Heti horoszkóp Melittától 2017. augusztus 19- től 25- ig

0
825

Itt a horoszkóp a hétre!!!!!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha a szerelmedhez költözöl, ez mindkettőtöknek kedvező lesz. No, nem csak azért, mert többet lehettek együtt, hanem anyagilag is sokkal jobban elboldogultok, mint eddig. Régebb óta együtt élőknél elengedhetetlen a változatosság, pár közös program, kiruccanás, különben teljesen elfordultok egymástól. Munkában furcsán alakul a helyzet. Bevételi forrásod sok mindentől függ. Mostanában a világban történő események nem lesznek éppen pozitív hatással a te életedre, anyagi körülményeidre.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA munkahelyeden váratlan, kellemes meglepetéssel számolhatsz. Ha eddig nem volt munkád, akkor hamarosan pozitív változásban bízhatsz. Amennyiben valamiről titkon lemondtál, mert semmiféle megerősítést nem kaptál, akkor nemsokára villámcsapásszerűen érhet a hír, hogy mégis te vagy a nyerő. Otthonodra kicsit ügyelj jobban, a családtagokra is fordíts nagyobb figyelmet! Amikor a lakásodban tartasz mulatságokat, akkor mindent, amit féltesz, tégy biztonságos helyre!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Könnyen úgy érezheted ezen a héten, mintha sorsszerűen tornyosulnának eléd akadályok. Ezeket csak nagyon nehezen, baráti segítséggel, sőt, talán az angyalok segítségül hívásával sikerül csak legyőznöd. A családban is feszültség keletkezik, ráadásul még az is megtörténhet, hogy rajtad csattan az ostor, te leszel a bűnbak. Azért nyugi, nem lehet okod panaszra, mert jogi ügyben nyertes lehetsz! Vagy valami olyasmit találsz, ami felér egy főnyereménnyel. Talán még a párkapcsolatod is úgy rendeződik, ahogy szeretnéd.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz elmúlt idők visszahúzódó hangulata már a múlté. Ezen a héten társaságkedvelő leszel, szívesen ismerkedsz új arcokkal. Könnyen barátkozol, elbűvölő stílusod lenyűgöző erővel hat. A flörtök is kedvedre vannak, csak tudd, hogy hol a határ! Egészség: ne feledd, fontos, hogy elegendő folyadékot fogyassz, mert érzékenyek a veséid! A sok folyadék abban is segít, hogy a szervezetedben felhalmozódott méreganyagok kiürüljenek.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Új lendületet kapsz az égiektől, ami képessé tesz arra, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyedén átrepüld. Kiemelten fontos lesz a jó kommunikáció, és a mosoly. Ha ezt a kettőt jól harmonizálod, akkor elkötelezettként még hibátlanabbá tudod tenni érzelmi életedet, és párod is hálás lesz érte. Szingliként, a leendő – ideiglenes – partner irigylésre méltóan mutatós, és fölöttébb szenvedélyes lesz.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Szaturnusz mostanában sokszor elgondolkodtat. Arra fog ösztönözni, hogy vedd át életed felett a teljes irányítást, ne hagyd, hogy bárki beleszólhasson a dolgaidba, vagy megpróbálja szívni a véred. Ha ez sikerül, mindegy, hogy kapcsolatban élsz, vagy még szingli vagy, heves és tüzes sziporkázásban lesz részetek. Nézeteltérés előfordulhat, vita, esetleg veszekedés is, de úgysem bírjátok sokáig egymás nélkül.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Most bármi megtörténhet, de csak akkor, ha elég bátor vagy magad elengedni, és kis ideig mersz sodródni az árral. Nem kell mindig túlgondolkodni a dolgokat. Merj kockáztatni, változtass irányt, ha azt érzed jónak, hallgass az ösztöneidre! Így megtalálhat a szerelem. Amennyiben van párod, a hét során megbizonyosodhatsz afelől, hogy mellette biztonságban élheted a mindennapokat, és ez a jövőtökre nézve elégedettséggel tölthet el.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA lassú, alig észre vehető változásokat, amelyet az Uránusz kelt most jegyedben, sejtésként érzed meg. Ez kicsit úgy hat, mintha sűrű ködben sétálnál, amely aztán percek alatt felszáll, Te meg ott állsz a realitás kellős közepében, amelyet aztán nem tudsz a magad javára fordítani. Ezt elkerülendő, jó lenne abbahagyni a céltalan ábrándozást, helyette inkább megoldásokat kellene tervezni a különböző élethelyzetekre. Érted? A tervezés és az ábrándozás nem ugyanaz!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Jól teszed, hogy nem csak a saját jövődet tartod szem előtt, hanem azokét is, akiket szeretsz, és ennek megfelelően cselekszel. Csak arra vigyázz, hogy bármilyen váratlan dolog történik az életedben, maradj rendkívül higgadt, és csak miután alaposan végig gondoltad a dolgokat, akkor dönts. Ha tudomásodra jut, hogy valaki ellened tesz, akkor ne hozd ezt azonnal a tudomására, hanem várd meg a megfelelő alkalmat, és csak ez után lépj! A szerelemben légy kezdeményező, de amennyiben titkos viszonyt folytatsz, nagy balhé lesz, ha kiderül.

 

BAK [12.21-01.19]

bakIdeges leszel ezen a héten, amihez hozzájárul valakinek az érkezése. Várod is, meg nem is. Idővel mind bölcsebb leszel, ergo nem igazán akarsz megfelelni senkinek. Kétségek gyötörnek, amelyek aztán szépen lassan elmúlnak. Közben, ha tartós kapcsolatban – még ha esetleg távkapcsolatban is élsz – nagy játékot kell folytatnod, hogy a partnered ne vegye észre, hogy más felé is kacsintgatsz. Az esetleges változtatásról nem lesz könnyű a döntés, a jövőre nézve túl sok a bizonytalanság.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Az a lényeg, hogy a családodban minden rendben legyen. Rájuk igazán számíthatsz, és talán még az is megtörténhet, hogy egyik családtagod hozzásegíted egy olyan feladathoz, amivel némi pénzt kereshet. A bulizások sem maradhatnak ki életedből, tele lesz a hét váratlan történésekkel. A hét második felében lesz egy esemény, ahova üdvös lenne elmenned. Nem fogsz unatkozni, fantasztikusan sikerül. Viszont a barátokban mostanában ne bízz, mintha ebben a hónapban nem is lennének!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakKülönösen beszédes hangulatban leszel, élsz – halsz az új információkért. Az sincs ellenedre, hogy pletykálkodj a munkatársakkal, sőt, időnként jól is esik. Fontos, hogy ne add tovább, amit hallasz! Sportolás, biciklizés, konyhai tevékenység közben vigyázz a kezeidre, lábaidra. A szerelmet habzsolod, a bókok éltetnek, erőt adnak, feltöltenek. Legyen több önbizalmad, hiszen okosságoddal, kedvességeddel látványosan kitűnsz „korunk hősei” közül!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu