Heti horoszkóp Melittától 2017. november 18-tól 24-ig

Szerelem, barátság, munka és pénzügyek… Ezen a héten is megnézzük a csillagállást!

KOS [03.21-04.20]

kos

A munkában, pénzügyekben bőségesen adódnak lehetőségek, alkalmak ebben az időszakban. Természetesen a meglévő javaidra nagyon kell vigyázni, de ha módod nyílik egy jövedelmező üzletbe belevágni, nem szabad elzárkózni! Ha ehhez a jegyhez tartozol, fontos felkészülnöd rá, hogy immunrendszered védelme meggyengülhet és kisebb-nagyobb megbetegedések sora dönthet le a lábadról. Hogy ez ne így legyen, figyelj oda az étkezésedre, vigyél be minél több vitamint természetes forrásokból, és fogyassz erőt adó gyógyteákat a hűvös estéken!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAz is előfordulhat, hogy munkahelyet cserélsz, mert nagyon jó ajánlatot kapsz, amin mindenképp érdemes lesz elgondolkodnod. A szerelemben kissé állóvíz jellegű lesz az életed, ha párosan élsz. Némi izgalmat, újdonságot kellene ebbe a kapcsolatba vinni. Iktassatok be egy utazást, hét végi kirándulást, ahol csak kettesben vagytok! A tested gyengébb a szokásosnál, ráadásul, a fűszeres, erős ételek a gyomrodat is megkínozhatják. A következő napokban próbálj meg minél könnyebb ételeket fogyasztani, hogy ezt elkerülhesd. A napi rutinodat pedig indítsd egy rövid, de intenzív tornával, amitől energikusabbnak érezheted magad

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ha munkáddal kapcsolatban azt érzed, hogy változtatni kéne, mert nem igazán azzal foglalkozol, amivel szeretnél, nem tölti ki az életedet, akkor keresgélj! De ne ess kétségbe, ha nem most, év vége felé találod meg, amire vágysz! Erre a hétre, ami rossz, hogy bizony könnyedén megsérülhetsz és a csillagok állása szerint most vadásznak is rád a balesetek! Mindig nézz a lábad elé és fontold meg minden lépésed, főzés közben például óvatosan bánj mindennel, ami forró! Ha pedig bejön az első fagy, az utcán messzire kerüld el a jeges részeket

 

RÁK [06.22-07.22]

rákItt az ideje, hogy teret engedj érzelmeidnek. Ha egyedül vagy, akkor a napokban találkozol valakivel, aki igen közel kerül szívedhez, ami pedig nálad nem egy gyorsan jövő dolog. Engedj a szív szavának és legyél végre boldog, hiszen minden esélyed meglesz rá! Ha pároddal élsz, figyelj egy kicsit jobban, hogy mit szeretne! Ha valami nem stimmel, ne akard elhitetni vele és magaddal, hogy minden tökéletes! A hidegben különösen könnyen felfázhatsz, a húgyúti fertőzések kockázata is megnőhet, vagy legrosszabb esetben aranyér is veszélyeztethet. Éppen ezért az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig melegen tartsd magad és legyél elővigyázatos! Ha egy mód van rá, ne, vagy nagyon körültekintően használd a szórakozóhelyeken és a plázákban található mellékhelyiségeket!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Nem kell tartanod kellemetlen, vagy fájó eseményektől, a dolgok a megszokott mederben zajlanak. Ami fontos most, hogy megtanuld a dolgokat és helyzeteket, főleg pedig az embereket elfogadni, ne akarj mindent és mindenkit megváltoztatni a magad mintájára. Ha valami nem jó, nem működik, akkor azt el kell engedni, legyen az szerelem, munka, üzlet vagy bármi más! Fejfájás nehezítheti meg az életedet, mindenképpen vizsgáltasd ki magad! Úgy tűnik, hogy a gyógyszerek is csak ideig-óráig segítenek? Bizony, csodaszerekkel nem tudsz mit kezdeni addig, amíg meg nem találod a belső békédet. Lassulj le egy kicsit, meditálj, jógázz, fogyassz egészséges ételeket!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNe nagyon tekints hátrafelé, örülj annak, amit az élet és a jó szerencséd kínál számodra! Ha a munkádban adódnak nehézségek, ne engedd, hogy bárki maga mögé próbáljon utasítani! Tehetséged és megfontoltságod abszolút alkalmassá tesz a komoly döntések meghozatalára. A hideg idő még nem jelenti azt, hogy a baktériumok téli álmot alszanak. Könnyen kaphatsz ételmérgezést mostanság, éppen ezért a szokásosnál is jobban figyelj oda a higiéniára! Mindig moss kezet, és ha étterembe mész, használj fertőtlenítőt étkezés előtt!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Próbáld végiggondolni, ki tehet igazából életviteled milyenségéről! Egyáltalán nem biztos, hogy másban kell keresni a hibát. Változtass úgy, hogy az elsősorban neked, majd a környezetednek is jó legyen. Gondolj arra is, hogy a pillanatnyi döntésed nem ritkán egész életre szólhat! Egészség: vissza kell fognod magad, hiszen az emésztésednek nem tesz jót a sok finomított cukor és fehér liszt! Éppen ezért ajánlatos kerülni ezeknek a fogyasztását. Néhány napra tedd félre a nehéz falatokat és könnyíts magadon salátákkal és frissen facsart gyümölcs és zöldséglevekkel! A csalántea is jó barátod lehet ebben az időszakban.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA leginkább sürgős feladat, hogy végiggondold, mik azok a legfontosabb teendőid melyeket szépen sorjában meg kell oldani és a végére járni. Talán érdemes egy, az eddiginél jobban működő rendszert felállítani, amelyben mindenre jut idő és lassacskán felszámolod az elmaradásaidat. Légy maximálisan optimista, bízz a saját tehetségedben és hozzáértésedben! Mostanság hízásra hajlamosak közé tartozhatsz, hiszen az étvágyad akár egy farkasé! Állj ellent a kísértésnek, hidd el, egy tábla helyett egy kocka csoki is éppen elég! Egyszerre pedig ne egyél sokat, inkább kis étkezésekre próbáld szétosztani a napi kalóriaszükségletedet.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Merj változtatni és ne ragaszkodj megrögzött módon a beidegződött, megszokott, talán már rég nem működő kapcsolatokhoz és dolgokhoz! Persze, aki családban, párkapcsolatban él, abban is adódhatnak problémák, de nyilván ilyenkor a legelső lépés, hogy beszéljék meg a dolgokat. Szív- és vérnyomásproblémák nem kerülik el a Nyilasokat az elkövetkező napokban. Mostanában többet szédülsz a szokásosnál, vagy az általános közérzeted lett rosszabb? Mikor mérted meg utoljára a vérnyomásod? A B6 vitamin használhat, de ez csak a tüneteket enyhíti, pedig a baj forrását kell megkeresni!

 

BAK [12.21-01.19]

bakMeg kell tanulnod, hogy nem te vagy életednek egyedüli ura, és nem mindig tőled függ a dolgok végeredménye. És főleg nem te vagy az, akinek a keze nyomán változhatnak mindig a dolgok. Olyan feladatokat kell majd elvégezned, amelyek az önismeret fontos leckéinek számítanak. Ettől függetlenül ne vedd komolyan azokat a tudatlan, primitív acsargókat, akik a bokádig sem érve sikoltoznak, hogy te milyen fennhéjázó vagy! Az ő szintjük a gagyitévék szintje, nem is értenek téged. Érdemes lenne elmenned, megvizsgáltatni a szemeidet! Tudod, ahogy a mondás is tartja, jobb félni, mint megijedni. Mindemellett az étkezésedben figyelj rá, hogy elég A-vitamint és béta-karotint juttass a szervezetedbe!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A munkában aránylag jó tempóban haladnak a dolgaid, és ennek anyagi téren szintén meg lesz a jutalma. Megítélésed is jó lesz, a kollégák, főnökeid elismerésüknek adnak hangot. Amikor csak teheted, fordíts több figyelmet a családra, gyermekeidre! Az ünnepek alatt igyekezz szorosabbá tenni kapcsolatodat a családdal! Hirtelen olyan betegségek támadnak meg, melyek azelőtt éveken át elkerültek? El kellene gondolkodnod, hogy nem fizikai, hanem lelki okaik vannak! Mostanában túl sokat stresszelsz, keményen dolgozol, ezért nem csoda, hogy felütik a fejüket a pszichoszomatikus megbetegedések életedben.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA legnagyobb változások a pénzügyi életedben várhatóak, csak arra vigyázz, hogy ne vágj bele olyan kétes üzletbe, melynek kedvezőtlen kimenetele is lehet számodra! Ne invesztálj olyan üzletbe, mellyel tulajdonképpen a szíved mélyén nem igazán értesz egyet. Mivel gyakorlatias ember vagy, nagyon nagy ballépéseket nem fogsz elkövetni. Fizikailag sem. Óvatosan a hirtelen mozdulatokkal! Könnyedén meghúzódhat a hátad, ha nem figyelsz eléggé, vagy ami még rosszabb, akár idegbecsípődés is történhet a virgonc Halaknál. Ha a szenvedélyed a sport, és az edzés, akkor rossz hírünk van: az elkövetkező hetekben a nehéz súlyok emelgetését finomabb mozgásformákra kényszerülsz cserélni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu