“Ha az ember szeret valakit, mindent könnyűnek talál. A Nap fényesebb, a virágok szebbek, az emberek jobbak.”

Kos

(március 21.–április 20.) A Hold állása megmutatja mire vágysz igazán, a lelked mélyén. Mindenben eléggé intenzív időszakot élsz meg mostanában. Rengeteg alkalmad adódik érzelmeid kinyilvánítására, új dolgokat tudhatsz meg saját magadról, és egyben a férfi/női nemről. Időd nagy részét társaságban fogod tölteni, és válogatni lesz alkalmad, még úgy is, ha már elkötelezted magad! A Mars hatalmas lökést ad karriered fejlődésének, s arról is gondoskodik, hogy biztonságban érezhesd anyagi ügyeidet. Hangulatodat feldobhatod egy csokor, vagy cserepes virággal, melynek látványa beindítja a tavaszi megújulást, szépségét. Ne sajnáld magadtól a szépet!

Bika

(április 21.–május 21.) Ahhoz, hogy sikeres és boldog legyél, a régóta húzódó szakmai (és érzelmi) problémáidat rövidre kell zárnod. A bolygók segítségedre lesznek, de a döntés a Te kezedben van. Amennyiben most elodázod a kényes kérdések napirendre kerülését, a felhalmozódó gondok akkor tetőznek, amikor másra kellene az energiád. A tavasz közeledtével sokféle dolog eszedbe jut, csak az otthon ücsörgés ötlete nem! Tegyél rendet a szekrényedben, vedd elő a színes kiegészítőket, a melegséget adó darabokat. A színektől látványosan jobb kedved lesz. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Minden nehéz álmot, félelmet űzz magadtól messzire, hogy azok ne süppedjenek bele az elmédbe! Az se baj, ha kicsit feledékeny leszel, van papír, ceruza, készíts előrejelzéseket! Ha van valamilyen örökletes betegséged, akkor át kell gondolni, mik azok az életviteli tényezők, melyek esetleg nálad éppúgy, mint az érintett felmenőidnél közre játszhattak a betegség kialakulásában, lefolyásában! Uralkodó bolygódnak az együttállása annak kedvez, ha leginkább a régi jól bevált, dolgaiddal tudsz foglalkozni. Bizonyára hallottál már a gyógyító színekről. Alkalmazd azokat!

Rák

(06.22.–07.22.) Hajlamos leszel arra, hogy kissé háttérbe húzódj, s csendben figyeld a nagyvilág körforgását. Ám ez a látszólagos nyugalom ne tartson sokáig, hisz itt a tavasz, és cirógatja magányos szíved ajtaját, arra kér, engedd be azt a jóképű hercegnőt/herceget, aki már harmadjára kér randit! A párban élő Rákokat is egyszerre több vad impulzus éri, ne menekülj előlük! Ha bús gondolataid miatt lelked nincs valami felső szinten, kezdj azzal valamit! Ültess virágokat, kertészkedj, bármiben keresd a jót a szépet! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Tisztázhatod a múltat, akár kedveseddel, akár önmagaddal. Nyolcadika után pedig már egy boldogabb jövő megteremtésén dolgozol. Mondhatni, egy belső, lelki munka lesz, amely során minél tisztábban és szabadabban fejezed ki érzelmeidet, annál szebb, stabilabb távlatok nyílnak meg előtted. A Vénusz romantikus utazása során különleges állomás lehet március nyolcadika, amely a csodák napjaként írhatja be magát naptáradba.

Szűz

(08.24.–09.23.) Az ősi bölcsességek szerint az áldozatból áldás születik – és ezt most tapasztalhatjuk meg igazán. Kedvesünkért, kapcsolatunkért, talán áldozatot kell hoznunk, ha mást nem, hát időt és energiát áldozni rájuk. Nyugalom, bőségesen megtérül majd. Új kapcsolatok is most születhetnek, indulhatnak. Március 8-a nagy érzelmi összegzések napja lesz, érdemes ekkor végiggondolnunk, mi történt a múltban, és ezt követően továbblépni, új célok felé indulni. Ha van még tisztázni valónk, akkor tizedikén erre is sort keríthetünk. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) A munka is öltheti egyfajta alkoholizmus formáját, amikor a kötelezettségek tengerébe merülsz el, ahelyett hogy szembenéznél bizonyos otthoni, vagy kapcsolati problémákkal. Bármiféle betegség rákényszeríthet pár napos otthonmaradásra, gondolkodásra. Teljes megújulásra is van lehetőség. Ennek feltétele, hogy tisztázzuk magunkat, hogy lerakjuk a régi terheket, és szabadon lépjünk tovább. Hétvégén lazulj, ha tudsz, és kerülj minden lehúzó erőt! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ez a hét alkalmas arra, hogy fontos dolgokat kimondjunk, megbeszéljünk a kedvesünkkel, ezáltal jobban megértsük őt. Nyolcadikán a szépséges Vénusz által megláthatjuk, mi jelent számunkra emelkedést, hogyan tehetjük még szebbé és harmonikusabbá a kapcsolatainkat, és vele együtt az életünket. Egy pillantásra az is a jövőbe láthat, aki eddig nem tapasztalta meg ezt a fajta képességét. Tizedikétől az útra lépés ideje jön el, és ez bármilyen módon megjelenhet életünkben, érzelmeinkben. Ha egy új lehetőség nyílik meg előttünk, bátran tegyük meg felé az első lépést! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Mostantól felfedezhetjük belső, spirituális világunkat. A hét utolsó napjai igazi csodákat rejtenek! A Vénusz bolygó isteni energiákat szállít. Olyan folyamat kezdődik érzelmi életünkben, ahol arra megy ki a játék, hogy megszabadulva eddigi kötődéseinktől, egy magasabb életminőségbe emeljük kapcsolatainkat, érzelmi életünket. Most képesek vagyunk arra, hogy bármilyen problémára egy magasabb szemszögből való látásmód által találjunk megoldást. 

Bak 

(12.22.-01.20.) A biztonságteremtés és a magasabb szintekre való feltörekvés ideje, a szerelem, a kapcsolatok szempontjából is. Amit eddig elindítottunk, az érzelmi életünkben, most bontakozik ki. A Vénusz által virágzó, szép napokat élünk, a testiségben is sok örömöt találunk. A gyermekre váró párok sokat tehetnek egy kis lélek leszületéséért, a szerelmes együttlétek most még gyümölcsözőbbek lesznek, mint általában!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A múlt érzelmeinek visszaköszönése, az előző életekből hozott érzelmi jussok jelentkezése, a hét nagy részében még jelen van, ám utána új elindulás mutatkozik. Valamit még meg kell, hogy értsünk, tudatosítsunk magunkban, valamit még tisztábban kell látnunk, hogy valóban emelkedjen az életünk, és a kapcsolatunk. Úgy érezhetjük, lassan haladnak a dolgaink, de nem kell aggódni, mert minden beindul újra. 

Halak

(02.20.– 03.20.) A hét közepén, érdemes figyelni álmaink üzeneteit. Fontos, előre vivő tanításokat hozhatnak nekünk. A Vénusz most rendkívüli módon segíti a művészek, a zenészek munkáját, és minden alkotó tevékenységünket. Ideje, hogy ötleteinket megvalósítsuk, átültessük a gyakorlatba! Sok örömöt rejthetnek most a kreatív, alkotó tevékenységek. Önmagunkban észrevehetjük, min tudunk változtatni, hogy kapcsolataink sikeresebbek legyenek. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu