Heti horoszkóp 2016. szeptember 24-től – 30-ig

Méghogy az ősz a lelassulás, a begubózás évszaka…. Itt a sok érzés, ármány miegymás…

KOS [03.21-04.20]

kos

Engedj egy kis teret a benned élő felnőttnek! Ne hagyd, hogy akaratosságod, vagy az előre kitalált elvárásaid megnehezítsék napjaidat. Ha már együtt élsz szerelmeddel, és fiatalok vagytok, közeledik a gyermekvállalás időszaka. Kezd beérni, hogy felelős anyává, apává válj. Pénzügyi dolgaidban lényeges változás nem várható, halad minden, szépen a megszokott ütemben. Egészségedre vigyázz, kerüld a gátlástalanul prüszkölő, tüsszögő emberek társaságát!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMint már kiderült, a szerelmi életed problémái most a leginkább a munkahelyedben, az ott téged körülvevő nyomulós emberekben, esetleg a pénzügyekben gyökeredznek. Ezért gondold át jól, mielőtt munkahelyi liezonba kezdesz, vagy mielőtt közös kasszát kezdtek használni a pároddal! Az anyagiak általában is próbára teszik a kötelékeket, azokat, amelyek frissek, vagy felszínesek, szét is robbanthatják.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Harmonikus szerelmi életre és jól működő kapcsolatra számíthatsz. Ez különösen igaz lesz(!) azokra az Ikrekre, akik még csak álmodoznak az igaziról. Minél többet ábrándozol róla, minél formálhatóbban látod magad előtt a vele való közös kapcsolatodat, annál gyorsabban érkezik meg a valóságban is. Pénzügyekben légy óvatos, ne vállalj olyan kötelezettségeket, amiket előreláthatóan nem fogsz tudni teljesíteni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKözeledik a lassú, de mély változások, a nyugodt tempójú, ellenben jelentős átalakulások ideje a Rák kapcsolataiban. Nagyon fontos, hogy ne kapkodj, és ne hozz hirtelen meggondolatlan döntéseket! Ha szükséged van egy kis magányra, menj ki a természetbe, mert ott kapod a fontos intuíciókat. Pénzügyekben a spórolás és mondhatni nélkülözés idejét éled meg, elég nehezen. Fel a fejjel, egyszer vége lesz a hét szűk esztendőnek is!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Születés és újjászületés körforgásáról szól ez a kellemes őszi időszak. Sokan az Oroszlánok közül most döntenek a gyermekvállalás mellett. A kismamák között is jó néhányan olyan élményeket kapnak, amiket a világ kincséért sem cserélnének fel semmi mással. Mások az otthonuk szépítésében élik ki magukat, feldobva pár rövidebb utazással. Pénzedre, irataidra és nem utolsósorban lakáskulcsodra vigyázz, a csillagok veszélyt jeleznek e téren.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMost ne csak a párkapcsolatodban gondolkodj, mindenféle érzelmedet és összeköttetéseidet vizsgáld felül! Lesz rá jó néhány lehetőséged, hogy mindenkivel, akivel eddig nehezebb viszonyod volt, némi kis szeretet ampullát fecskendezzetek a kapcsolatotokba. Aztán úgyis eldől, ki megy, vagy ki marad. Túlbuzgólkodni semmiben és senkivel nem kell! Pénzügyek: ami bejön el is megy, pedig úgy érzed, nem szórod a pénzt.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha bármelyik oldalon harmadikként kerülsz bele egy kapcsolatba, egyetlenegy dolgot tehetsz: bátran vállad önmagadat. Véletlenül se akarj megküzdeni a másik féllel, az oktalanság! M. Morró mondta azt: „add rá a kabátot arra, aki menni akar!” Pénzügyeidben lassan sikerül összehozni azt a kis pluszt, amivel egyenesbe hozod magad, vagy amiből megveheted álmaid autóját. Bízz magadban, minden terv szerint sikerül!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióVáltozások várhatók a munkahelyeden. Neked azt kell akarni, amit a feletteseid előírnak, amit kitalálnak, mert az ellenkezéssel a saját erődet pazarolod. Kolléga, vagy osztálytárs bizalmát úgy nyerheted el, ha megosztod vele egy fontos titkod, vagy a szövetségedről biztosítod őt. Apró egészségi gondra ne legyints! Minden végzetes betegség egy pici problémával kezdődik. Ne vállald túl magad, mert nem fogod bírni az iramot!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Egy igazságtalannak tartott helyzetben emeld fel a szavad, így megfordíthatod az események menetét! Jogi ügyben nyertes lehetsz, és ha szerelemről, vagy családról van szó, most arra is képes vagy, amit korábban nem tudtál elfogadni, amire esetleg korábban nemet mondtál. A hét legfontosabb üzenete: tartsd be a szabályokat, ne nyitogasd a törvény kiskapuit, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzod a rövidebbet.

 

BAK [12.21-01.19]

bakPár napon át azt a feladatot kapod a csillagoktól, hogy megszabadulj a játszmáktól, elhagyd a taktikázásaidat, és hagyd, hogy az őszinte elfogadás vegye át ezek helyét érzelmi életedben. Most megtanulhatsz bízni, és elfogadni, megismerheted ezt az őszinte és tiszta érzést. Pénzügyekben kezdj el félretenni egy keveset minden héten, hónapban, lehetőség szerint, mert szükséged lesz rá!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Párkapcsolati szempontból talán nem úgy indul ez a hét, ahogyan szeretnéd. Fogkoccantó zökkenéseket tapasztalsz. Pedig a Vízöntők számára ez a kellemes őszi időszak, a kutatás és az önelemzés ideje. Ezek azok a napok, hetek, melyek arról szólnak, hogy felmérd mi az, amit eddig rosszul csináltál. A legfontosabb, hogy tudd és érezd, a vágyaid egyáltalán nem túlzóak, elérhető az a boldog kapcsolat, amire vágysz. Ja, és ne feledd: megérdemled azt.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA legfontosabb üzenete ennek a hétnek számodra, hogy ne ragaszkodj semmihez, amire már nincs szükséged. Hatványozottan igaz lehet ez a párkapcsolatodra is, ne ragaszkodj ahhoz, ami már nem, vagy csak zörögve, hibásan működik. Engedd el, hogy másnak, máshol, máshogyan jobb lehessen vele, és neked is jobb lehessen valaki mással! A lelked művészete abban áll, hogy felismerd azt, a kapcsolatod még javítható-e, vagy már megérett az elengedésre.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu