Heti horoszkóp 2014. június 21-től 27-ig

0
1340

Indul a nyári pezsgés! Kalandok, esélyek, flört és változás… Neked mit tartogat az előttünk álló hét?

KOS [03.21-04.20]

kos

Amennyiben ragaszkodsz a múlthoz, vagy épp megvalósíthatatlan ideákat kergetsz, akkor ne csodálkozz, hogy nem lépsz egyről kettőre. Akár van kapcsolatod, akár nincs, rendezned kell magadban a régi sérelmeket. Ha van társad, az okozott sebek begyógyításához több őszinte beszélgetésre lenne szükség. Párban élőknek az egész hét összevisszaságokkal lesz teli. Fontos, hogy tiszta őszinteséggel fordulj kedvesed felé. Ha viszont nem kapod meg ugyanezt, ideje elgondolkodni a hogyan legyen tovább-on. Párt keresők esélyei jók, az első szerelem nem, de a második siker lehet.

BIKA [04.21-05.21]

bikaNagyszerű időszakot hoz ez a hét a pároknak. Biztos, hogy tovább mélyítik kapcsolatukat, nagy elhatározásokat tesznek. Azon Bikák, akik még keresik kedvesüket, valószínű, hogy mostanság megtalálják. Meglehetősen gyors, és fölöttébb látványos elköteleződés szemtanúja lehet majd környezetük. Párban élőknek kifizetődő hosszú távú célokat kitűzni. Párt keresők sem maradnak hoppon. Nem kellene homályos szemekkel bambulni, mert nagy tempóban közeleg az igazi, hosszan tartó szerelem!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Akár keresed még, akár elkötelezted már magad az igazi mellett, meg fogod tapasztalni, hogy érdemes mindent beleadni abba, amiben az ember boldog tud lenni. Párban élőknek ez a hét kizárólag akkor hozhat csalódást, ha a párkapcsolati problémák megoldása helyett a homokba dugják a fejüket. Társat keresők legjobb esélyei szórakozóhelyen közösségben és interneten mutatkoznak. Futó kalandok sora után jöhet a várva várt, mindent elsöprő, izzó szerelem.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFontos változások előtt állsz, és ne is próbáld meg elodázni ezeket! Még a hét elején vázold fel, pontosan mire vágysz! Meglévő kapcsolatod stabilizálására, vagy netán egy új, viharos szerelem megérkezésére? Minden, amit kívánsz, megvalósul, csupán tényleg mozgásba kell hozni a vonzás törvényét. Párban élőknek új utakra kell térniük, és határozott célokat kitűzniük.Nagy szerelmüket keresőket türelemre inti az ég, de addig is fontos jól érezni magukat.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Fontos változások előtt állsz, és ne is próbáld meg elodázni ezeket! Még a hét elején vázold fel, pontosan mire vágysz! Meglévő kapcsolatod stabilizálására, vagy netán egy új, viharos szerelem megérkezésére? Minden, amit kívánsz, megvalósul, csupán tényleg mozgásba kell hozni a vonzás törvényét. Párban élőknek új utakra kell térniük, és határozott célokat kitűzniük.Nagy szerelmüket keresőket türelemre inti az ég, de addig is fontos jól érezni magukat.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMeglévő kapcsolatod sok odafigyelést igényel, nem lehet a problémákat félvállról venni. Különben könnyen megesik, hogy kedvesed hátat fordít neked. Szingliként folytonosan szívdobogtató helyzetekben lesz részed, de valahogy nem, vagy nagyon nehezen találod az összhangot az ellenkező neműekkel ezen a héten. Párban élőknek aránylag békés napok mutatkoznak. Férjüket, feleségüket keresőknek időszerű elgondolkodni, mit is keresnek valójában. Ha tartós, kiegyensúlyozott szerelmet akarsz, akkor ne bonyolódj minden jöttment, egyéjszakás kalandokba!


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Laza flörtökben lehet részed, akár kapcsolatban vagy, akár még keresed az igazit. Nyisd ki azt az ajtót, amin most sokan fognak kopogtatni, majd teszteld a számodra legszimpatikusabb érdeklődőket! Csak így fogsz tudni jól választani. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmi háromszög szinte garantált, s te döntesz majd, hogyan tovább. Párban élőknek nem lesz könnyű dolguk, mert bár jónak mondható kapcsolatuk, de az elégedettség nem teljes, így könnyen mellékvágányra tévedhetnek.

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMik a szándékaid jelenlegi kapcsolatoddal? Vannak még közös terveitek, vagy már teljesen egyhangú a dolog? Vizsgáld meg helyzeted, s döntsd el merre, hogyan tovább! Ha keresed még az igazit, ideje, hogy ne ideákat kergess, hanem fogadd el, hogy az átlagos ember tud igazán sokat adni. Párban élőknek sorsdöntő időszak lesz ez a hét, mert el kell döntened, helyrehozod, vagy befejezed kapcsolatodat. Párjukat keresők legjobb időszaka a meleg nyár végéig terjed, várhatóan az őszt már nagy szerelemben töltöd új kedveseddel.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Más szelek fújnak, esélyt kapsz, hogy mindazt, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani az álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.  Párban élőknek nehéz időszak a mostani, vitákkal, akár szakítással is járhat a kapcsolatuk. Párt keresők legjobb esélyei mostantól megnyílnak, de ha ragaszkodsz még a magányhoz, azt is választhatod.


BAK [12.21-01.19]

bakLesznek pillanatok, amikor párod mellett is inkább magányra vágysz, szingliként pedig minden udvarlást visszautasítasz. Még szerencse, hogy ez csak most jellemző, a hét végén fordul a kocka. Párban élőknek kellene valami változatosság, egyre jobban szürkül a kapcsolatod. Mindegyikőtök a másiktól várja a kezdőlépést. Párt keresők jobb helyzetben vannak. A nyári napéjegyenlőség után egyszerre több pasi csapja majd a szelet, nehéz lesz választani.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ne azért tarts fenn egy kapcsolatot, vagy kötelezd el magad valaki mellett, mert környezeted ezt várja el tőled! Ha párkapcsolatod problémás, akkor lépj túl rajta, még nyaralásod előtt! Ha szingliként nem lángolsz valaki iránt, csak azért mert, ne hajtsd igába a fejed! Párban élőknek sorsdöntő időszak lesz a következő, vitákkal, akár szakítással is járhat kapcsolatuk. Pozitív periódus a nyár, amikor vagy sikerül mindent rendbe hozni, vagy megy a levesbe minden. Párjukat keresők legjobb esélyei a délutáni – esti órákban lesznek.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Átértékelheted eddigi tapasztalataidat. Megkérdőjelezheted jelenlegi párkapcsolatodat, vagy éppen azt, hogy mit is vársz egy jövendőbeli köteléktől. Hűséged és elkötelezettséged alaposan próbára lesz téve, de épp ez a tanulási időszak mutatja meg, mire is van igazából szükséged érzelmi téren. Párban élőknek bonyolult időszakokkal kell szembenézniük – átmeneti szerelmi háromszög kialakulásával is járhat kapcsolatuk. Párt keresők legjobb esélyei lassan nyílnak meg. Bár eleinte nem akarod belátni, hogy nincs szükséged különc és egyedi kapcsolatra, később megérted, hogy az egyszerű is megteszi, sőt, épp ebben rejlik az igazi varázs.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu