Heti horoszkóp 2016. július 9-től 15-ig

0
1713

A Halak nagy hódító hadjáratba kezdhet a héten…., de figyelem: nem árt az óvatosság! A Szűz gondolatai spirituális szférába csúsznak. A Bika szerelmi élete pedig végre rendeződhet, sőt: csúcsra járhat! Nézzük, hogy állnak a csillagok ezen a héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Csak akkor várhat el megértést és elfogadást, ha ön is képes hasonlóképpen cselekedni. Szükség lenne rá, mert a tágabb családi körben már régóta húzódik a háttérben valami feszültség, de eddig nem volt bátorsága senkinek a felszínre hozni. Most végre történik valami. Megbeszélve a problémát végre továbbléphetnek, és ha a viszony nem is válik bensőségessé, de legalább már képesek lesznek egymás közelében tartózkodni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKedvese és barátai elkényeztetik a következő időszakban. Ebben az is közrejátszhat, hogy egyre jobban megerősödik a már jól ismert vonzereje. Szerelmi élete csúcspontra kerül. Azért a mámoros napok közepette ne feledkezzen meg teljesen munkahelyi kötelezettségeiről sem! A pár nyári hétvége lehetőséget ad egy kis összejövetelre, sütögetésre, kellemes beszélgetésre, amire már olyan nagyon régen várt.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ez a hét, de különösen a hétvége kedvez a partnerkapcsolatnak. Ha szeretné újra meghódítani vagy csak elkápráztatni a társát, szervezzen valami közös kiruccanást! Ha fürdőhelyre viszi, szerezzen be magának egy cuki új fürdőruhát! És persze az egyéb nyári öltözékeit is érdemes felújítania. Ha úgy alakul az időjárás, most lenne célszerű üdülni, pihenni. Ne hagyja ki az alkony hangulatos óráit sem, kényelmes pozícióból szemlélje az egyre hosszabbra nyúló árnyékokat!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákTöbbnyire minden pénzét a szeretteire költi, de mostanra ez önben, rejtetten, vagy kimondottan, már frusztrációt kelthet. Hiszen cserébe csak rosszat kap, nem pedig köszönetet. Ha nem is von meg tőlük minden támogatást, legalább magára is áldozzon! Vegyen pár új ruhát, menjen el fodrászhoz! Sokat javít a lelkiállapotán, ha jól érzi magát a bőrében. És gyerekei, családja csak akkor érezheti igazán jól magát, ha ön is jó hangulatban van. Legyen legalább egy kicsit önző!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ne őrizgessen régi haragokat a szívében. A borúlátás, a negatív érzelmek, a düh elválasztják önt a többiektől. A kedvesétől is, főleg, ha nem mondja el neki, mi bántja. Inkább veszekedjen egyszer egy jó kiadósat, hogy aztán kibékülhessenek! Ha a párja sem sejti, hogy mi gyötri, mitől vált duzzogóssá a kedve, akkor hogyan remélhetne bármilyen megoldást a gondjára? Amit kimond, az mintha el is távozna öntől. De csak akkor, ha a végén megengesztelődik.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA jegyén áthaladó Hold hatására a lelki élet kérdései felé fordulhat a figyelme. Jól teszi, ha nem csak ön foglalkozik pszichológiával, vagy spirituális kérdésekkel, de a kedvesét is beavatja a felfedezéseibe. Lehet, hogy látszólag ellen fog állni, mert túlságosan lilának, vagy lelkizősnek találja, amit mond. De csak a látszat kedvéért. Valójában őt szintén nagyon érdekli, és meg is érinti, amit mond neki. Csupán a büszkesége nem engedi, hogy ezt be is vallja. De a hatás nem fog elmaradni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Egyszerre rendezheti a munkahelyi és az otthoni problémákat. Hisz valójában a kettő nagyon is összefügg: a pénzügyi kérdéseken múlik most családja, otthona, sőt, szerelme biztonsága. Az érzelmi harmónia természetesen az alap, de ehhez szükséges, hogy ne az anyagiakon való civódással teljenek napjaik. Ha a Mérleg jegyű lakást, ingatlant akar vásárolni, eljött az ideje. Nem érdemes halogatni, mert a csillagok szerint később mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, ugyanazért.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióJó álláslehetőségei vannak. Ideje lenne, hogy végre utánuk is járjon és ki is aknázza őket. Különösen, ha úgy érzi, a mindennapi munkája már nem több kínzó robotnál. Hét közepén a kötelességek házában járó bolygóegyüttállás kedvező hatását érdemes lesz kihasználnia. Szüksége lenne a romantikára. Ha van társa, szervezzenek pihentető, hosszú hétvégét párjával, szigorúan csak kettesben! Lazítson és lopja vissza a borzongató izgalmat az életükbe! Miután kiélvezhette a szerelem édes ízét, a kötelék tapintatos megerősítésén a sor.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Irigylésre méltó szerelmi harmóniában lesz része. Erre még azok a Nyilasok is számíthatnak, akik mostanában szinte csak veszekedtek. A társra várók, ha most kimozdulnak, egy nagy szerelmi találkozásra esélyesek. Fontos: ne ítéljen első látásra! Sokszor a fura külső is mélyen érző, kedves személyt takar. A munkában továbbra is keményen helyt kell állnia. Meg kellene tanulnia szelektálni, esetleg nemet mondani az olyan plusz feladatokra, melyek az ön kihasználásáról szólnak.

 

BAK [12.21-01.19]

bakUralkodó bolygója a mélytudatot reprezentáló Plútóval, és az azzal együttálló Marssal nehéz fényszögbe kerül, ezért úgy érezheti, mintha a munkavégzés nehezebben menne, mint általában. Ugyanakkor pénzügyi dolgokban most végtelen nagy energiákkal bír: anyagi helyzete kissé javulhat. Meglehetősen sok teher van a vállán, magánéletében is sok teendő vár önre. Pedig titokban arra vágyik, hogy végre felszabadultan szórakozhasson, együtt lehessen a párjával. Ehelyett oktalan és értelmetlen féltékenykedésben lehet része.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A nyugalom és a kiegyensúlyozottság lesz jellemző a következő hétre. Magánéletében végre sikerül rendezni egy régóta gondot okozó, frusztráló problémát. Munkahelyén lecsillapodnak a kedélyek, még a pluszmunka és a noszogatások sem tudják elvenni a kedvét. A nyári szabadnapok lehetőséget adnak egy kis lazításra, kiruccanásra. Menjen a napra, a jó levegőre, ne kókadozzon négy fal között! Fontos: ne érezze lényegesnek az irigy, gonosz emberek hőbörgését. Ők nem önt, hanem az egész világot gyűlölik. Ezen belül leginkább önmagukat.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA héten igencsak rámenősnek mutatkozik a szerelemben. Hódítani, csábítani akar, ami hála a Marsnak, nem is lesz olyan nehéz. De legyen válogatós abban, hogy kivel flörtöl! Könnyen eshet a saját csapdájába, és a nyakán marad a meghódított, akit aztán alig, vagy egyáltalán nem tud majd levakarni magáról. Merthogy ez a hét inkább a kalandnak kedvez, mint a tartós kapcsolatnak. Annak később jön el az ideje. Egészség: tartson magánál hatékony hasmenéscsillapítót, mert a nyári napokban nagy valószínűséggel szüksége lesz rá!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu