Heti horoszkóp Melittától 2017. augusztus 12- től 18- ig

A nyár (talán) utolsó igazi forró napjainak horoszkópja!!!!!!!

KOS [03.21-04.20]

kos

Amennyiben van családod, lehetőséget kapsz arra, hogy jobbá tedd életeteket. Ha szingli vagy, most találkozhatsz azzal, akiről mindig is álmodoztál. Az égiek gondoskodnak a romantikáról, a szenvedélyes együttlétekről. A szabadság érzése mellett a nyári idő, ezen belül is ez a hét új, szép kilátással kecsegtető napokat hoz számodra. A hét közepéig szinte maguktól mennek a dolgok, aztán megváltozik kicsit a helyzet. Arra mutatnak rá a csillagok, hogy hallgasd meg mások véleményét, elemezd a helyzetet, de döntéseidet az egészséges racionalitás mellett, a saját megérzéseidre hagyatkozva hozd meg. Ha eddig bizonytalan volt a pénzügyi helyzeted, rövidesen beáll az egyensúly. Ha a múltban rossz döntéseket hoztál, nagyjából újra kell építened mindent.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA kiszámíthatatlan Plútó vonzásköréből kikerülve fokozatosan tervezhetsz. Ha céged van, kiszélesítheted, megszilárdíthatod tekintélyedet. A csillagok érzelmi téren mindenféle megpróbáltatások elé állítanak. Ez kihatással lesz lelki életedre, a többi emberrel való kapcsolatodra egyaránt. Tanulj meg uralkodni magadon, ne kapd fel a vizet mindenért, kerüld a hisztis kitöréseket! Ha alkalmazott, beosztott vagy előfordulhat, hogy meglepődsz gondolataidon. Nem kizárt, hogy többre vágysz, mint amit a mostani helyeden adsz és kapsz. Nincs is ezzel semmi baj, csak ne feledd, mindent a maga idejében, bölcsen jó alaposan megtervezve!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Sikereid feltétele, ne hagyd, hogy fejedbe szálljon a dicsőség. Az elért eredmény azok érdeme is, akik veled együtt gályáztak, vagy teszik azt mind a mai napig. Ez a hét párkapcsolati szempontból a megújulás időszaka, bizonyos kapcsolatokat lehet foltozgatni, míg mások új irányt vesznek. Ha testednek, szívednek nem tudsz parancsolni, nem árt, ha idejében éber vagy és felnyílik a szemed. Meg kell szabadulnod a fejedben uralkodó káosztól. Tégy rendet a gondolataidban és tekints optimistán az életre. Karriered, ha lassan is, de ível fölfelé, számos olyan helyzet adódik, melyből szépen profitálhatsz, és tanulhatsz a jövőt illetően. A nagyobb kiadások után újra egyensúlyba kerül pénzügyi helyzeted.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA Neptun bolygó lesz segítségedre szakmai, karrier téren. Olyan képességeket hoz ki belőled, amiről eddig sejtelmed sem volt. Az egyetlen akadályt a célod elérésében ingatag lelkiállapotod képezheti. Nagyon fontos, hogy szakmai téren humánus és önzetlen maradj. Ősz végéig a Hold befolyása felerősödik, ami üzleti tevékenységed felvirágoztatását és jövedelmed növekedését hozza. Érvényesítsd személyiségedet, ne kételkedj magadban! Fogadd el az új utat, a hasznosat, szeress és bízz a jövődben! Szerelemben, ha apadni kezd az energiád, az még nem jelenti azt, hogy új kapcsolatot keress. Járd körben a mostanit, keresd lankadásod okát, javítsd a hibás elemeket!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A stresszt nem lehet elkerülni, de azt meg tudod tanulni, hogyan kezeld. Nagyon eseménydús időszakra számíts. A Jupiter még hetekig lesz a vendéged, ami extra adag optimizmussal jön feléd. Ha bármilyen egészségügyi nyavalyád van, most sikerrel kikezelheted. Szerelmi életedet illetően maradj titokzatos, ne mutass meg magadból mindent, így folyamatosan fenn tudod tartani mások érdeklődését! A fontos részleteket csak olyasvalaki előtt tárd fel, akinek kinyitod szíved – lelked kapuját. Vedd le a lábairól úgy, hogy azt észre se vegye! Aki téged akar, érezze azt, hogy bizony meg kell hódítania.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMost nagyon tudsz szeretni, akarni és lelkesedni, így bármikor magával ragadhatod kiszemeltedet egy közös kalandra. Hogy ez a románc meddig tart az más kérdés. Sok múlik azon, hogy milyen formában vagy tekintettel a másik vágyaira, érzéseire. A nyári nagyobb költekezések után, szépen lassan egyensúlyba hozod pénzügyi helyzeted, és kicsit fellélegezhetsz a nagy nyomás alól. Lehetőségeid szerint meghatározó döntést hozol a jövődre nézve, ami elsősorban a karrieredet érinti. A hét második felében könnyebben le tudod tenni múltbéli sérelmeidet, lelki terheidet, melyek sokáig nem hagytak nyugodni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Folytatódik a kedvező időszak magánéleti téren. De, ha egyszerre több irányba indulnál, az eredmény elmarad. Temperamentumod, érzelmi kapacitásod maximális fordulaton pörög. Ha még nincs családod, most nagy sikereket könyvelhetsz el. Fontos azért, hogy ne ess túlzásokba! Ha már házas vagy, a mostani sikerek elvehetik eszedet, beengedhetnek egy harmadik személyt a nyugalmi szférába, és onnan elindul kinek a pokol, kinek a menny. Hétvégére mindig kimerülsz, ezért keress valami olyasfajta lazulási módot, amiben töltődni tudsz! Kerüld a hamis embereket, az érdek kapcsolatokat!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Hold lassú, de folyamatos befolyást gyakorol pénzügyeidre. Ez a pozitív és jövőre is kihatással levő időszak jelentős javulást hozhat a meglévő nehézségekben, biztosítva egy állandó, biztos bevételt. A siker feltétele, hogy a cél eléréséhez szükséges eszközök becsületesek legyenek, másokat ne érjen kár. Szerelmi életedben elérkezett az idő, hogy tanulj mások hibáiból, hogy résen legyél, nehogy elszalaszd a számodra kedvező lehetőségeket. Tartsd távol magad az intrikáktól, pletykáktól és ne fecsegj magadról feleslegesen!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szerelmi életedben a Hold és a csillagok állásának továbbra is fontos szerepe lesz. Mindent megteszel kedvesedért, sőt többet is, mint kéne. Vannak emberek, akiknek a túlzott törődés nem igazán kedvező, de annál inkább a minőségiből a kevesebb. Amennyiben nézeteltérés keletkezne kapcsolatodban, azt azonnal és egyértelműen tisztázni kell. Sose feküdjetek le, vagy keljetek fel egymás iránt érzett haraggal. A szingli Nyilas, aki még társát keresi, érzelmileg eljutott oda, hogy mostanság meg is találja a számára legideálisabb partnert. Hallgass a hozzád közelállók tanácsára, és tégy különbséget a vágy és valóság között!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Nap-Merkúr dinamikus befolyása tovább folytatódik. Minden könnyen sikerülhet, amivel dolgod van, könnyen túljutsz az akadályokon. Használd ki a legjobb lehetőségeidet, állítsd magad mellé a legjobb szövetségeseket, és élj boldogan! Vigyázz azokkal, akik vészjóslóan próbálnak visszahúzni, ne higgy nekik! A hét első napjaiban a pénz jön és megy. Vásárolsz, eladsz. A hét közepe már a hírnév megszilárdításának az ideje, de nem minden bók őszinte, amit hallasz. Jó részüket csak érdekből mondják.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Rendkívül erős vonzerőt gyakorolsz a másik nemre. Amennyiben elkötelezted magad egy párkapcsolatban, de képtelen voltál ellenállni a kísértésnek, akkor pár hónap alatt kiderül milyen lóra ültél. Ha szingliként keresed életed értelmét, könnyen lehet, hogy csak házas emberekbe botlasz. Karrier vonalon a bonyolultnak tűnő helyzetek ellenére a csillagok jó kilátással kecsegtetnek, akár a mostani helyeden, új vállalkozást illetően. Az eredmény gyorsabban jön a vártnál, és merj örülni, ünnepeld a jólétedet! Barátaid közül egy két emberben csalódni fogsz, nehezen tudod elhinni, hogy a hátad mögött rosszindulatúan kibeszéltek.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakÁmor most minden irányból lövöldözi feléd a nyílvesszőket. Használd ki ezt a tartalmas időszakot, élvezd azt, hogy mennyire odáig vannak érted! Ne legyél kishitű, amit te rossznak tartasz magadban, azt mások észre sem veszik, csak te látod borúsnak a helyzetedet! Amennyiben még nem találtad meg az igazit, ez a hét nagyon kecsegtetőnek ígérkezik. A szerelem bárhol, bármikor felbukkanhat, a még megmaradt vakáció pedig romantikus, nagyon szenvedélyes lehetőséget kínál a nagy találkozáshoz. Karrieredet hibátlan logikádnak és jó megérző képességednek köszönhetően felfuttathatod, kiépítheted. Fölöslegesen tartasz attól, hogy bármiből kihagynak, vagy hibázol, majd leírnak. Nem fog ilyen történni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu