Megjelent Vészabó Noémi új könyve! DEDIKÁLÁS!

0
305

Vészabó Noémi: I LOVE.YOU
Önnek üzenete érkezett…

Egyedi esszékötetet tart az olvasó a kezében, amely egyrészt ötvözi a humanista életszemléletre jellemző elmélkedéseket, a saját belső zarándoklat keltette gondolatokat, az Út során felmerülő kérdéseket, megoldásokat. Másrészt egy asszony és családja sorsán keresztül mutatja meg a lélekfejlődés állomásait, a magasabb szintre lépés lehetőségét, úgy, hogy szerelemmel és bánattal tanít élni és túlélni az élet adta lehetőségeket. Könyv a könyvben, hiszen a cselekmény a mában játszódik, Párizs, Egyiptom és Budapest különleges helyszínein, közben a főhős belső gondolataiban is fut a történet.

A szerző lelki érzékenysége, sokoldalú egyénisége teszi izgalmas olvasmánnyá a könyvet. Meglátása szerint minden megtett lépés egy másik, jobb életciklusba vezető mozdulat lehet, ha tanulunk a hibáinkból. Bár, a hibáknak nevezett próbálkozásaink tanítanak meg minket önmagunk elfogadására, szeretetére, hogy aztán másokat is tudjunk jól szeretni. Hiszen akinek van a szívében, az tud belőle kincseket adni másoknak is. Mindenkinek létezik valamilyen igazsága, de senkinek nincs abszolút igaza, mert több út vezet a nagy titokhoz, amely ott rejtőzik a lélek mélyén. Próbálkozásainkból, útkereséseinkből, szerelmekből és elengedésekből szövődik életünk, és a végén – amikor lepereg az a bizonyos film – jó esetben könnyekig hatódva köszönjük meg, hogy éltünk ezen a Föld nevű bolygón. Mindenki megérdemli a boldogságot, akkor is, ha eltéved olykor saját ösvényein…

A szerzők a 92. Ünnepi Könyvhéten (Vörösmarty tér, Duna-korzó, 2021. szeptember 2-5.)  az alábbi időpontokban dedikálják könyveiket:

Vészabó Noémi az alábbi időpontokba dedikálja könyvét:
09.03-án pénteken 17-18 óráig,
09.05-én vasárnap 15-17 óráig.
Helyszín: Vörösmarty téren az Oroszlános kút közelében

Várjuk sok szerettel standunknál!

A szerzőről:

Vészabó Noémi festőművész, író. Álom és valóság, mese és realizmus egyszerre jelennek meg műveiben. Érzékeny álmodó-álomlátó, aki nem követi a divatos stílusokat, hiszen egyedi, amit létrehoz. „Új időknek új dalaival” mégis visszaidéz egy letűnt kultúrát a régmúltból, melyet szelíd alkímiával maivá és időtlenné tesz. Miszticizmus, ezotéria és a klasszikus irodalom eszközeivel egyszerre történetmesélő és elgondolkodtató irodalmat ad az olvasók kezébe. Szolgálatot vállaló művész, aki festményeivel, írásaival gyöngyszemeket hagy maga után.

Előrendelésben akciósan 2021. szeptember 30-ig megvásárolható a könyv ITT!