Melitta horoszkóp (04.09.-04.15.)

0
365

A nagyhét a nagyböjt utolsó hete, jeles napjai a nagycsütörtök, a nagypéntek és a nagyszombat. Nagycsütörtökön megszűnik a harangozás, a közismert szólás szerint „a harangok Rómába mennek”, s legközelebb nagyszombaton szólalnak meg újra. A szertartásra hívogatás régen, ezekben a napokban kerepeléssel történt, amit a gyerekek végeztek a harangozó irányításával. Kisebb csoportokba szerveződve felosztották egymás között a falut és kerepelve végigszaladtak az utcákon.

Kos

(március 21.–április 20.) Hátráló, mozgásba kezd a Szaturnusz, ami régi ember, vagy valamiféle régi helyzet visszatérését jelképezi. Valójában nem azzal van baj, hogy visszatér, hanem ha miatta depis hangulatba kerülsz. Amennyiben keserűvé válnál, kezdd a legnehezebbel: bocsáss meg magadnak! Hétfőn reggel egy tűz bolygóháromszög inspirálóan hat rád, ami megemeli az energiaszintedet. Szerdán a Merkúr, szombaton Vénusz lesz aktív a Kosban. Vigyázz, mert a kosságod meggondolatlanságra hajlamosít, amiből vita pattanhat ki! Főként nagypénteken lesz disszonáns, amikor másfajta energiák lesznek a jellemzők. 

Bika

(április 21.–május 21.) A hét elején, a húsvéti ünnep előtt okosan kell költekezned, hogy jusson is, maradjon is. A bolygók állása valahogy a kuponok felhasználására hívogat, ami nem kevés felesleges kiadást mutat. Ráadásul mindenkivel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással. Szerdai nap folyamán a Merkúr–Szaturnusz majd másnap a Merkúr–Plútó nehezíti a kommunikációdat. Szuper környezetednek köszönhetően gyorsan formába jössz, amit arra fordíthatsz, amire akarsz. Legyen az család, vagy karrierépítés. Érik egy új állás, amit valaki majd szóban is megerősít. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Te már a mai naptól egyre erősebben érzed azt a Mars–Jupiter hatását, ami még jobban kiteljesedik. Ez rányomhatja a bélyegét az egész hetedre, mert ingerlékeny és intoleráns lehetsz tőle. Bármikor bárkivel összetűzésbe keveredhetsz, pedig a saját érdekedben jobb lenne megelőznöd mindezt. Kedden, szerdán erre nem sok esélyed nyílik, de szerencsére áprilisnak eme hetében kapsz baráti segítséget, jóindulatú figyelmeztetéseket. Az Ikrek Hold és a pénteki fényszögek kicsit tompítják majd a felfokozott állapotot. 

Rák

(06.22.–07.22.) Nagyhétfőn csupa kedves emberrel lesz dolgod. Az ő derűjük átragad rád. Keddtől magaddal és a lelki, mentális fejlődéseddel kellene többet foglalkozni. Nem muszáj kivonulni a megszokott életedből, de az sem jó, ha mindig másokat helyezel előtérbe. Távlatokban nézve úgy a munkában, mint a megélhetésedben a kedved szerint alakulnak a dolgok. Ha mégis változtatni szeretnél az életeden, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy először gondolatban, aztán a gyakorlatban is megtedd az első lépéseket. Kiváló időszak egy kis kimozdulásra, egyéni, vagy társas külföldi utazásra. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Bensőséges, kommunikatív heted lesz, főként a tanítás és tanácsadás szempontjából. Nagyon letisztult módon fogod meglátni a problémák forrását és kiváltó okát. A felismerésnek köszönhetően hatékonyan fogod megoldani, majd lezárni azt, amit kell. A szerelem ege vakítóan kék lesz, boldognak és elégedettnek érezheted magad az érzelmi életedben történő változások miatt. Szülőként azonban lesz pár álmatlan éjszakád, de ne aggódj, szépen megoldódik minden. Nagypénteken az égi fényszögek fáradékonnyá, ingerlékennyé tehetnek téged. 

Szűz

(08.24.–09.23.) A partnereid kerülnek fókuszba ebben a szakaszban, mind a privát, mind a professzionális életedben. Könnyű lesz az érzelmi érintkezés, és a szükséges munka jellegű kapcsolódás is. Remekül képviselheted a saját érdekeidet, és úgy tudsz bánni a szavakkal, hogy még jobban jössz ki bármilyen beszélgetésből, mint elsőre gondoltad. A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek hatására újabb, erős szálakkal kötődtök majd egymáshoz. A szerelem hiábavalóságát bemutató, fájdalmas filmekkel tele van a padlás, kerüld őket! 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  A Föld dominancia összeszedetté tesz, utána meg a levegő dominancia a kommunikációt segíti. A nagypénteki Mérleg Hold a közlekedésben mutat veszélyforrást. Legyél nagyon körültekintő és óvatos! Elképesztően hatékony problémamegoldó hét lesz ez számodra. Valahogy arra áll rá a tudatod, hogy azt veszed észre leginkább, mit kell változtatni annak érdekében, hogy jobban menjenek a dolgok. Még azok a kapcsolatok is rendbe jöhetnek, amelyekre esélyed nem volt eddig. Elsősorban az elfogadó magatartásod miatt alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan nemcsak te, hanem mások is szeretnék. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nagyszerűen indul a nagyhét: hétfőn az Uránusz, kedden a Szaturnusz, szerdán a Plútó fényszögek kedveznek neked. Az életfeladat kérdése foglalkoztatja a Skorpiókat mostanában, eléggé intenzíven, de pozitív módon. Elkezd összeállni a kép, hogy miként valósítsd meg mindezt. Belülről kopogtat ajánlatos terv, hogy mit kell még megtanulni a haladás érdekében. Ha külföldre utazol, azt a lehető legjobbkor teszed, mert élményekben és eredményekben is fantasztikus lesz az eltöltött időd. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Nyilasoknak a munka, a pénzkereset lesz fókuszban a héten, de elsősorban spirituális magközelítésből. Mivel vegyesek az érzések és elképzelések, mint például hogy kell nekünk ez a munkahely, vagy egyáltalán bármilyen jellegű munkahely, szóval most hirtelen nem célszerű komolyabb döntéseket meghozni. A húsvéti készülődésből ki fogod hozni a maximumot és a környezeted is elismerően dicséri majd az igyekezetedet. A nyuszisimogatás ki ne maradjon idén sem! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Ezen a héten szükségünk lesz egy kis magányra, egy kis egyedüllétre, hogy újrakalibrálhassuk céljainkat, vágyainkat. Az alkotás és kreativitás kifejezetten pihentetően és jól fog hatni rád, és az e heti üzemmódodra is! Fogod érezni, mikor kellene a tettek mezejére lépned, mert jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Középkorú Baknál olyan helyről jöhet pénz, ahonnan nem is várnád. Szívesen mész ilyenkor a szabadba, vagy látogattok el a családdal pl. Állatkertbe. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A munkád, pénzkereseted és az ez irányba tett áldozataid fogják kiölteni ennek a hétnek első felét. A sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amit alaposan átgondolva, érdemes lenne kihasználni. A régi párkapcsolatokban hullámzó lesz az egyetértés, új kapcsolatokban a lila ködfelhő effektus okozhat némi fejtörést. Szívesen várod vendégségbe a távoli rokonokat és a rég nem látott barátokat is. A gyerekekkel pedig sok közös programot találtok ki. Fontos: az ünnep nem a politikai preferenciáitok megvitatásának az ideje! 

Halak

(02.20.– 03.20.) A hét elején, a Halak Hold alapján jócskán le leszel lassulva, ne is erőltess semmit! Szerdán a közeledő húsvétnak köszönhetően valahogyan magadra találsz. Felgyorsulsz és mindent pikk-pakk elintézel, sütsz, főzöl és még ki is takarítasz. Most nagyon illik rád a mondás: ”tiszta otthon rendes ház”. A péntek kiemelkedően sikeres napnak ígérkezik az adott fényszögek szerint. A hétvége a nyuszi készülődés jegyében telik, ami új megéléseket, kedves történéseket hoz magával. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu