Nézzük, melyik az a három jegy, akinek a legjobbakat ígéri a heti bolygómozgás!

KOS [03.21-04.20]

kos

Kicsit irritálhat, hogy a barátnődnek, vagy kollégádnak nagyjából tökéletes kapcsolata van, a tied pedig még sehol sem látható. Ne aggódj, ez nem verseny, hanem egy letisztulási fázis nálad, nemsokára téged is megtalál a boldogság! Addig is, jobb híján, tedd a napi rutint! Ha valamelyik családtagod, nyíltan, vagy hátad mögött utazási terveket szövöget, ne kéresd magad sokáig, add be a derekad! Biztos, hogy nem fogod megbánni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAzok az ártatlan flörtök, amelyek eddig nem zavartak, most végtelen, egyben összevissza vitákhoz vezethetnek. Viselkedésed miatt ne csodálkozz, ha szerelmed folyamatosan ellenőrzés alatt tart. Ha szabin voltál, vagy most készülsz a vakációra, nem lesz könnyű a heted. Sok lesz a munkád, mindenki téged ugráltat, és ez agyonnyomja az egódat. Ne ess kétségbe, egyedül te vagy az, aki bírod a tempót, még az extrém körülmények között is.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Amikor ennyire népszerű vagy, akkor se válj türelmetlenné a környezetedben élőkkel! Csoportosítsd jobban elfoglaltságaidat, és szakíts több időt szeretteidre, kedvesedre! Meglátod mennyire jó, ha bensőséges hangulatban telnek a napok. Hétvégén néhány barátoknak, barátokkal szervezett közös program, legyen az akár egy közös főzés, akár más közös aktivitás, közelebb hoz titeket egymáshoz.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa most esel szerelembe, a rózsaszínű köd teljesen elborítja agyadat. Ne aggódj, mindenkinek jár egy kis álmodozás, egy kis romantika. Azért a minimális önkontrollra ügyelj! Pénzügyeid jobbra fordulhatnak, de ez nem jelenti azt, hogy ész nélkül költekezhetsz, mert minden fillérért keményen meg kell dolgoznod. Jó hír azonban, hogy a hobbid rövidesen akár fő munkáddá válhat.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Végre elmehetnél azzal a társasággal bulizni, akik már régen hívnak, és nem hagyják abba unszolásodat. Ki tudja, lehet köztük egy őrülten dögös valaki is. Pont olyan, akiről álmodtál, arról nem beszélve, hogy szuperül éreznéd magad. Amúgy is a megszokottnál jobban igényled a törődést, borzasztóan ki vagy éhezve a szeretetre. Akkor tettre fel! Egészség: fülproblémáid lehetnek. Lehet baktériumfertőzés, vagy akár a huzat miatt is. Régen, a népi gyógyászatban, a kövirózsa húsos levelét használták a fülfájás gyógyítására.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKivételesen olyan kritikát kapsz a munkáddal kapcsolatban, ami nagyon elgondolkodtat. Nem szoktál ennyi ideig töprengeni, ha minősítik a melódat, de most egészen kellemesen profitálhatsz belőle. Szerelemben egy házas férfi, nő verheti ki nálad a biztosítékot. Nagyon bejön neked. De azzal legyél tisztában, hogy a sors egyszer visszajuttatja hozzád, amit mással műveltél! Fontos: újabban a környezetedben élő banyák vettek a szájukra. Még az is lehet, hogy nagy ráértükben, mondvacsinált okkal, feljelentenek.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Kitűnő formában leszel, ha nyilvánosan kell beszélned, előadást tartanod, prezentálnod, vagy késhegyig menő szakmai vitát folytatnod. Tátott szájjal figyelnek majd! Használd jól a kommunikációnak eme szerencsés időszakát, ezzel együtt lehetőség szerint bővítsd kapcsolatrendszeredet is! Nyaralás során a Bak bohém életvitele sokba került, e hónapokban valószínűleg mélyebben a zsebedbe kellett nyúlnod. Egészség: figyelj jobban az ételekre, mert a melegben gyorsan elromlik minden! A népi gyógyászatban hasmenés ellen a kökénybogyót használták.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHasználd a képzelőerődet és találj ki egy különleges randit! Kérdezd meg a barátnőidet, kollégáidat, hogy miként inspirálódj a programhoz! Az új szerzeményed teljesen odalesz tőled. Ha nem akarod, hogy egy percre is elfeledkezzen rólad, tegyél közös fényképetekre egy szál nefelejcset, hagyd megszáradni, majd óvatosan helyezd az egészet egy borítékba! Tedd bele egy könyvbe, amely ugyan szem előtt van, de ritkán veszik le a polcról! Munkavonalon olyan pénzügyi lépéseket tudsz most megtenni, amelyekre régóta vártál, és amelyek hosszú távú stabilitást jelentenek.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Végre kicsit megerősödsz anyagilag. Vastagabb lesz a pénztárcád, és megengedhetsz magadnak pár régóta vágyott holmit. Azért az intenzív webshoppingot ne kapkodd el, legyél óvatos! Elsősorban az anyagok minőségével, és a méretezésével lehetnek gondok! Időnként mindenkinek vannak olyan periódusai, amikor valahogyan elveszíti a célt a szeme elől. Nyugodtan gondold újra az életedet, készíts számvetést, válassz új irányt, ha azt érzed helyesnek! A hibás fájlokat meg töröld!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA karrierterveid remekül alakulnak, viszont rugalmasnak kell lenned, hogy az új lehetőségeket száz százalékosan ki tudd használni. Sajnos munkálkodik a háttérben pár ellendrukker, ezért kizárólag csak az illetékesekkel oszd meg a részleteket! Lélegzetelállító a kisugárzásod. Ha nem tapasztalod, hogy sokan érdeklődnek irántad, annak az lehet az oka, hogy nem mernek le, vagy megszólítani. Akitől bármit is akarsz, légy te a kezdeményező! Persze, csak diszkréten!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha mások nevetségesnek, vagy irreálisnak tartják álmaidat, akkor se add fel. Inkább állj készen arra, hogy áldozatot hozz értük! Ha valóban akarod, bármit képes leszel megvalósítani. Ez nyilván azzal is jár, hogy életed más területei, vagy bizonyos személyek háttérbe kerülnek egy időre. Ha még mindig egy apró, vagy nem is olyan kicsi szerelmi sérelmen rágódsz, teljesen fölöslegesen teszed. Inkább azon gondolkodj, miért is érinthetett ez az egész téged ilyen rosszul!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakIdőnként hajlamos vagy összekeverni az álmokat és terveket. Gondold végig, az utóbbiaknak van valós alapjuk, az előbbiek pedig csak légvárak. Nem baj, ha álmodozol is, csak ennek legyél tudatában! A Halak nehezen veszi rá magát, hogy érzéseiről beszéljen. Ezért tipródsz annyit, hogy miképpen add tudtára választottadnak a vonzalmadat. Valóban nagy a kockázat, mert a pakliban benne van a merev elutasítás is, ami mindkettőtök számára igen kínos lenne. Épp ezért csökkentsd a kockázatot: szigorúan csak négyszemközt keríts sort a nagy vallomásra!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu