Megfázásra gyógynövények – játék!

0
520
Fotó: gettyimages.com

A nátha kellemetlen tünetei senki számára sem ismeretlenek, de annak érdekében, hogy ez az időszak ne csak a betegségekről szóljon, érdemes minél jobban megismerni a megelőzés és gyógyítás legfontosabb lépéseit.

A hűvös évszakok egyik állandó és rendkívül kellemetlen vendége a megfázás, amelynek zavaró tüneteit, a torokfájást, az orrfolyást és a köhögést mindenki megtapasztalta már. A megfázás a világ talán leggyakoribb és legrégebbi betegsége, amit egy gyors lefolyású vírusfertőzés okoz. Sokszor hallottuk már, hogy vigyázzunk a hidegben, azonban a náthát nem a hűvös időjárás idézi elő.

A megelőzés érdekében a leghatásosabb, amit tehetünk, hogy napi minimum 8 órát alszunk,  rendszeresen mozgunk, odafigyelünk az  egészséges táplálkozásra és sűrűn mosunk kezet.

Figyeljünk a megfelelő folyadékpótlásra és vitaminbevitelre is. Átlagosan évente csupán 2 alkalommal leszünk náthásak, és körülbelül 5 napon belül le is küzdjük a betegséget, ami európai viszonylatban igencsak jó eredménynek számít.

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!

(szponzorált) A Patika Magazin és a Verbena közös játékában ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik a facebook poszt alá hozzászólásként megírják a helyes választ!

Kérdés: Sorolj fel három gyógynövényt, amelyek megtalálhatók a Verbena cukorkákban!

A válaszhoz segítséget itt kaphat: verbena.hu

Nyeremény:

  • 1 db Verbena törölköző
  • 6 csomag Verbena keksz
  • 10 csomag Verbena cukorka

Játék kezdete: 2020. március 2.
Játék vége: 2020.március 6. éjfél
Sorsolás: 2020. március 7.

A nyereményről:

Gyógynövényes cukorkák, melyek íze kellemes meglepetést okoz…
Minden Verbena cukorka hozzáadott C vitamint és valódi gyógynövény kivonatot tartalmaz. A felhasznált gyógynövények pozitív hatásait már a régi időkből ismerjük. A cukorkák összetételével igyekszünk követni az aktuális trendeket és az egészséges életmódot.
(x)