Melitta horoszkóp (02.18.-24.)

0
291
Fotó: gettyimages
„Ha január a változás hónapja, akkor február a tartós változásé. A január az álmodozóké, a február a cselekvőké.” 
(Marc Parent)

Kos

(március 21.-április 20.) Amennyiben komoly kapcsolatban élsz, számíthatsz arra, hogy a már jó ideje köztetek lévő problémák végre oldódnak. Leginkább neked köszönhetően, mert képes leszel lazábban, új szemmel tekinteni a dolgokra. Szinglinek is jó hír: a horizonton valami új tűnik fel. Nem biztos, hogy az örök szerelem, de néhány nap, hét, vagy hónap ölelés sem annyira rossz dolog. A kemény munka kifizetődik, és hosszú távon biztonságos pénzügyi jövőt garantál. Azonban sose bízd el magad, mert a dolgok gyorsan megváltozhatnak, ha elszállsz magadtól. Egészség: feltétlenül gondoskodj megfelelő vitamin-bevitelről, és tested-lelked karbantartásáról! Gondold végig: a nehézségek többnyire azért vannak, hogy fejlődjünk általuk! Ez nagyon mély belső békét ad, hiszen az elfogadás nagy erőket tesz elérhetővé.

Bika

(április 21.–május 21.) Te döntöd el, hogy mit tartasz az életben a fontosabbnak: a sikert, vagy a jó kapcsolatokat. Nincs jó, vagy rossz válasz, csak a döntéseid nyomán kialakuló következmények, amelyek elől egyetlen esetben sem bújhatsz ki. A többi Föld jegyű ember ezen a héten jobban megért, a Skorpió lehetséges fenyegetést lát benned. A hét legjobb napja a vasárnap. Meglévő kapcsolatodban a tüzet kell fenntartani, nehogy kialudjon. Akinél idősebb a partner, nem kell problémázni, hiszen ha egymást választottátok, annak oka van! Különben is, az élet sikerének nincs sok értelme akkor, ha nincs kivel megosztani. Tavasz elején növekedni fog a munkahelyi terhelés. És bár ez kevesebb időt hagy neked olyan dolgokra, amiket igazán szeretsz csinálni, ha szorgalmas vagy, a jutalmak sem maradnak el.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Ezekben a napokban a családod és otthonod kerül reflektorfénybe. Jelenleg fő örömforrást szerelmeddel való együttlétben találhatsz, de a baráti kapcsolatok is élvezetessé teszik életedet. A beköszönő tavaszt a kívánatosnál egy kissé üresebb pénztárcával kezded. Ennek több lehetséges oka is van. Egyik a munkahelyi leragadás, ahonnan nem tudsz/akarsz tovább lépni, másik az idő faktor. A legfontosabb, hogy valóban javítanod kell a munkamorálodon, ha karrieredet a következő szintre akarod emelni. A stressz sajnos megmarad, de ha túl sok lesz, szervezeted majd nyak- és tarkótáji feszüléssel, fájdalommal reagálhat rá. Vedd elején ennek masszázzsal, és lazító gyakorlatokkal!

Rák

(06.22.–07.22.) Akár független vagy, akár kapcsolatban élsz, a csillagok most fellobbantják a szerelem perzselő lángját. Olyan érzéki vagy, hogy a férfiak/nők nem győzik forgatni utánad a fejüket. Hagyd, hogy szívedet teljesen betöltse a régi vagy az új partner iránti szenvedély! Munkádban előfordulhatnak változások, az sem kizárt, hogy napjaidnak szokásos menetét megváltoztatják. Lassan szokod meg, de nyugi, menni fog! A pénz fontos, de nem minden. Mondjuk ezen nem is kell majd túl sokat gondolkodnod, mert szerencsére elegendő lesz ahhoz, hogy kényelmesen éldegélj. A csillagok állása most igencsak kedvez a fogyókúrához és az eredményes testápoláshoz. Tudjuk és érezzük, hogy minden okkal történik körülöttünk.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Csak úgy pörögnek, forognak körülötted a csillagállások. Ez érdekes találkozásokat ígér. Ha már elkötelezted magad és jó a kapcsolatod, maradj abban, de ha szenvedsz, akkor kezdj el gondolkodni a változtatásokon! Remek pénzkereseti lehetőségek kínálkoznak, és megvalósíthatod régóta dédelgetett álmodat is. De azért a túlságosan csábítónak hangzó ajánlatokkal szemben legyenek fenntartásaid! Az oxigéndús, friss levegőn végzett mozgás óriási pluszt jelent egészséged szempontjából. A közeledő tavaszi napokban különösen sokat érhetsz el vitaminokban gazdag diétával. Ha odafigyelünk a test üzeneteire, igényeire, pihenés, táplálkozás, mozgás körforgása kiegyensúlyozottá válik.

Szűz

(08.24.–09.23.) Gondolj végre saját magadra is! Dolgozz ki valamilyen lazító technikát, és egészséged érdekében kicsit nyújts, sétálj, masszíroztass, …stb. Bármit is kívánsz a szerelmi életben, azt megkapod, ha reálisan bízol magadban. Akár kalandokról, akár a házasság nyugalmáról álmodozol, minden kívánságod teljesülhet. A konstelláció ideális ahhoz, hogy régi partneredbe ismét beleszeress, vagy flörtölve élvezd az életet. Pénzügyi optimizmusodat látható eredmények igazolják. Személyes megjelenéseden picit javítanod kell, természetes szépségedet kiemelni, és sokkal nagyobb gondot fordítani a ruhatáradra. Ez legyen a fő feladat! Amennyiben észrevesszük az apró csodákat, a hétköznap szépségeit, akkor örömünket leljük a szemlélődésben.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Kedvesed végre megérti, hogy nem elég, ha az évfordulótokon mondja, hogy mennyire szeret, és hogy ezt szeretnéd gyakrabban hallani. Abban az esetben, ha szingli vagy, sok hódolót hoz a tavasz. Talán éppen álmaid hercegét/ hercegnőjét? Hamarosan mindenre fény derül. Más: ne búslakodj, ha úgy látod, hogy egy kicsit kiürült a pénztárcád! Ügyesen mozogsz az élet útvesztőiben, biztos érzékkel hamar újratöltöd azt. A táplálkozási „bűnökre” most egy kicsit érzékenyebben reagál a szervezeted. Ajánlatos néha egy-egy lé-, vagy gyümölcsnapot beiktatni. Amennyi hálát érzünk a saját életünk miatt, annyi empátiát is érzünk más sorsa iránt. Az empátia az önzetlen szeretettel egyenértékű.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Akár független vagy, akár párkapcsolatban élsz, a csillagok most újból fellobbantják a szerelem perzselő lángját. Ebben a csillagállásban mindenki másnak kifolyik keze közül a pénz. Az anyagiakhoz való jó érzékednek köszönhetően azonban te úrrá leszel a gondokon. Anyagi elképzeléseidet egy kis figyelemmel valósíthatod meg. Sőt, némi ügyességgel még tartalékokra is szert tehetsz. A stressz sajnos megmarad, különböző fizikai fájdalmakat generálva. Ezeket a jó masszázs képes elmulasztani. A hála az, ami mozgásban tartja a bőség áradását. Minél hálásabbak vagyunk, annál több dolog árad felénk, amiért hálásak lehetünk. Ennek felismerése a spirituális ébredés jele.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ámor nyilával felszerelkezve, minden tavasz közeledtével lövésre készen járod a világot. Ám alaposan fontold meg, hogy érdemes-e most fejvesztve belerohanni egy új kapcsolatba, mert a már meglévőben megmaradni sokkal jobban megéri. Az utóbbi hetek igencsak kimerítőek voltak számodra. Itt az ideje, hogy tegyél valamit az egészséged érdekében is. A séta, torna vagy hasonló, számodra testhezálló sport most komoly sikerekkel kecsegtet, közérzeted javítása szempontjából. A csillagok biztosítanak afelől, hogy érdeklődésedet nem veszíted el a kinézetedet illetően sem. Menj fodrászhoz, formáld át kicsit magad, és a kozmetikumokból csak a természeteset kend magadra! Mikor hirtelen ekkora lelki fejlődésen megyünk át, akkor szükségszerű az átmeneti üresség érzése. Elengedjük a régit, de még nem birtokoljuk az újat. Tehát ne pánikolj, ha ilyet érzel!

Bak 

(12.22.-01.20.) Amennyiben párkapcsolatban élsz, ügyelj arra, hogy elegendő figyelmet fordíts partneredre, máskülönben döcögős, morcos időszak köszönt be! Ha egyedülálló vagy még, a csillagok azt javasolják, hogy maradj még az egy kis ideig. Pénzügyileg itt az ideje, hogy teljesen őszinte legyél saját magaddal és elkezdj körbenézni, vagy új munkát, vagy valami plusz lehetőségeket keresni. A változásra úgyis még várni kell, mivel minden időbe telik. Vedd dolgaidat a saját kezedbe, és ne parázz! Ne az érdekeljen minket, hogy mit gondolnak rólunk mások, hanem az, hogy mi hogyan vélekedünk a világról, és a benne elfoglalt helyünkről. Nem törődni mások véleményével annyit tesz, mint a belső igazságot keresni.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A csillagok kegyesek hozzád, az önteltséget azonban kerüld, mert komoly csalódás is érhet. Az igazi szerelem gyakran szinte észrevétlenül közeledik. Házasságban, vagy tartós párkapcsolatban élve most érdemes egy mindent tisztázó beszélgetésre sort keríteni, és eloszlatni a kételyeket. Diplomáciai érzékeddel sikerül megoldani egy régóta húzódó, kényes állapotot. Ám ne maradj meg a szavaknál: a szerencséhez vezető utat céltudatos tettek követik. Azt vesszük észre magunkon, hogy egyre fontosabbá válik számunkra a szeretet megélése, és az emberi kapcsolataink. Már nem a pénzben mérjük a dolgok értékét, hanem hogy mennyiben járulnak hozzá a lélek boldogságához.

Halak

(02.20.– 03.20.) Nincs annyi óra egy napban, ami elegendő lenne ahhoz, hogy minden olyat elvégezz, amit szeretnél. Ha ennek ellenére folyton a határaidat feszegeted, kimerülsz, megbetegszel. Igyekezz napjaidat jobban megszervezni, és például a tavaszi házi/kerti munkát fontossági sorrendbe állítani, amennyire lehet, kedveseddel tehermentesíteni. Gyakorlatilag bárkivel is találkozol az kellemes társaságnak bizonyul majd. Nyilván adódhatnak olykor nézeteltérések, de ezek közül egyik sem lesz olyan, ami megkeserítené életedet. Minden kemény munka kifizetődik, de krőzusi gazdagságra mostanában azért ne számíts! Ahhoz, hogy a mély felismerések végbe menjenek, szükség van elvonulásra. Csak a világ zajától távol hallhatjuk meg a belső hang üzenetét. Próbáld ki!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online