Nyugodalmas vagy zilált napok várnak rád a következő héten? Melitta megmutatja, mit jósolnak a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Bizton számíthatsz nehéz helyzetekre! Ne gyötörd magad emiatt, de lehetőleg ne gyűjts újabb ellenségeket! Munkahelyeden most nagyon zavaros a helyzet, ezért még akkor se engedd szabadjára dühödet, amikor néhány rosszakaród lelepleződik. Sokkal jobbat tesz idegeidnek, és hírnevednek, ha elegánsan és halkan vágsz vissza, majd a megfelelő időben. Szerelmi életedben átalakulások várhatok, valaki belép, míg a régi felismeri bizonyos titkolózásaidat, kilép az életedből. Remélhetőleg tanulsz hibáidból!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNagyon ígéretesnek mutatkozik ez a hét, főleg az egyedülállók kapják össze magukat. Nagy és vegyes eseményhalmaz van kilátásban, amely biztosan meghozza egy új szerelem csodáját, annak, aki igazán várja. Rengeteg alkalmad adódik érzelmeid kinyilvánítására, új dolgokat tudhatsz meg eddig számodra ismeretlen területekről. A Mars hatalmas lökést ad karriered fejlődésének, s arról is gondoskodik, hogy biztonságban érezhesd magad. 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Egy véletlensorozat megnyit előtted egy tanulási lehetőséget, amivel nagyon is élned kellene. Nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is gyorsan megtérülnek majd idő- és energia-befektetéseid. Szingliként sok kalandot vállalsz, élvezni is fogod ennek minden pozitív részletét. Főleg azt, hogy kötelezettség nélkül bújhatsz ágyba igen menő egyénekkel. Ha stabil kapcsolatban élsz, most nem kell félned semmitől és senkitől, de kerüld a felesleges jeleneteket!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMinden, ami zűrzavaros volt eddig, szépen megülepedik. Lassacskán visszatér életedbe a harmónia. Végre külön tudod választani az előnyöset a lényegtelentől, így pontosan a megfelelő irányba fogsz haladni. Az eddigi heves, gyakorta megfoghatatlan szerelmi állapotok helyett megtalálod a békét és a nyugalmat.  Ezzel együtt a régi rossz emlékek végleg szétfoszlanak. Fontos: ne vidd túlzásba a napozást, mert az általa okozott bőrbántalom csak kezdete a súlyosabb betegségeknek!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A múlton már úgysem változtathatsz, épp ezért előre nézz! A Vénusz átértékelteti veled gondolataidat, és megtanítja neked, hogy minden, amit kapsz, nagyon fontos tanulnivalót hordoz magában. A fejlődés útjára léptél, semmiképpen se térj le róla! Akár szingli vagy, akár párban élsz, mindent megpróbálsz megtenni azért, hogy ne nézz szembe a ténnyel, hogy végtelenül szerelmes vagy. Pedig aki most bekopogtat az ajtódon, nem tágít addig, amíg igent nem mondasz neki!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzOlyan kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz, melyben nincsenek bilincsek, ahol előre kiszámíthatod, mit várhatsz a másoktól. Ezáltal megszabadulsz a régi korlátoktól. Végre képes leszel lemondani a gyakori hisztériás féltékenykedésről, mely eddigiekben sokszor megrontotta a mindennapokat. Ha magányosként végre önmagadra fókuszálsz, próbálkozol, rájössz arra, hogyan kell sikerrel hódítani. De vigyázz! Nem szabad bántani senkit, ne élj vissza a képességeiddel!


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Kedvesed túl sokat dolgozik. Gyakorlatilag sem rád, sem önmagára nincs ideje, ezért ezt neked kellene ellensúlyozni! Vidd el vacsorázni, hétvégén beszéld rá, menjetek el táncolni, öleld át sokszor, hogy fizikailag is érezze, ott vagy neki. Pénzügyeidet teljesen stabilizálod, ezért a szabadságodat is lazábban szervezheted meg, nagyobbacska összeget rászánva. Olyan helyre juthatsz el, mely régi vágyad volt. Lehet, hogy az ott látottak, átélt élmények gyökeresen változtathatják meg gondolkodásodat.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMegjelenéseddel és őszinteségeddel lenyűgözöd környezetedet. Ismét szorgalmasan dolgozol pár jó ügyön, ráadásul legtöbbször mások érdekeit szem előtt tartva. Sajnos azonban a hét második felében néhányan felbosszantanak hazugságaikkal. Ne bocsátkozz felesleges vitákba, mert csak az energiádat rabolják el vele. Hétvégeken pihenj sokat, és ha időd, lehetőséged engedi, lógasd be lábadat a vízbe. Ez a relaxáció egyik ősi formája, roppant eredményes tud lenni.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A mostani nyár, ezen belül ez a hét, felemel, hangulatba hoz, vehemenssé tesz, kicsit kifordít önmagadból. Olyan igazi Nyilas-sá tesz.  Minden pillanatát élvezni fogod a nyári forróságnak. Úton útfélen ismeretségeket és barátságokat kötsz. A szerelemben végre nem a görcsösség, hanem a spontaneitás vezeti lépteidet. Meg kell értened, hogy az erkölcsös nevelésed nem azt jelenti, hogy ne tudj ellazulni. A kettő egyébként egyáltalán nem zárja ki egymást.


BAK [12.21-01.19]

bakTermészetes velejárója mindennapjaidnak, hogy rendszeresen túlhajszolod magad. Úgy gondolod, mindent kibírsz, sokkal többet is, mint mások. A baj csak az, hogy ennek az árát az elkövetkező években fogod megfizetni. Néha szeleburdi vagy, és gondolkodás nélkül ugrálsz bele a legvadabb dolgokba. Óvatosabban és kicsit megfontoltabban kellene! A Merkúr felforgatja a hetedet, annyi hódolót küld neked, amennyi már a túlzás szóval illethető. Kedved szerint válogathatsz.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Az égi hatások perzselő légkört teremtenek köréd, melynek aligha tud bárki is ellenállni. Bármit teszel, az másokat elképeszt, neked pedig sikert hoz. A legsötétebb zugba bújva is rád fog találni az, aki társadul szegődik. Eszeveszett szerelem lehet ebből, hagyd magad! Ez az érzés a párban élőket sem kerüli el. A kérdés az, vajon ki lesz a kiszemelt. Esetleg megint a régi, vagy egy teljesen új…

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A Jupiter a szerencsédet tálcán kínálja, s ez leginkább a turbófokozat bekapcsolása lesz, ami többszörös sikert hoz magánéleti és szakmai téren egyaránt. Titkos erőtartalékaidat is fel tudod használni, régi ötleteidet a legjobb pillanatban előadni, amire olyasvalaki lesz vevő, aki hosszú távban gondolkodik benned. Fiatal Halak használja ki a nyarat némi tanulásra, pl. jogosítvány megszerzésére! Ez is egyfajta előrelépés, jól jöhet még a jövőben.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu