Melitta horoszkóp (04.02.-04.08.)

0
349
Fotó: gettyimages.com

“Néha csak azért kell egyedül lennünk, hogy hiányozzon számunkra valaki, és ismét szerelmesek lehessünk belé.” 

Kos

(március 21.–április 20.) Ne ígérj meg olyasmit, amiről már most tudod, hogy képtelen leszel megcsinálni! Igaz, hogy nehéz nemet mondani, de vegyél erőt magadon! Soha ne színlelj érzelmeket a pasidnak/nődnek, mert kilométerekről kiszagolja a füllentést! Ha egyszer megrendül benned a bizalma, nehezen szerezheted őt vissza. Ne szállj szembe a hatósággal, főleg ha tudod, hogy nem neked van igazad! Amennyiben egy probléma jogi ismereteket igényel, akkor bízd inkább szakemberre a dolgot! Szakmai és vállalkozói sikered azon múlik, hogy ellen tudsz-e állni hirtelen jött hajlamodnak a valóságtól való eltávolodásban. Tölts minőségi időt családoddal, barátaiddal. Angyali üzenet: az égi angyalod megadja azt a kreativitást, amit arra kell használnod, hogy elővedd a régi álmaidat. és valósítsd meg azokat.

Bika

(április 21.–május 21.) Bármennyire fáradt vagy, kapd össze magad! Amennyiben felhagysz a tanulással, stagnálni, leépülni kezdesz. Ha valaki túlságosan fontos a számodra, akkor hajlamos vagy sok áldozatot hozni érte. Viszont ha nem ragaszkodsz hozzá görcsösen, akkor az esetleges elvesztését is könnyebben elviseled, ami egyúttal azt is jelenti, hogy keményebben ki tudsz állni a saját érdekeidért. Az viszont már gond, ha nem vagy hajlandó szembenézni a valósággal, mert az esetleg nem olyan káprázatos, mint ahogy hinni szeretnéd, és ráadásul ennek függvényében irányítod kapcsolataidat. A most induló kapcsolatok meghatározzák sorsod alakulását. Angyali üzenet: az idő és a fejlődés mind olyasmi, ami segít, hogy megértsd azokat a dolgokat, amiket korábban nem. Sőt, az sem kizárt, hogy anélkül jössz rá valamire, hogy egyáltalán kerested volna az értelmét.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Ne dühöngj, ha az úton időnként dugóba kerülsz! Hallgass zenét, beszélj szeretteiddel, hiszen erre úgysem jut máskor sok idő! Vagy talán nem a forgalmi akadály tesz ilyen ingerültté? Mostanában mindennel elégedetlenkedsz, mindenkiben találsz kivetnivalót. Jól van ez így? Párod keményen dolgozik, s ha te is a szakmai és üzleti sikerért hajtasz, célirányos terveiddel magadhoz kötheted őt. De ne szegd meg ígéreteidet, ne beszéld ki! Kedvesed azonnal kővé válik, ha kifecsegsz magatokról valamilyen intim részletet a barátaidnak/barátnőidnek. Szerelmi életedben teremts érzéki légkört! Angyali üzenet: amikor nem értesz, vagy nem tudsz valamit, akkor ne feszülj rá arra, hogy mindenképpen képbe kerülj! Az életben néha az a célravezető, ha elengeded a dolgot, hogy majd később újra elővedd. 

Rák

(06.22.–07.22.)Üdvös lenne kiegyenlíteni az elmaradt számlákat, mert mulasztásaidból hamarosan többletkiadásaid, jogi zűrjeid származhatnak. Figyelj arra, hogy minden pénzügyed tiszta legyen! Pozitív napok következnek, tanulmányaidban ügyesebben befolyásolhatsz, mint korábban. Használd ki a lehetőségeket, hogy kedvesed szereti a meglepetéseket, és kedveskedj neki váratlan örömökkel! Ám ha a pasidat, nődet teljesen maga alá temeti a munkája, vagy vállalkozása, a testi kapcsolatot újra kell ébreszteni. Családi, munkahelyi vitáidat ezen a héten könnyebben elsimíthatod. Angyali üzenet: nem az a lényeg, hogy mindent megtudj és megérts. A cél az, hogy azt tanuld és értsd meg, amire szükséged van, ami szolgál téged. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ha valaha is ki akartad használni kreativitásodat, és az ötleteidért akartál elismerést kapni, netán kis pénzt keresni, akkor ez most a te időszakod. Amikor a valóságban nem lehetsz együtt a pároddal, akkor beszélj a testiségekről mobilon, és gondoskodj arról, ha találkoztok, megvalósuljanak a fantáziáitok. Ismerkedésben lévő Oroszlánt óvatosságra intik a csillagok. Ha a szerelem ott van, de távol fut a neten a fotók és az üzenetek között, amelyek már nem elegendőek neked, ne dőlj be semmilyen bűbájos szónak! Angyali üzenet: ha a természetben töltesz némi kis időt, annak ereje feltöltheti a lelkedet. 

Szűz

(08.24.–09.23.)Hogyan csavarj az ujjad köré valakit, akivel az iskolában, kutyasétáltatás, vagy munkáddal kapcsolatban találkoztál? Cserkészd be mint egy vadat! Az sem árt, ha bevágódsz a rokonainál, mert ad a szavukra. Fontos az is, ne várj hiába olyan pasira/nőre aki már az elején közli veled, hogy nem szeretne kapcsolatot. Ilyenkor lépj tovább, hogy megtaláld a megfelelő embert! A szerencse külföldről is érkezhet hozzád, rokonok, vagy befolyásos ismerősök segítségével. Tanulj idegen nyelvet, mert alkalmad lesz megtapasztalni, hogy mekkora szükséged van rá! Közlekedésben, jogi és hivatalos ügyek intézésekor idegesítő helyzetek, új információk birtokába jutsz, és megfelelő időben tudsz lépni, hogy előnyös helyzetet teremts. Angyali üzenet: elhunyt szeretteid fognak üzenni neked. Tudd, hogy mindig melletted állnak, szeretnek téged. 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Mivel gondolataid gyakran elkalandoznak, előfordulhat, hogy felettesed figyelmeztet munkavégzéseddel kapcsolatban. Munkahelyi kapcsolataid és bevételeid szempontjából kiemelt fontossága van, hogy képes vagy-e tárgyilagosan megítélni önmagadat és teljesítményedet. Kiderülhet viszont a a hét végén, hogy remek lehetőségek rejlenek hobbidban. Egy sportrajongó Kossal, vagy Nyilassal nem kell taktikáznod, ha egy kis hancúrozáshoz támad kedved. De azért maradj a realitások talaján, nem jött el az ideje még felhozni a „bútorozzunk össze” témát! A kisebbik baj, ha megfeledkezel valami fontos családi eseményről. Komolyabb a gond, ha rendszeresen elmulasztod elzárni a gázt, vagy nyitva hagyod otthon az ajtót, ablakot. Angyali üzenet: engedd el a múltat, a fájó, bántó, zavaró dolgokat, űzd el a félelmeidet és az aggályaidat! Ha ezzel kész vagy, akkor kezdődhet a regeneráció, aminek az a legjobb módja, ha elutazol pár napra. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Célba találsz, ha spontán, kalandvágyó vagy, és nem korlátozod magad a szabad mozgásban. Az ügyfelek és a kollégák időnként megpróbálnak elbizonytalanítani. Ha éppen rossz formában vagy, és többet tépelődsz a kelleténél, hívd fel a párod, vagy egyik barátnődet, aki segít helyrebillenteni komfortzónádat. Követelések és vitára való készség nélkül nem tudsz kiharcolni magadnak magasabb bért. Tanulj meg mindig a legjobb időben, határozottabban kiállni a jogaidért! Csalafintaságokba gyorsan belebukhatsz. Sokszor nagyon nehezedre esik világosan közölni vágyaidat, óhajaidat. Angyali üzenet: amióta elkezdődött a tavasz, a lelked azóta szép lassan ébredezik, de ideje megadnod neki azt, amivel végre aktivizálhatod. Ezt kezd a lelki lomtalanítással, úgy, hogy a környezetedet is megszabadítod a felesleges dolgoktól, miközben a lelki szemetedet is kidobod! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Mielőtt gyanakodva vádolni kezdenéd párodat, próbáld meg kideríteni a hátteret! Nagyon kellemetlen helyzet alakulhat ki téves megítélés esetén. Szenvedélybeteggel, drogossal, vagy alkoholistával tilos összekötni az életed! Ha egy vallomás üdítőnél, ásványvíznél erősebb szer hatására hangzik el, az nem állja meg majd a helyét a valós életben. Amennyiben ingatlanügyben rosszul döntesz, komoly gondjaid adódhatnak a későbbiekben. Felül kell kerekedned a problémán, nem sopánkodni rajta, újult erővel kell tekinteni a jövő felé. Angyali üzenet: semmi szégyellni való nincs abban, ha partnerre vágysz. Az pedig nagyon is előnyös tulajdonság, ha képes vagy belátni a hibáidat és tisztában vagy azzal, hogy min kellene változtatnod. Az őszinteséggel elősegítheted azt, hogy megtaláljon a szerelem. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Számodra megfelelő emberekkel találkozol, a legjobb időben. Munkakörülményeid megváltozhatnak, de rájössz, hogy a szolgálatban minden egyes lépés az ismeretlenbe jót ígér. A másokkal való kapcsolódás során, magadat ismered meg a legjobban, felfedezheted személyiséged rejtett lapjait, s dolgozhatsz a nem túl jó oldaladon is. Szerelemben több fiúval/lánnyal mutatkozik ismerkedés, mely kapcsán stabil kapcsolat de még őszinte barátság is születhet. Ne adj az örökké károgó varjak fals sipákolására! Angyali üzenet: a boldogságot, a félelmeket, a féltékenységet és a sértettséget is abban a pillanatban tedd szóvá, amikor megjelentek, mert ott és akkor lehet ezen segíteni! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Vég nélküli pörgésre programoz be a hiperaktív Mars. Olyan fiú/lány kell melléd, aki jó pajtás, egyben szenvedélyes társ és nem követelőzik. Lehetséges, hogy vonzó kolléga/kolléganő érkezik a munkahelyedre, s ez természetesen lazítja munkatempódat. Na azért nem kell elájulni, ő is emberből van, sőt hibái is vannak, mint mindenkinek. Ne értékeld alul magad! Régóta együtt élőknél, valamelyik hétvégén válaszút elé állítod a szeretett személyt, s ez könnyen váláshoz vezethet, amit pedig te sem kívánsz igazán. Tartózkodj érzelmeid eltúlzásától, mert nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá. Angyali üzenet: az angyal itt nem azt tanácsolja, hogy mindig lelkizzetek, hanem azt, hogy amikor megvan annak a helye és az ideje, akkor mondjátok ki, amit kell! 

Halak

(02.20.– 03.20.) Kedvesed, rokonaid, vagy barátaid segítségével olyan előnyökhöz jutsz, amelyek könnyebbé teszik a mindennapi életed, annak alakulását. Boldogsággal, pénzesővel teli időszak következik. Ha régóta vágytál trónörökösre, de nem jártál sikerrel, próbáljátok meg most újra! A változások tavaszi szele szinte felkap magával, jókora felfordulást okozva. A munkát, barátságot, szerelmet ne keverd össze, semmilyen körülmények között! Ha kitartó és következetes leszel, bízhatsz a jószerencsében. Angyali üzenet: e hét angyalának feladatkörébe nem tartózik bele a szerelem, ám azzal tisztában van, hogy az igaz szerelem alapja az őszinte és nyílt kommunikáció. Ezért arra kér, hogy a pároddal mindig mondjátok el őszintén és világosan egymásnak a gondolataitokat, érzéseiteket! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu