Heti horoszkóp 2017. február 4-től február 10-ig

A Kos megnyugodhat, egész évben csodálatos egyensúly ringathatja… Az Ikreket viszont elsodorhatja a szenvedély…A Szűz jobban teszi, ha nem halogatja a kínos dolgok megoldását sem…És ön? Önnek mit jósolnak a csillagok a következő napokra?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ne bántsa, ha gyengéd érzelmeket táplál olyan valaki iránt, aki nincs és nem is lehet tényező hosszú távon az életében. Egy ilyen típusú fellángolás mindenkinél bekövetkezhet. Munkában ez a hét sem a pihenésről szól, ki sem látszik a sok feladatból, és a család is bőven ellátja tennivalókkal. Az esztendő során mindvégig egyensúlyban lesz, és hacsak nem csinál valami meggondolatlanságot, nem lesznek különösebb problémái a pénzzel.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaÚgy érezheti, az egyik barátja társával több is lehetne önök között, mint szimpla ismeretség. Mielőtt rámozdulna, gondolja végig, mit kockáztat! A várható megszégyenülés csak az alap, erre jöhet rá még a nagy halom botrány. Munkahelyén túl sok feladatot kap, ezért estére már alig marad valami kevéske energiája. Ne idézzen elő nagy változásokat eredményező döntéseket mindaddig, amíg nem bizonyosodik meg afelől, hogy megvan a fix anyagi háttere hozzá!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Párkapcsolatában a mindent elsöprő szenvedélyé a főszerep. A most kezdődő szerelmi viszonyok hosszabb távra szólnak, de az említett szenvedély hőfoka idővel csökken majd. Ezt is kalkulálja bele terveibe! A napokban arra is remek alkalom kínálkozik, hogy barátaival találkozzon, így bepótolhatja az elmaradt csevegéseket. Bevételei csökkennek, kiadásai emelkednek. Egy tervezett programról is le kell mondani, hogy pénzügyeit rendezze. Utazása, vidéki látogatása bosszúsággal végződhet.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMostanság különösen az otthonváltással és ingatlanvásárlással kapcsolatos ügyekben lehet szerencséje. Az egyedülállók családra, biztonságra vágynak, ezért újragondolhatják korábbi döntéseiket. A hét elején kissé bonyolultnak tűnhet érzelmi élete, de egy megbeszélés, tisztázás után eltérő vágyaik összhangra találnak. Munkával kapcsolatosan bármilyen magasok az elvárások, nem riad vissza, de pénzügyi gyarapodást, esetleg előléptetést most ne várjon.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A munka és a sok tennivaló beborítja, így elég kevés ideje jut a magánéletére. Pedig valaki nagyon szeretne közelebb kerülni önhöz. Egy Oroszlánnak mindig szüksége van arra, hogy szeressék, úgyhogy legyen figyelmesebb! Pénz vonalán a most következő, sorsszerű változás olyan folyamatokat indít el, ami több életterületen is átalakulást hoz. Párban élőknél a nagy szenvedélyek kicsit lelassulnak, megrekednek. Amikor ezt érzik, tenni kéne valamit.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNe halogasson fontos döntéseket, előbb vagy utóbb szembe kell nézni azzal, mi hiányzik az életéből. A hűtlenség lélekben kezdődik, ha nem érzi magát jól egy helyzetben, lépjen ki, vállalja fel döntését! Tavasszal új jelöltre talál, de csak nyárra derül ki, hogy lesz-e kapcsolatukból valami. Munkában támogatókra lesz szüksége, akkor is, ha marad, de akkor is, ha váltani szeretne. Ne hagyja, hogy gátlástalan, kapzsi munkaadók kihasználják, mintegy rabszolgaként kezelve önt!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mindenki a saját tapasztalatain keresztül tanulja meg, hogy a nehéz helyzetekben ki áll mellette, kire számíthat. Ezt most ön is megélheti. A héten több olyan szituáció adódik, amiben gyorsan kell dönteni. Pénzügyekben több előnyös üzleti lehetőséggel találkozhat. Ne bonyolítsa a dolgokat, ösztönösen is képes lesz ráérezni arra, hogy a lehetőségek közül melyik opcióval jár jól! Szerelemben ne elégedjen meg a „nem” minőségi kapcsolattal. A küldetésében benne van az is, hogy boldog legyen.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióTúl sokat agyal azon, hogy miként tudna mindenkit boldoggá tenni a környezetében. Közben megfeledkezik arról, hogy ön mitől érezné jobban magát, mitől tudna feltöltődni. Élete párja sok terhet cipel, ezért is érzékenyebb, jobban igényli a megértést és a törődést. Ha együtt is lakik kedvesével, a párkapcsolat eddig nem ismert régiói tárulhatnak fel önök előtt…Ha egyelőre egyedül él, akkor nem várt pillanatban érkezik a szerelem. Csak legyen szeme rá, hogy felismerje!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas jegyűeknél ez az időszak nem kedvez az érzelmeknek. Féltékenység, kutakodás, önző birtoklási kedv veheti kezdetét. Ahelyett, hogy sebeit nyalogatná, próbáljon megoldást keresni a fontosabb dolgaira! Felfedezheti, hogy minden okkal történik, és az okok ismerete segíti abban, hogy saját bajainak megoldásán túl, másokat is bölcs tanácsokkal ellásson. Vegye komolyan a jeleket, a belső hang figyelmeztetéseit! Amennyiben egészségi problémái vannak, nem érzi jól magát, csináltasson egy „nagy” laborvizsgálatot.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA feszült fényszögek miatt nem lesz túl sok energiája a hét bizonyos napjain. Ráadásul mínuszba csúszhat pénzügyi szempontból is, ha nem tud nemet mondani a felesleges vásárlásokra, költséges bulizásokra. A hét közepén arra kell ügyelni, hogy a munkahelyén ne keveredjen semmilyen szóváltásba senkivel. Egy csúnya bolygóháromszög hosszas haragtartást jelez, jó lenne ezt már a kiindulópontban elkerülni! Péntektől már a szerelemé, a boldog megéléseké a főszerep.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Több időt kellene olyanokkal tölteni, akikkel jól érzi magát, akik nem akarják folyton megfejteni, vagy kéretlen tanácsokkal bombázni. Kivételes lehetőségeket tartogat a jövője, rendkívüli jó változások kezdődnek. Ám csak akkor juthat előbbre, ha olyan emberekkel szövetkezik, akik értenek is ahhoz, amit csinálnak. Szerelemben ideje lenne végiggondolni, hogy mit és kit akar. Tartsa szem előtt vágyait és félelmeit is! Ez utóbbit viszont ne túlozza el, görcsösen gátlásos lehet tőle!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAz önbizalmának gyógyír, hogy valaki a közvetlen környezetében felnéz önre. Legyen azonban óvatos, hogy kinek mit mond el, mert az irigyek visszaélhetnek titkaival! Munkafronton olyan ajánlatot kaphat, amely állandó fejlődéssel, képzésekkel jár. De ne feledje, minden szándék addig csak lehetőség, amíg nincs írásba foglalva! Párkapcsolatban fontos lenne kitörni abból az ördögi szerepből, hogy kényszerítve érezze magát mindent aprólékosan megmagyarázzon kedvesének.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu