Heti horoszkóp 2016. február 27-től március 4-ig

Ezen a héten külön a szingliknek és külön a párban élőknek is üzennek a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Szingli: Egy olyan valaki hív ma randira, akinek általában nemet mondanál, de ezúttal tegyél kivételt, és ne dönts első látásra!

Párban: Mintha a kedvesed olvasna a gondolataidban! És tényleg annyira kiismert, hogy kisebb játszmákkal nem tudod már csapdába csalni, legfeljebb csak feldühíteni…

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaSzingli: Egy utazás tudna feldobni, hogy ne érezd magad hitehagyottan, magányosan. De ha erre nincs mód, barátokkal beülhetsz valahova, egyelőre az is feltölt. Kezdd is el gyorsan a szervezkedést!

Párban: Attól még, hogy valakid van, nem kell annak minden percét programokkal lekötni, beszabályozni. Ezzel csak azt fogod elérni, elmenekül tőled.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szingli: Az egyik exed megint nem hagy békén, folyamatosan elbizonytalanít, pedig már tényleg semmi értelme nem lenne újrakezdésnek. Bízz a korábbi jó döntésedben! Párban: Egy régi emlék, vagy konfliktus bekavarhat, de szerencsére nem lesz belőle nagy veszekedés. Persze csak, ha nem nagyítod fel a problémát. Legtöbbször minden rajtad múlik!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzingli: Bár a hétvégének a romantikáról kellene szólnia, a tiéd inkább a túlfűtött flörtölésé és a kétértelmű beszélgetéseké. Ez sem rossz, ideiglenesen megfelel. Párban: Szexi hangulatban vagy, és ezt rögtön leveszi kedvesed, aki szeretne minél többet otthon maradni veled, összebújva kettesben. Ne kéresd magad, tudod mit kell tenned!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Szingli: A törzshelyeden bukkanhatsz egy olyan társaságra, akiket eddig csak ritkán láttál, és akik közül rögtön meg is tetszik valaki. Azért ne mássz rá rögtön!

Párban: Ha nincs elég időtök egymása, akkor se csak sms-ben vagy chat-en kommunikáljatok egymással! A legapróbb dolgok miatt is inkább hívd fel, hogy halljátok egymás hangját! Emberibbé teszi viszonyotokat.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzingli: Valahányszor egy jó barátod ismerősét nézed ki, akkor ugyanannyira lehet nehéz a pálya, mint könnyű. És ezúttal inkább kiszámíthatatlan lesz.

Párban: Izgalmas és élményekkel teli hétvége vár rád, de csak akkor, ha nem húzod a szád minden programra, amit felajánlanak neked. Felejtsd el a nyafit és az affektát, rosszul állnak neked!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Szingli: Az irodában, a kedvenc kávézódban, vagy az edzőteremben kiszemelhet valaki, akit régóta láttál, de sosem gondoltad volna, hogy te vagy az esete. Most sem erről lehet szó, valószínűleg csak ki van éhezve.

Párban: Neked kellene lenned több mindenben a kezdeményezőnek, de nem teszed. Pedig ha ez sokáig így megy, egyre jobban eltávolodtok egymástól.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSzingli: Olyan szuper buliba csöppenhetsz, hogy már régen nem érezted ilyen felszabadultnak magad! A többiek rögtön észreveszik a lazaságodat. Nem fogsz unatkozni.

Párban: Akármilyen nehéz összeegyeztetni egy közös estét, ne te mondj le az edzésről, vagy egy régen megbeszélt programodról! Igazodjon párszor ő is hozzád! Nem pattan le miatta az ujjáról az aranygyűrű…

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szingli: Kicsit már unod, sőt idegesít, hogy minden barátnőd, akinek van barátja, a hétvégére készül? Miért ne lehetne szingliként is jó a hétvégéd, ha mondjuk bulizni mész? Csak rajtad múlik.

Párban: Ha már régen együtt vagytok, nem lesz nagyon rendhagyó a hétvégétek, de most talán pont erre is vágysz. A kiszámíthatóság nem feltétlenül unalmas, lehet kellemes is!

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzingli: Különös tapasztalatokat gyűjtesz, de amennyire meglepőek, annyira izgalmasak is lesznek a randik. Végre vége a sablonos, papírforma találkáknak! Párban: Sokáig gondolkodtál, mitől lenne tökéletesebb a kapcsolatotok? Sok közös élmény, a jobban odafigyelünk a másikra, annak igényeire, első lépésben. Figyeld a hatást, úgy dönts a következőről!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Szingli: Végre olyan valakivel találkozhatsz, aki mellett nem görcsölsz, nem akarsz tökéletesnek tűnni, pedig irtó szexi. Csak te haverként tekintesz rá. Kár, mert azon túl, hogy maflának tűnsz, fel sem fogod, mit hagysz ki.

Párban: Egy szerelmi konfliktusban jobban teszed, ha párat hátra lépsz és nem habzó szájjal rikácsolva, vagdalkozol. Tedd félre az indulataidat! Keress közös kiindulási pontot, ahonnan el lehet kezdeni a békülést!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSzingli: Az a legnagyobb bajod magaddal, ha randizásról van szó, hogy nem bírod már az első találkán történő, túlzott közeledést. Mondd el a másiknak, hogy nem sietsz sehova! És az el nem tervezett, spontán programok neked jobban bejönnek. Párban: Mindenben a közös megoldást szereted, ha ugyanannyi beleszólásod van a dolgokba, mint neki, ha ugyanannyi helyetek van a ruhás szekrényben, és így tovább. Csak ezt vita nélkül is közölhetnéd vele!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu