Játék! Játék! Játék! Nyerjen AlpenAir termékeket!

0
642

Játsszon a Patika Magazin és az O2tankfactory International Kft. közös játékában!

Azok között, akik a helyes választ beírják a Facebook poszt alá, AlpenAir termékeket (1 db AlpenAir Oxigén Spray – natúr íz, 1 db AlpenAir Oxigén Spray – gyógynövényes íz, 1 db AlpenAir Stabilizált Oxigén Csepp)  sorsolunk ki!

Soroljon fel három okot a hipoxia következményei közül!

A válaszhoz segítséget itt kaphat: Alpenair.hu

Játék kezdete: 2021. május 31.
Játék vége: 2021. június 4. éjfél
Sorsolás: 2021. június 5. (A három nyertest üzenetben értesítjük!)

Promóció!

Az ajándékról:

100% magyar tulajdonú AlpenAir márka kínálatában olyan saját gyártású, innovatív termékek találhatóak, mint az AlpenAir inhalációs oxigén spray, az AlpenAir stabilizált folyékony oxigén cseppek, valamint az AlpenAir stabilizált oxigén tartalmú bőr és arcpermet. A vér megfelelő oxigénellátása többek között késlelteti a sejtek öregedési folyamatait, támogatja a sejtek anyagcseréjét és az immunrendszer normális működését.

Az AlpenAir oxigén spray egy teljesen természetes inhalációs kiegészítő, amely energizál és segíti a regenerálódást, azáltal, hogy mérhetően növelheti és optimalizálhatja a vér oxigéntartalmát, mindezt mellékhatások, extra kalóriabevitel és koffein nélkül. Egy palack tartalma 10 liter 8-9 baron sűrített élelmiszeripari minősítésű 99.5%-os oxigén, légnemű halmazállapotban. Hozzáadott hajtógázt nem tartalmaz, a palackból kiáramló oxigén a nyomáskülönbség elvén távozik a palackból. Nem orvosi termék, így mindenki számára vény nélkül elérhető.

Az inhalációs oxigénspray használata javasolt például folyamatos maszkhasználat során, fokozott mentális igénybevétel esetén, szmogos és szennyezett levegőjű környezetben, dohányzás, egészségügyi problémák és idős kor esetén, nagy tengerszint feletti magasság mellett, valamint elhasznált levegőjű helyiségben való tartózkodás esetén.

Az AlpenAir stabilizált folyékony oxigén csepp egy oxigénnel dúsított ivóvíz alapú ital. Ideális többek között az egészség megőrzéséhez, betegségek kialakulásának megelőzése céljából, energia fokozására, sportolóknak edzéshez, erős és folyamatos stresszhatás esetén, bőrsérülések és kiütések kezelésére, fejfájás, emésztési zavarok és alvászavar esetén is. Ez az oldat a hemoglobinhoz hasonlóan kémiai kötésben tartalmazza az oxigént. Külsőleg-belsőleg egyaránt használható, csak tiszta vízzel hígítható, de fogyasztható “töményen”, azaz hígítás nélkül is.

Bővebb információ: http://www.alpenair.hu/