JÁTÉK! JÁTÉK! Nyerjen alvástámogató csomagot!

0
1178
Fotó: gettyimages.com

Játsszon a Patika Magazin és a Erenfield közös játékában, ahol Erenfix Complex ajándékcsomagot nyerhet!

Azok között, akik helyes választ adnak, és ezt a Facebook poszt alá beírják, 3 csomag Erenfix Complex ajándékcsomagot (1 doboz Complex Day + 1 doboz Complex Night tabletta + tablettatartó)  sorsolunk ki!

Sorolj fel a Erenfix Complex Day tabletták összetevői közül legalább hármat!

A válaszhoz segítséget itt kaphat: Erenfix

Játék kezdete: 2021. április 19.
Játék vége: 2021. április 23. éjfél
Sorsolás: 2021. április 26. (A nyerteseket üzenetben értesítjük!)


Promóció!

A nyereményről:

Az Erenfix Complex étrend-kiegészítő összetevői hozzájárulnak a kiegyensúlyozott életmódhoz. A Complex Day tabletta hatóanyagai elősegítik a napi aktivitást, a Complex Night tabletta pedig a pihentető alvás elérését. A kétféle termék napszaknak való helyes használata által az összetevők csökkenthetik az időzónák közötti átállási időt is.

ERENFIX COMPLEX DAY: Életünkben nagyon fontos, hogy különböző területeken el tudjuk érni a harmóniát. Az ellentétes hatások, mint reggel és este egyensúlya meghatározó az életünkben. Az egészséges emberi szervezetnek szüksége van aktív tevékenységre és aktív pihenésre. A minőségi és pihentető alvás elengedhetetlen a produktív élet fenntartásában. A különböző napszakok funkcionalitását és minőségét javítva, az életvitel is gördülékenyebb lehet.

A Day tablettáiban található magnézium és B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

ERENFIX COMPLEX NIGHT: Időzónákat átlépő utazások alkalmával figyelhető meg a jet lag hatás. A jet lag egy olyan fiziológiai tünetegyüttes, amit a cirkadián ritmus megváltozás vált ki. Az ember biológiai órája a nappalok és éjszakák ritmusát követi. Egy hosszabb utazás alkalmával ez a ritmus felborulhat, eredményezve az átállási idő alatt tapasztalható tüneteket. Az átállási idő leghatékonyabb lerövidítése a nappali aktivitás és az éjszakai pihenés minőségében rejlik.

A Night tablettában található valeriana és citromfű hozzájárul a pihentető alváshoz és a megfelelő relaxációhoz. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

+ ajándék: tablettatartó