Heti horoszkóp 2015. december 12-től 18-ig

0
1491

Önnek mit mutatnak a csillagok a hétre?

KOS [03.21-04.20]

kos

Szorgalmas és igyekvő, így mind rutinosabban állja meg a helyét. Párja is elismeri kivételes, sokszor a nélkülözhetetlenség határát súroló fáradozását. Valóban van mit méltányolnia, de továbbra is érvényes, hogy az időbeosztását újra kellene gondolni, hogy a drága kincsből önmagának is valamennyit megtartson. Hétvégén, úgy tűnik, meg is találja a módját a kedvére való szórakozásnak, egy felszabadító, baráti borozgatás, beszélgetés lehetőségében.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAz ünnepek előtti forgatagot elsősorban egyfajta szolgálattevő kötelezettségként élheti meg. Érzi, hogy fontos szerepet kell betölteni, az irányítás jogát mégsem ön kapja meg. Mintha egy számmal nagyobbak lennének a ruhái, és még valami ólmos súly is lefelé húzná. Ne csüggedjen, nem állandósult helyzettel van dolga, napokon belül újra kisüt a nap. Pénztárcájába is kerül némi, gyors továbbadásra ítélt pénz, amiből még vásárolhat valamit karácsonyra.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Érdekes napok következnek. Titkok, melyek nem maradhatnak tovább a sötétben, és talán a leleplezés önre vár. A feltárás nem fogja a népszerűségét növelni, de nyilván most nem is ez számít. Kíváncsisága még inkább fokozódik, ha szükséges még az eszközöket sem válogatja meg. A hét második felében kívülről, vagyis inkább felülről, a transzcendens birodalmából segítő kezek nyúlnak alá, melyek védik, oltalmazzák önt.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákTürelmetlenségből eredő csapongások, meggondolatlanul kiejtett szavak sokszor hozhatnak feszültséget, kiábrándító szituációkat. Ugyanakkor oly tökéletesen képes meglátni, felfogni a dolgok velejét, tudomást sem véve a felesleges sallangokról, hogy ezt valójában személyes hasznára fordíthatná. Mivel mások számára nem ugyanilyen egyértelmű a lényeglátás, a széleskörű rálátás, és jobb helyzetfelismerés, így ebből a helyzeti előnyből kellene a legtöbbet kihozni.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Bizony önt is utoléri az ünnepek előtti hajrá. Elsősorban kapcsolatait illetően akad rendeznivalója. Egy ügy megítélésében való állásfoglaláskor nem tud pártatlan maradni. Túlontúl személyes részrehajlása érvényesül, ezért ha efféle felkérésnek kellene eleget tenni, legjobb, ha ügyesen kibújik a kötelezettség alól. Ez a jövőbeni kellemetlenségektől is mentesíti. Kapcsolataiban ideje meghúzni az egészséges határvonalakat, és kevésbé kell figyelni a külső, befolyásoló hangokra.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA tudatos nő jól használja erejét. Épp annyit, amennyit az adott helyzet megkíván, ezáltal is kerülve a felesleges energiavesztést. Alapvetően jó egészségnek örvendhet, legalábbis szervezete lényegesen ellenállóbbnak, gyorsan regenerálódónak bizonyul. Kapja is a finom impulzusokat a megfelelő táplálkozás, a mozgás karbantartó szükségletéről, melynek többségében eleget is tesz. Időnként azonban túlzásokra ösztönző szirénhangok is megjelenhetnek, próbára téve akaraterejét és kitartását.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha már most az ünnepek előtti főzőtehetségét próbálgatja, kifejezetten segítségére lesz alkotóvágya és kreativitása. Csak arra figyeljen, mielőtt másokat is mozgósítana, tőlük valószínűleg nem számíthat hasonló lelkesedésre. Egyéb kezdeményezéseire szintén érezhetően lassabban mozdulnak a környezetében. A hét második felében már sokkal jobban megérinti az ünnepi várakozás hangulata, mely nem csupán kreatív igyekezetében, hanem a hitben való elmélyülésében is tetten érhető.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAmikor az élettől a váratlan fricskákat kapja, de nem ragad le az apróbb bosszúságoknál, és szorgalmasan halad a mindennapi feladatokkal, mindannyiszor jó pontot írnak jóvá az égiek az ön számláján. Ezt belső megelégedettségével fogja érzékelni. Izgágasága érzelmi túlfűtöttségéből fakad, néha egészen sistergőnek hat, melyet környezete is tapasztal, és erre mindenki a maga módján reagál. Valakinek zavaró lesz, valaki szintén felpörög, ha a közelébe kerül.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Találkozás, utazások, ismeretségek. Elsősorban a társas érintkezések dominálnak a héten. Összefüggésben lehet kedvezőbb anyagi helyzetével, mely lehetővé teszi, hogy elképzeléseit könnyebben megvalósítsa a rendelkezésre álló forrásból. Szenvedélye, szerelemérzése is finomabb fodrozódást jelez. Szélsőségektől mentesen, kiszámíthatóan működik, ezzel biztosítja mások számára is a biztonságérzetet. Szívesen fordulnak önhöz, keresik társaságát. Ne okozzon csalódást!

 

BAK [12.21-01.19]

bakValakivel kimagaslóan fontosnak érezheti a mélyebb kapcsolat kialakulását. Ragaszkodik az illetőhöz, fontosnak tartja támogató közelségét, és úgy tűnik a másik félben is megvan a késztetés az elmélyítésre. Érzékenyebb és szentimentálisabb a napokban, ebből adódóan is, ha nem az elképzelése szerint alakulnak az események, akár szurkálódó stílusra válthat. Ebben a képlékenyebb állapotában kissé kiszolgáltatottabbá válhat, a külső támogatás jól jöhet.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha szűkösnek érzi életterét, vagy javítana életminőségén, bizony épp itt az ideje a szükséges változtatásoknak. Nehéz, mint minden kezdet, de egy spontán, ám annál különlegesebb kiruccanás is megteszi elsőre. Mikor mozdult ki utoljára a megszokott akváriumból? Merre húzza a szíve? A friss impulzusok bizonyosan megteszik hatásukat. Ne halogassa az elindulást, és legfőképp ne mások véleménye szerint tűzzön ki úti célt!

 

HALAK [02.19-03.20]

halak Otthon, édes otthon, mely időnként biztonság, időnként maga a felrázó bizonytalanság. Ám elsősorban lelkéből eredő kavargásokról van szó. Tudja-e mi az alapja időnként bekúszó nyugtalanságának, miféle mélységből ered? Kiválóan uralja a helyzetet, olyan stabil korlátokat alkotott, hogy bátran merészkedhet a lélek bugyrába a szükséges válaszért. Sőt, legjobb lenne önmaga előtt is őszintén vállalni titkolt, sajátos érzelmi érintettségét.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu