Melitta horoszkóp (04.15.-04.21.)

0
661
„Bolond idő, esős-napos tavasz,
kertben, gomblukban kis, szines virágok,
az Április egy szerelmes kamasz,
telisóhajtja széllel a világot.
(Varró Dániel)

Kos

(március 21.-április 20.) Mint Kos szülött, nagyon jól tudsz reagálni a korai tavasz hangulatára, átérezve a napsugarak jótékony hatását. Az energiaszinted napról napra nő, és a még télen felgyülemlett, de fel nem használt erő kiszabadul. Nagyon jó ötleteid lesznek ezen a héten. Mivel igen jók a mentális képességeid, belefoghatsz valami újba, hiszen tanulni mindig lehet, sőt kell is. Ezzel megoldod elméd folyamatos karbantartását is. A hétvégéket használd pihenésre, ereszd ki a gőzt! Ha családos ember vagy, feltétlenül töltsd ezeket a napokat a szeretteid körében!

Bika

(április 21.–május 21.) A Bikák nagyon sokat dolgoztak az elmúlt időszakban, ezért bőven rájuk fér egy kis pihenés. Természetesen nem a család, vagy munka rovására kell ezt megtenni, sokkal inkább a napi tevékenységed racionálisabb beosztásával. A hetedet igyekezz előre megtervezni, hogy mindent előre tudj, így nem ér majd meglepetés! A tavaszi fáradtság sajnos nálad is egyre csak fokozódhat. Aktív pihenést mindenképpen érdemes beiktatni, hogy legyen elég energiád, emellett pedig próbálj nagyobb gondot és több időt fordítani arra, hogy megválogasd mit eszel! Ha kell akár segítséggel, vagy anélkül érdemes elgondolkodni egy komolyabb életmódváltáson is.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az Ikreknek a hangulatára felszabadítóan hat az áprilisi szép, és kellemes idő, az, hogy megjött a tavasz. A hétnek eme napjai izgalmakban és érdekességekben gazdagok lesznek. Lehet, hogy tető alá tudod hozni a régóta elképzelt és dédelgetett vágyadat. Egy nagy utazást, vagy más olyan elképzelést, amit kitalálsz magadnak. Lehetséges az is, hogy egy új munkalehetőség fog szembe jönni veled, spontán, vagy kényszerből. Vannak olyan szakaszok életedben, amikor akár egy új szakma elsajátításába is belevághatsz, mivel szellemileg és fizikailag is képes leszel rá. Perben állók többségénél viszont komoly veszteség várható.

Rák

(06.22.–07.22.) Amennyiben Rákként jöttél napvilágra, akkor a legjobb tanács amit adhatok most neked, hogy érzelmi téren tedd rendben dolgaidat, különben rámész! Új kapcsolatban próbáld tartani az egyensúlyt, nincs olyan, hogy kényszer elvárás! Nincsenek tabuk sem. Így ha arra vársz, hogy a másik fél kezdeményezzen, akkor könnyen lehet, elviszik előled. Aki szerelmes, annak sok szép érzése van és ez nem jelent gyengeséget, sőt ellenkezőleg! Munkahelyeden jól állnak a dolgok, gyakorlatilag nem is kell megerőltetned magad, hogy a maximumot tudd nyújtani.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Az Oroszlánnak lehetnek olyan kevésbé kellemes üzleti, vagy jogi dolgai, amiket talán az első napokban kellene letudni. Ez a dolog akkor nem nyomasztaná heteken átívelően, amennyiben hamar letudhatja a koloncot. A kompromisszumokra mindig hajlandónak kell lenni! Így a lelki nyugalom kímélhető, lesz ráadásul a pénztárca se bánja annyira. A tanulásban/munkádban sorra érsz el sikereket ezekben a napokban, méghozzá olyan jókat, melyek előtt még a főnököd is megemeli a kalapját. Lehet persze, hogy a kollégák között akad egy két irigyed, de ezt az oroszlános akaratoddal és elszántságoddal könnyedén megoldod, és magabiztosan lépsz tovább.

Szűz

(08.24.–09.23.) A Szűznek áprilisnak eme hetében meg kell engednie önmagának több olyan dolgot is, amire nem mert eddig vállalkozni. Általában megelégedettséget érzel, egész jól megleszel a bőrödben, és a kapcsolataiddal sem lesz különösebb probléma. Törődj kicsivel többet magaddal, az erőnléteddel, és az egészségeddel! Ha eddig nem sportoltál semmit, akkor mozgasd meg rendszeresebben magad, és tervezz be naponta egy kis kocogást, de legalább sétát! Így nem csak hangulatilag, de fizikailag is kiváló formában leszel. Most sokkal könnyebb, jólesőbb érzés kimozdulni családdal, vagy anélkül. Kinek mire van igénye.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mérlegek pár hónap leforgása alatt annyit tevékenykedtek, mint mások fél/egy év alatt. Még ha nem is elég látványosan, de jól zárták le ezt az időszakot. Pontosan emiatt most az április első pár hetét nem kell olyan komolyan venni, persze amennyire ezt a munkád megengedi, és nem megy annak a rovására. Próbáld előre megtervezni az előtted álló napokat, és ne feledkezz meg a munka/pihenés egyensúlyáról. Ha ügyes vagy és családod is támogat ebben, akkor lesz idő a kikapcsolódásra, egy kirándulásra, uszodára, vagy akár egy hosszú hétvégi pihenésre. Így még nagyobb lendületet, komoly inspirációt kapsz ahhoz, hogy a munkahelyeden nemcsak helytállj, hanem egyre előrébb lépegess. S mert jó passzban vagy, igen szép sikerek állhatnak előtted. A főnököd értékelni fogja igyekezetedet, szóbeli, anyagi dicséretre is számíthatsz.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Skorpiós hangulatban szúrsz, vágsz még akkor is, ha nincs rá különösebb okod. A párod türelmes, így te magad is vidámabb, higgadtabb lehetnél, mert csak így maradhatnak meg a stabil kapcsolataid. Gondolj arra, hogy amikor szükséged van társad elismerésére, biztatására, akkor arra mindig számíthatsz, hát tégy te is némi keveset! Amennyiben unod, vagy éppen a sok év alatt telítődtél munkáddal, mindenféle kapkodás nélkül nézz utána, mi minden újat tudnál csinálni!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Nyilas szülött áprilisnak eme hetében kiszámíthatatlanabb lesz, de világrengetően nagy változások nem várhatóak. Nagyjából a megszokott mederben folynak a történések. Kisebb viták, vagy megoldandó hétköznapi gondok előfordulhatnak. A kapcsolatban élő Nyilasok szép, kellemes, nyugodt napokat élhetnek meg, a családdal már tervezgethetik a nyári pihenést. Ebben például lehet, nem lesz rögtön egyetértés pároddal, de hát ez legyen a legnagyobb probléma, keressétek meg azt a megoldást, ami mindenkinek a legjobb!

Bak 

(12.22.-01.20.) Aki Bak csillagjegyben született, annak a tavasz beköszöntével legnagyobb feladata, hogy felébredjen téli álmából. Gyere ki a barlangodból, nézz körül a való világban! Jobbnál jobb ötletekkel leszel tele és kizárólag rajtad múlik, hogy ezekből mit tudsz, akarsz megvalósítani. Munkában ideje lenne felismerni az átveréseket, a kihasználásokat, neked pedig odatenni magad, ahol szükség van rád! Szerelemben előfordulhatnak titkos vágyak, új vizekre való evezés, de egyelőre minden marad gondolati síkon.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntők mostanában lubickolni fognak az érzelmek tengerében. Aki most keresi élete szerelmét, értelmét, annak több lehetősége is adódik. Ha ügyesen választasz, egész életre szóló kapcsolatban, szerelemben lehet részed. Mindenképpen megéri megvárni és rendszerezni a teendőket, ugyanis így képes leszel kontrollálni a történéseket. Mint Vízöntő, hosszú idő után megelégelsz valamit, ami után feleslegesen futottad a köröket, és végre belátod, el kell engedni, mert semmi értelme. Tekints úgy a helyzetre, mint egy nagy felismerésre, ami után normálisan rendezheted gondolataid sorát!

Halak

(02.20.– 03.20.) A Halak számára ez a hét több pozitív változást hoz. Párkapcsolatukban is jó dolgok történnek. A kölcsönös szerelem, a szép, kellemes érzések lesznek úrrá rajtad, és úgy általában, a kapcsolatotokon. Most te magad is úgy fogod érezni, hogy a tavasz beköszöntével a legfontosabb dolgod, hogy az érzelmi életedet, majd munkádat is magasabb színvonalra emeld. Mindent el fogsz követni azért, hogy a párodnak kedvében járjál, és ennek persze a legkedvesebb viszonzás lesz a jutalma.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online