A bolygók mozgása, energiája nagy hatással van ránk. Rád vajon hogy hat a bolygómozgás az elkövetkező napokban?

KOS [03.21-04.20]

kos

Két égitest is hat a Kosra, ami merész és szokatlan lépésekre fogja ösztönözni. A Mars lép először, ezt követi a Nap 17-én. Mindez azt okozza, hogy új tapasztalatokra és változásokra vágyik. A Kos ezen a héten ügyeljen arra, hogy érzelmileg őszinte legyen összes emberi kapcsolatában, bármennyire kockázatos is a kitárulkozás. Április 15-én lehet az a nap, amikor az összes nyitottságra szükség lesz, mert bármilyen titkolózás gyanút szül. Nehéz lesz majd eloszlatni a félreértéseket.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKedvező hír a Bika számára, hogy ezen a héten hasznos szelek dagasztják pufókra vitorláit. Április 14-én azonban kerekedhet egy kis vihar, mert a Merkúr mostoha hatása érvényesül. Szerencsére ez nem lehet akadálya annak, hogy a Bika rendszerezze céljait, és összegyűjtse energiáit kivitelezésük érekében. A hét 13. és 16. napján olyan energiák tölthetik fel, amelyektől ellenállhatatlannak tudja magát, és ez a kisugárzás segíti őt az élet szinte minden területén.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az Ikrek szülött legfontosabb célja, hogy újra szilárdan megvesse mindkét lábát a talajon, és akkurátusan sorba rendezze, mi lehet számára a legfontosabb a munkában és a magánéletben. Mindenképpen le kell zárni a korábbi projekteket ahhoz, hogy újakhoz lehessen fogni, legyen szó szakmai kihívásról, vagy egy kapcsolatról. Április 12-én a Plútó energiái segítséget nyújtanak a munka szférájában, ami kedvező magánéleti hatással is jár, mert jut idő a kedvesére és a barátokra. Április 17-e lesz az a nap, amikor vigyázni kell, mert a Mars és az Uránusz miatt az Ikrek ott is konfliktust keres, ahol egyébként még nyoma sincs.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA Rák ezen a héten egy fojtogató adósságból is kikeveredhet, 13-án pedig a Plútó segítséget nyújt egy magánéleti probléma megoldásában. A hét 16. és 18. napján a Ráknak fel kell fednie valódi érzelmeit. Legyen ez bármilyen kellemetlen, nagyon is megéri, mert később kifizetődik. 19–én aztán olyan bonyolulttá válhat a helyzet, hogy a Rák már úgy érezheti, szakmai és magánéleti téren is összecsapnak fölötte a hullámok. Szerencsére a gáláns Jupiter mentőövet dob neki, és sikerül szárazra kikecmeregnie.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az Oroszlánnak most leginkább arra kell ügyelnie, hogy ne ígérjen többet, mint amennyit adni képes. A jelenben egy romantikus fordulat mutatkozik, a Napnak és a Vénusznak köszönhetően. Lehetséges, hogy elvágyódik valahová, s ha utazásra nem is nyílik lehetőség, de egy hétvégi wellnesst beiktathat. Talán eljött az a pont, amikor a nagy változásokhoz meg kell tenni a kezdő lépéseket. A következményektől nem szabad megriadni. Számítson rá, hogy a drasztikus változtatás felkorbácsolja az Oroszlán körül élők érzelmeit!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA bolygók együttállása előtérbe helyezi a Szűz gyengéd tulajdonságait. A jegy szülötte nagy empátiával fordul szerettei felé, és megérzi legrejtettebb gondolataikat is. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a Szűz félreérti egy hozzá közelálló személy szándékait, és ebből nem kívánt bonyodalom származik. A hét mélypontja a hétvége lesz, a Szűz nehezen tud a céljaira koncentrálni, és mintha minden elveszítené a jelentőségét. Egy ideig várnia kell arra, hogy régi erőtartalékai visszatérjenek. Pihenésre nem lesz idő, ami feszültséget szül, ezt azonban a Szűznek nem célszerű kimutatni, mert zaklatottnak, hisztisnek tartják majd.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A Merkúr és a Neptunusz határozza meg a Mérleg jegyűek sorsának heti alakulását. Rengeteg feladatot kapnak. A Vénusz e hét negyedik napját jelölte ki a nagy fordulatra: ekkor állhat be változás, például a romantika terén. A Mérleg tehát jól teszi, ha felkészül erre. Anyagiakban a hét tizenötödik napjáig minden rendben lesz, de ekkor olyan számla érkezhet, amely kellemetlen meglepetést okoz. A Mérlegnek a türelem erényét kell gyakorolni a magánéletben és a munkában egyaránt, ezért a hét utolsó két napja legyen a lazításé! Érdemes akár elutazni valahová, sütögetni a kedvessel, vagy a barátokkal.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Skorpiónak ezen a héten a bolygók állása lehetővé teszi, hogy mindent újrakezdjen, és kijavítsa korábbi hibáit. Ebben részben a Szaturnusz segíti, mert elegendő pozitív energiát sugároz a dolgok alakulásához. Rövidesen a Nap is kiveszi a részét a közös munkából, ennek köszönhetően még arra is lehetőség nyílik, hogy a Skorpió valami újat fedezzen fel a párkapcsolatok szférájában. Némi bonyodalom várható a munkában, üzletben, de nem kell megijedni, a gondok könnyen háríthatók.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A Nyilas számára ez a hét a legalkalmasabb arra, hogy új társsal ismerkedjen meg. Ez lehet medvehagyma szedés közben, edzőteremben, utcán, bárhol. A hét 17. napján indulhat be az a folyamat, amelynek végére kedvező eredmény várható, egyben megmondható lesz, sikeresek-e az addig tett erőfeszítések. Ha igen, érdemes kiélvezni a győzelem örömét, mert ezután többször is komplikáció jelentkezhet. 18-án ellenlábasok próbálhatják meg aláásni az elért eredményeket, ezért a Nyilas annyira összezavarodhat, hogy hajlamos lesz kételkedni az újítások értelmében is. Pedig nem kéne!

 

BAK [12.21-01.19]

bakKedves Bak szülött, legyen a szokásosnál is türelmesebb, és tartózkodjon attól, hogy az első kósza benyomások alapján ítéletet alkosson embertársairól! Ez a hét a karrieristáknak kedvez igazán. Az egzisztencia házában álló Merkúr Neptunusz konjunkció leginkább a hét elején segíti önt abban, hogy intuitíve rátaláljon arra a bizonyos egyetlen útra, amely az igaz célok felé vezeti. Lehet, hogy ehhez szüksége lesz a színészi képességeire is, de arra azért vigyázzon, hogy ez ne váljon alakoskodássá, pláne ne ripacskodássá.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Minden oka megvan a jókedvre, hiszen az anyagi és a szerelmi ügyei is úgy alakulnak, hogy ez folyamatos mosolyt csal arcára. A munkahelyén történő változások miatt már nem kell szorongani, hiszen vagy egyáltalán nem érintik, vagy éppen haszonélvezője lesz mindannak, ami történik. A szerelemben romantikus pillanatokat élhet át, az egymásra hangolódás olyan erős, hogy szavak nélkül is megértik egymást. A barátok, a kollégák vagy egy közösség tagjai viszont csalódást okozhatnak, tőlük tartson legalább két lépés távolságot!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA házasságokban, régi együttélésekben minden azon múlik, hogy Ön hogyan áll családtagjaid problémáihoz, elképzeléseihez. Ha odaadó és készséges, akkor sok minden úgy történik, ahogy azt a legszebb, és egyben legmerészebb álmaiban látta. Ám ha ellenkezik, akkor sajnos ellentmondásra ingerli partnerét, amitől aztán otthon olyan lesz a helyzet, mintha lőporos hordón ülnének. A most induló szerelmi kapcsolatok tartósnak bizonyulnak. Úgy érezheti, mintha nem megismerné, hanem felismerné a nagy “ő”-t!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu