Itt a csillagközi ajándék erre a hétre – most angyali üzenettel!

KOS [03.21-04.20]

kos

Munka frontján, akár vezetőként, akár beosztottként tevékenykedsz, kreatív és eredményes hétnek nézel elébe. Sok lehetőséged lesz új dolgok kipróbálására, azok megértésére. Jelenleg egyedül élő Kos számára a bolygók állása eseménydús napokat hozhat. Amennyiben kapcsolatban tengeted napjaidat, légy nyitott a társad vágyainak megismerésére, közös dolgok felfedezésére! Ne savanyodjatok bele az életbe! Angyalok üzenete: Fogadd az áldást, amit feléd küldenek! Élj vele, meríts belőle hitet, reményt, szeretetet.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMivel mostanában a szokásosnál sokkal fogékonyabb vagy, érdemes több figyelmet szentelni tanulmányokra, szakmai tudásodnak fejlesztésére. Magányos Bikaként megélheted a nagy egymásra találás élményét, majd ezt követheti a szenvedélytéli beteljesülés. Párkapcsolatban élőknél tartalmas együttlétekre, beszélgetésekre, érzelmi tartósságra lehet számítani. Elvétve lesz pár kivétel, amelyben a kapcsolat válással végződik. Angyalok üzenete: Ünnepelj, ha jó hírt hallasz, mert terved kezd beérni!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szingli Ikrek találkozhat egy régi ismerősével, akivel őrült szerelembe bonyolódnak. Sajnos, ez nem a tartósság időszaka, de ettől függetlenül, érdemes megélni, amit a sors felkínál. Házasságban élőnek az ok nélküli bántás, piszkálódás csalódást, kiábrándulást hoz. Munkában az eredmények biztatónak ígérkeznek, ugyanis több szerencsés bolygó együttállás van az égen. Ha sikerül leküzdened a stresszt és kibontakoztatni kreativitásodat, akkor komoly mértékű pozitív változásokat fogsz érzékelni, melyek kellő anyagi megbecsülést is vonzanak maguk után. Angyalok üzenete: A természetben születnek meg számodra a legjobb útmutatások.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEz a hét nem kedvez túlságosan a kapcsolatépítésnek, s a munkatársakkal is ekkor kerülhetsz a legnagyobb konfliktus helyzetekbe. Előrehaladásra lehet számítani, de ehhez rendkívül sokat és folyamatosan kell dolgoznod. Egyedülállóként nem lesz hiány a romantikában, még akkor sem, ha nem most fogsz egy életre megállapodni. Párban szívesen élsz társadalmi életet, jársz el társaságba, csak sokat leszel féltékeny. Amiatt sose bánkódj, hogy kedvesed megnézi a jó nőket, férfiakat. Veled él együtt, ez a lényeg. Angyalok üzenete: Teremtsd meg a harmóniát magadban. Légy nyitott új dolgokra, szépségekre, melyek emelhetik rezgés szintjeidet!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Amennyiben üzleti szférában tevékenykedsz, ne akarj egyből milliárdos üzletekre lecsapni, elégedj meg a kis léptékű, de biztos haladással! Legyél nagyon körültekintő, mielőtt bármibe belefognál, kétszer is gondold meg, hogy mi jó neked! Szingli Oroszlán könnyen hozzájuthat az egyéjszakás kalandokhoz, csak nem kéne hosszú távon erre berendezkedni. Párban élő Oroszlánnak nincs könnyű dolga, mert kapcsolatában nehéz eldönteni, ki az, aki a nadrágot viseli. Mindezt úgy, hogy ne legyen harag. A lényeg az Angyalok üzenete: Gondjaidat bízd rájuk, kérd őket, ha nem hiszel bennük, akkor is segítenek.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzakmai fejlődésedre a Szaturnusz lesz a legnagyobb hatással. Kommunikációs és promóciós területeken sok új, fontos kapcsolatra tehetsz szert. Magányos, egyedül élő Szűz sokat rágódik a múlton, elemezgeti annak hibáit, sajnálja a történteket. Az elengedéshez célszerű átgondolni a miérteket, de százötvenedszer ez már nem segít. Inkább tervezd az újat, álmodd meg például a párkapcsolatodat! Amennyiben régóta kapcsolatban élsz, jólesik néha egy kis magány, elvonulás. Tedd azt, lehetőség szerint. Angyalok üzenete: Tiszteld az érzéseidet, amelyek gyakran visszatérők, mert üzennek neked!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Szingli Mérlegnek laza időszakként mutatkozik a szerelmi bolygóállás. Vonzod az emberek tekintetét, és úgy csavarhatsz magad köré embereket, ahogyan csak akarsz. Ha párban élsz, nem létezik tökéletes recept a tartóssághoz, addig vagytok, lesztek együtt, amíg az mindkettőtöknek jó. Minden szempontból túlterhelt hétre számíthatsz. Munkatársakkal, ügyfelekkel igencsak meggyűlhet a bajod, ha nem érezteted, hogy figyelsz rájuk. Angyalok üzenete: Nem mindig az a jó, amit mások látnak annak. Van úgy, hogy a környezeted véleményétől függetlenül, neked más utat kell járnod.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA mindennapi feladatok ellátása komoly erőfeszítéseket igényel mostanság, így gyakran lehetsz stresszes, kimerült, vagy túlterhelt. Érdemes lenne valami vitaminkúrába kezdeni, növelni a sport és a mozgás mennyiségét, valamint a szokásosnál kicsit többet kikapcsolódni, hogy egyensúlyban maradhass a mindennapokban. Szerelemben, akire te figyelsz, az nem biztos, hogy viszonozza érzéseidet. Fontos, maradj a realitás mezején, ne ámítsd magad! Angyalok üzenete: Élj a tudással, mellyel születtél! Használd, de lehetőség szerint jóra fordítsd.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szingli Nyilas meglepően sok szerelmi vallomást hallhat a napokban. Miután a külsőségek embere, gondolkodás nélkül a nehezebbet, a bonyodalmakkal telit választja. Párkapcsolatban élő vegyes érzelmekkel küszködik, mert van valaki, akit a múltból visszasír. Nosztalgiázzon nyugodtan, csak ha azt kedvese kiszúrja, nagyon keményen megszívatja. A hét első fele tele lesz pénzügyi aggodalmakkal. Ez szerencsére ösztönzően hat új anyagi források keresésére. Angyalok üzenete: Veled, melletted, van valaki, aki a túlvilágról segít neked. Idődet ne sajnáld, alkalmanként mondj imát érte!

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzingli Bak, ha elhamarkodja a dolgot, és valami butaságot csinál, már nem lesz visszaút. Mielőtt leskelődne, írogatna, jól gondolja meg, hogy mit és kinek! Ne nevettesse ki magát! Párban élő Baknak legnagyobb kihívás ezen a héten türelemmel és megértéssel kezelni a családon belüli dolgokat, segíteni társát, annak törekvéseit. A Mars hatására felgyorsulnak a munkával kapcsolatos hatások, események. Óvatosnak kell lenned, mert a sikerrel járó többlet stressz felemésztheti erőd nagy részét. Angyalok üzenete: Bizonyára észrevetted mennyire felgyorsult minden körülötted. Átalakulóban az egész világ. Vidd a szeretetet oda, ahol arra a legnagyobb szükség van!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Szingli Vízöntőkén rájössz arra, hogy a magányt azért kell megélned, hogy tudd letisztázni magadban a múltbéli történéseket, dolgokat. Megnyugvás után bevonzod a nagy szerelmet. Ha házasságban élsz, üresnek érezheted a kapcsolatodat. De te mit tettél annak érdekében, hogy ez másképpen legyen? Még nem késő. Lépésről lépésre leszel kénytelen haladni munka fronton is. Stabilitás és töretlenség lesz jellemző a gyarapodásra, mégsem megy mindig minden úgy, ahogy azt szeretnéd. Angyalok üzenete: Egészségedre fordítsd most a legtöbb időt! Az évek alatt elhanyagolt rendszert újra kell építeni, szinte nulláról.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakLégy nyugodt, mert meg fogod találni a párodat! Ismerd fel még a legelején, hogy kit akarsz, és kinek kellesz, kerüld a felesleges köröket! Amennyiben együtt élsz valakivel, több otthoni dolgot, munkavégzést kéne átbeszélni. Az érzelmeitek jól vannak, néha hullámoznak, de nincs különösebb gond. Meggyűlhet bajod a hivatalokkal, üzleti partnerekkel, vagy éppen a munkaadóddal. Szerencsére megvan a diplomáciai érzéked, hogy szépen elsimítsd, lenyugtasd a kedélyeket. Angyalok üzenete: Amennyiben homokszem kerül a gépezetbe, az akadozni kezd. Így van ez a csakráiddal is. Főleg a gyökér és a korona csakráidat kellene tisztítani.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu