A Rák nagy tisztázások előtt áll, az Oroszlán meg folyamatos időzavarral küzd a héten…, de Szűznek sem lesz könnyű a helyzete ezekben a napokban…

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos létedre kellőképpen ingadozó hangulatban leszel ezen a héten. Az is rányomja a bélyegét a kedélyállapotodra, hogy szinte minden lépésedet az érzelmek irányítják. Sokszor nem úgy cselekszel, ahogy az eszed szerint kéne tenned. A héten különösen ügyelj arra, hogy ne szólalj meg átgondolatlanul! Rossz következménye lesz, ha másokat ok nélkül bántasz. Ne engedd, hogy az indulataid vezéreljenek! Ha érzed, hogy van benned a feszültség, találj magadnak valami levezető gyakorlatot! Hozzá kell szoknod, hogy te is kaphatsz kritikákat, melyek nem mindig építő jellegűek.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Bikának most munkája során akadhatnak nehézségei. Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt te elvárod. Bármennyire fáradt vagy, szerencsére a szellemi képességeid még most is a maximumon vannak, csupán fizikailag nehezen tudod magadat utolérni. Ne vidd túlzásba a munkát, mert akkor az ünnepek alatt az ágyat fogod nyomni! Az sincs kizárva, hogy megérett az idő és a helyzet arra, hogy munkahelyeddel kapcsolatosan váltásban gondolkodj. Addig is jól tennéd, ha például a hét közepétől sokkal több időt és energiát fordítanál a kapcsolatodra! Ez vonatkozik a társadra és a barátokra is. Te magad is tudod, hogy akiket szeretünk, azoknak a jelenlétét, ragaszkodását nem lehet mással pótolni. Tartsd ezt észben!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei az átlagosnál kevésbé jól tudnak a hét során koncentrálni, talán a folyamatos időjárási változásoktól, talán attól, hogy már nagyon elfáradtak, hiszen ez az év sem volt valami könnyű. A napokban az otthoni teendőid is jócskán megszaporodnak. Ne vállalj mindent egyedül csak magadra, azért van a család és a barátok, hogy a jót és rosszat egyaránt meg tudjátok osztani egymást közt! A hét végén kerekedjetek fel együtt a nagyobb bevásárlást elintézni, így egybekapcsolhatjátok ezt a programot egy kis laza forraltborozással!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAmennyiben a Rák kegyes jegyébe születtél, most eljött az ideje, hogy nagyobb volumenű rendet tegyél. Nem csak az otthonodban, de az egész életedben. Vannak elintézetlen ügyeid, ami főként a munkádat érinti, ezeket mielőbb egyenesbe kell hoznod. Egészségileg nincs különösebb problémád. A rengeteg munka mellé mindenáron iktass be nem csak némi testedzést, de aktív kikapcsolódást is, hogy jobban bírd venni az akadályokat! A közelgő ünnepekre való felkészülés is hatalmas energiát emészt fel, így ezt megelőzendő, a hét végén családoddal együtt olyan programot tervezz, amitől új energiákkal tudsz feltöltődni.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az Oroszlánnak a hét során az időbeosztásával akadhat némi problémája. Túl sok mindenre kellene, hogy jusson idő, ezt nehéz lesz végrehajtani. De ha ügyesen szervezed, akkor nem lesz ebből probléma. Hajlamos vagy a napokban arra, hogy sűrűn leállj cseverészni. Amire persze szükség van, csak közben telik az idő, és amit egy feladat elvégzésére szántál, annak fuccs lehet, aztán jön a kapkodás. A legjobb és legcélravezetőbb az lehet számodra, ha a hét első napján készítesz egy kis naptárat a következő hét napra és az abban összeírt feladatokat szépen sorban megoldod, amikor kész kipipálod és jöhet a következő, így egészen biztosan el tudod kerülni az időzavart. A nagy jövés-menésben ne feledkezz meg barátokról, hét végére szervezz velük közös programot, mert már hiányolnak a társaságból!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Szűznek sem lesz könnyű a helyzete ezekben a napokban az időbeosztását illetően, eléggé ügyesen kell majd koordinálnod saját magad és a teendőidet, hogy ne fuss ki a határidőkből. Neked viszont ez nem okoz nagy problémát, mert ügyesen tudod elosztani a feladatokat, jó szervező vagy, így a hét végén teljesen elégedett lehetsz majd a teljesítményeddel. Arra azonban mindenképp vigyázz, hogy az eltervezett napi teendőid sorrendjébe ne engedj beleszólni, ne hagyd, hogy bárki felborítsa a tervedet. A környezetedből többen is a segítségedet kérhetik a héten. Be kéne látnia mindenkinek, hogy szétszakadni nem tudsz, de persze – szokásuk szerint – nem fogják.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Hogyha Mérleg szülött vagy, akkor ezen a héten nagyon sok időt szentelsz majd a baráti beszélgetéseknek, de a munkahelyeden is sokszor látnak valamelyik kollégával dumcsizni. Ez persze nem tragédia és nem vethetik a szemedre, hogy társadalmi – társasági életet is élsz, mert erre is szükség van. Csak jobban figyelj arra, hogy mikor és mennyi időre állsz le cseverészni! Hiszen nem csak a te munkád rovására mehet, hanem mást is feltarthatsz, olyat is, aki nem akar megbántani azzal, hogy erre figyelmeztetne. Az is igaz, hogy született diplomata lévén, hogyha épp a főnököddel van elintézendő ügyed, akkor ott mindenképp vesd be ezt a célratörő, de udvarias beszédstílusodat, ez mindig nyerő! Amire neked a héten nagy szükséged lesz, hogy az igazi, régi és kedves barátaidat felkeresd és a szakadozó kapcsolatokat újraéleszd, mert erre nagy szükséged van. Például hívd meg őket egy kellemes szombat esti vacsorára!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Skorpióval gyakorta előfordul, hogy előbb beszél, mint ahogy gondolkodik. Előfordulhat, hogy szókimondásod miatt megsérted a barátaidat, családtagjaidat, mert nem igazán értenek meg. A legtöbbjük nem is fogja fel, hogy nem csak nekik lehetnek elvárásaik. Az adventi időszak jót tesz a lelkednek, sok impulzus ér, ami gyerekkorodat, a régebbi időt hozza vissza. Igen, jól gondolod, akkoriban nem csak pár Ebenezer Scrooge határozta meg a Föld bolygó jövőjét. Abban a korban az emberség, a tisztesség, és a hasonlók, nem kiüresedett fogalmak voltak.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A Nyilas általában egy igen megbízható és jó munkaerő hírében áll, de most vigyázz arra, hogy a görcsös megfelelni akarás miatt nehogy túlhajtsd magad! A kapkodás, vagy túlvállalás hibákat eredményezhet, azt pedig sokkal nehezebb korrigálni, mint a munkavégzés során inkább kicsit visszavenni a tempóból és némileg több időt szánni rá, hogy minden rendben menjen. Készíts magadnak egy ütemezési tervet, egy táblázatot és reggelente majd este is nézd át dolgaidat! Párkapcsolatodban nem lesz különösebb változás. Igen lényeges, hogy ha valamiben nem értetek egyet, azt azonnal beszéljétek meg, ne maradjon senkiben sem tüske! A munkatársaid és barátaid a hét végén közös programot szerveznek. Ha téged is elhívnak erre, semmiképp ne mondj nemet!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Bakok a héten igen kreatív passzban lesznek. Minden feladatnál lesz egy használható ötleted, amit a munkád során kamatoztatni is tudsz. Ezáltal az elismerés sem marad el. Ez a jó hangulat jellemzi a napokban a magánéletedet is. Ha párban élő Bak vagy, akkor kellemesen és nyugalomban telik az egész hét. Szinte lesitek egymás gondolatait, azt, hogy mivel tudnátok a másiknak kedveskedni, meglepetést okozni. Amikor úgy érzed, hogy valaki olyan problémával közelít hozzád, amiből vita alakulhat ki, akkor vagy hátrálj ki a beszélgetésből, vagy ha ez megoldható, tereld olyan irányba, hogy semmiképp ne lehessen belőle veszekedés!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha Vízöntő jegyű vagy, akkor neked most nem fog különösebb nehézséget okozni a heti nagy csapatmunka, mert kiválóan alkalmazkodsz és mindig szem előtt tartod, hogy a közös érdek a legfontosabb. Valami különleges feladatot osztanak ki rátok, amit remekül el fogtok végezni, így nagy lesz a közös dicsőség. Magánéletedben némileg vissza kell venned az abszolút irányító szerepből, mert a család arról szól, hogy a jót és rosszat is közösen vállalják a családtagok. A feladatokból mindenkinek ki kell venni a részét, és persze majd annak gyümölcsét is közösen kell élvezni. Hagyd, hogy rajtad kívül másnak is legyen véleménye, elképzelése, beszéljétek meg, hogy bizonyos esetekben mi lesz a mindenki számára legkedvezőbb megoldás. Nem szabad rátelepedni a másikra, mert az vitát és veszekedést okozhat, azt pedig te magad sem szeretnéd!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEzen a héten a Halak legfontosabb feladata, hogy végre saját magára szánjon elég időt. Most lehetőséged lesz arra, hogy kicsit visszatekints az elmúlt hetek történéseire. Volt és van bőven lehetőséged megmutatni, hogy nagyon kreatív, erős személyiség vagy, rengeteget tettél és teszel is le az asztalra. A hét végén felerősödik benned az érzés, hogy a családod, párod mennyire ragaszkodik hozzád. Sokkal nagyobb szükségük van rád, mint te azt gondolod. Tölts velük egy kis időt, beszélgessetek, igyatok egy kis forralt bort! Ne felejtsd el, hogy ha érzed a szeretetet és ragaszkodást, az akkora olyan erőt ad, amit semmi más nem pótolhat!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu