelmi élete tele van problémákkal. Itt is hajszolja a sikert, de érthetetlen módon minden a visszájára fordul. A Skorpió, aki társra vágyik, először is hozza rendbe lelkivilágát! Ha kell, szakember segítségét igénybe véve tegye le a múlt sérelmeit! Aztán jöhet a külseje ápoltsága, és csak azután keressen új kapcsolatot! Túl sokat töpreng az anyagiakon, pláne, amikor azt tervezi: szeretné kicsit rendbe hozni lakását, autóját. Mindezekhez azonban még pénz kell. Heti mantrája: Bízom magamban, erősítem hitemet és önmagamat!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas Kellemes hétnek néz elébe, ha képes lesz féken tartani indulatait. Úrrá kell lenni féltékenységén, irigykedésén is, amit a barátnőkkel szemben érez. Szerelmi ügyekben csak olyantól kérjen tanácsot, akiben teljesen megbízik! Különben könnyen válhat pletyka, esetleg nevetés tárgyává. Munkahelye kezd az összeomlás szélére kerülni. Csak akkor lesz menthető a helyzet, ha egy komoly tudással rendelkező ember veszi kezébe a dolgokat. Heti mantrája: Az egészséges önzésre mindig szükség van, nem szégyellem magam miatta.

BAK [12.21-01.19]

bakValahogy egész héten rejtőzködő hangulatban lesz. Régebbi csalódásai miatt nem szívesen mutatja meg/ki az érzelmeit. Visszafogottsága minden létező kapcsolatára rányomhatja a bélyegét. Legfőképp emiatt nem alkalmas e hét szerelmi találkákra sem! Munkahelyén a sok bizonytalanság sok idegeskedéssel jár, ami gyomrára, emésztésére mehet. Megelőzésképpen igyon naponta kevéske nyugtató teakeveréket, melynek fontos alkotóeleme lehet a citromfű és/vagy a levendula! Heti mantrája: Látom magamban a szépet és jót, képes vagyok a múlt kudarcait tanulságképpen felhasználni.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Tanfolyam, tornaterem, esetleg klub ideális helyszín lehet arra, hogy új arcokat lásson, új emberekkel ismerkedjen. A Vízöntőnek az értelmes beszélgetésekre, öntudatos társaságra nagy szüksége van. Munkafronton komolyan kell venni az ígéreteket, aztán alaposan át kell gondolni az Önnek megfelelő lehetőségeket! Heti mantrája: Kapcsolataimat körültekintően megválogatom, mert átmenetileg jobb egyedül lenni, mint egy rossz társaságban.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Jelenleg több erővel, energiával rendelkezik, mint az elmúlt hetekben. Ennek ellenére, amikor banki szolgáltatást akar választani, nagyon figyelmesen olvassa el az apró betűs kiegészítéseket is, mert az eb ott van elföldelve! Arra is rákényszerülhet, hogy szövetségre lépjen versenytársaival. Forró, szenvedélyes szerelmi kapcsolat sejlik fel a láthatáron, úgy érzi, ennek most tényleg van értelme. Heti mantrája: Nem aggódom hülyére magam, mert az nem mentesíti a holnapot a nehézségektől, csak a mát az örömöktől.


Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu