Melitta horoszkóp (05.15.-05.21.)

0
379
Fotó: pixabay.com

KOS

(március 21.–április 20.) Annyira mélyen megharagszol arra, aki eljátssza a bizalmadat, vagy kihasznál téged, hogy évek kellenek ahhoz, hogy valamikor egyszer talán majd megbocsáss. Érzelmi területen valószínűleg nehézségekkel kell számolnod. Azok a kapcsolatok, ahol a hivatás, munka is szerepet kap, nehézzé, körülményessé válhatnak. Feltehetően sokfelé kell megfelelned, és ez kikezdi a türelmedet. Mindezek ellenére a hivatásodban számos látványos eredményt érsz el. 

Heti üzenet: Figyeld a természet csodáit, és meríts erőt azok rezgéseiből!

Bika

(április 21.–május 21.) Elképesztően független teremtés vagy, ezért a döntéseidet is szereted egyedül meghozni, tehát nem szívesen adod át az irányítást másnak. Ez a tulajdonságod az, amely miatt általában, ha nem előbb, akkor utóbb, de megszerzed, amit akarsz. Ritka, hogy a dolgaid nem úgy alakulnak, ahogy szeretted volna.  A két szerelmi bolygó, a Vénusz és Mars között jelenleg feszülő kapcsolat akaratossá tehet. Nehezen fogadod el, ha kivételesen nem a te akaratod érvényesül. Néhány esetben az sem lehetetlen, hogy valaki kikacsint a meglévő párkapcsolatából. Ezzel a könnyelműséggel jó lesz vigyázni, mert kiderülhet! 

Heti üzenet: Emelkedj ki a gyűlölködő, másokat csak kritizáló emberek közül! Sose azonosulj semmiféle destruktív erővel! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Ha valaki elárult, akkor attól kezdve elnémulsz. Többé nem szívesen beszélsz magadról ennek a személynek, mert úgy érzed, nem érdemli meg, hogy egy percet is ráfordíts drága idődből. Egy fontos területen, mégpedig a baráti kapcsolataid terén, valószínűleg csalódás ér. Nehezen hiszed el, hogy te, aki önzetlen vagy másokkal, miért nem kapsz hasonló viszonzást. Szerencsére otthonodban, családi körben szilárd támaszra találsz, így sikerül túljutnod az érzelmi megpróbáltatáson. 

Heti üzenet: Minden aprócska haladás, ami a te erőfeszítésedből születik, értékes kis gyönggyé alakul az életedben. Örülj annak, amid van!

Rák

(06.22.–07.22.) Az egyik összeszedett és törtető, míg a másik ennek ellentéte, fáradt és hajlamos mindent minél később elvégezni. Ez a kettősség az oka annak, hogy az eredményeid folyton váltakoznak. Azt hiszem, neked minden héten leírhatnám, hogy kérlek, ne dolgozd agyon magad. Folyamatosan bizonyítod megbízhatóságodat. A hét közepén olyan különleges vonzerő árad belőled, hogy több csodálód is akad. Most a szépség és a belső tartás összhangba kerül. Teljes lesz körülötted, de főleg benned a harmónia. 

Heti üzenet: Ott van benned egy őserő, ami képessé tesz bármire, amit csak szeretnél. Tervezz, és kérj áldást rá! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ha valaki megbánt, akkor képes vagy távolságtartóbbá válni az illetővel szemben, aki elől teljesen elrejted az érzelmeidet. Alapvetően hűséges személy vagy, de csak addig, amíg vissza nem élnek a bizalmaddal. Onnantól kezdve nincs visszaút, és második esély. Nagyon felerősödik a szexuális vágyad. Ezzel együtt türelmetlen és követelődző leszel. Sajnos a héten próbára teszed a hozzád közel állók türelmét. Szerencsés lenne, ha több időt fordítanál a munkádra, hiszen ezen a területen olyan alapokat rakhatnál le, amire később is építhetsz. 

Heti üzenet: Csak olyan közösség tagja legyél, melynek szerkezete az emberség alapjára épült!

Szűz

(08.24.–09.23.) A párod kedvéért gyakran feladod azokat a dolgokat – például hobbi, barát, munka – amelyek boldoggá tesznek. Ugyanis számodra a kapcsolatod áll az első helyen, nem te magad. Hatalmas dolog, ha személyes információt árulsz el érzéseidről, mert ilyesmit csak ritkán teszel. Ha tehát valakivel szemben ennyire nyitott vagy, akkor az az illető tényleg sokat jelent a számodra. Az események most tőled függetlenül történnek. Nem is baj, ha van néhány napod pihenni, relaxálni, esetleg néhány régi dolgot kiselejtezni. Jól teszed, ha képzed magad. Egyelőre, talán úgy látod, hogy te már nem kívánkozol iskolapadba, de ha jól átgondolod, megérted, hogy a fejlődésben soha nem szabad megállni. 

Heti üzenet: Minden változik, és ebben a változásban a fókusz, a teremtés is máshová helyeződik.

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Az égitestek különbözőképpen hatnak rád. Ezek közül az egyik teljesen ártatlannak tűnik, viszont a másik hatására, mivel az nagyon erős, keményen visszavágsz mindenkinek, aki rosszul bánt veled. A belső érzelmi világodról ritkán beszélsz, és akkor is csak annak, aki mindenkinél közelebb áll hozzád. A születési jegyedben úgynevezett hátráló mozgásban halad a Mars. Igyekezz összeszedni magad, és próbálj emlékezni, milyen az, amikor igazi Mérleg, a társaság kedvence vagy! Az említett bolygó ugyanis megtréfálhat. Túlzott önbizalmat ad, és azt hiheted, teljesítmény és udvariasság nélkül is lehet haladni. 

Heti üzenet: Figyeld a lelked hangját, mit mond a felsőbb éned!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egyedül is remekül helytállsz, függetlenül attól, hogy milyen szituációról van szó, így például az sem zavar, ha egyedül kell moziba menned. A belőled áradó energia sokakat megijeszt, de annyira félnek tőled, hogy ezt el sem merik mondani neked. A pénzügyeid kitűnően alakulnak. Amennyiben ingatlanok területén dolgozol, vagy éppen a sajátodat szeretnéd értékesíteni, ezen a héten jók az esélyeid. A munkád változatosan alakul. Szükség lesz az ékesszólásodra, de egy kis taktika és diplomácia sem árt. Mindent egybevetve, sikeres hétnek nézel elébe. 

Heti üzenet: Tisztázd magadat, és minden visszahúzó helyzetet magad körül!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Nehezedre esik a megbocsátás, és ha látszólag megteszed, akkor sem tudod legbelül elengedni a sérelmeidet. Ha úgy érzed, hogy egy kapcsolatod, vagy munkád megakaszt az életben, akkor bátran elmondod, hogy ez nem elég jó neked. Ilyenkor gond nélkül kilépsz, és máshogy folytatod. Kedvességed nagyon jó eredményeket hozhat, ha éppen tanulsz, vagy számot kell adnod valamiből. Nyugodtan és izgalom nélkül veszed az akadályokat. Fantasztikus az intellektusod. Középpontba kerülhetsz a társaságban, de egyéb helyzetekben is te vagy az, aki a legtöbbet, legokosabbat és a legviccesebbet mondja. A körülötted kialakult bonyodalmak külső hatásoknak a következményei. 

Heti üzenet: Próbáld gyökerestül kitépni a gazokat! Eddig csupán a felszínen vágtad le azokat.

Bak 

(12.22.-01.20.) Ha megismersz egy olyan személyt, akivel barátságnál több lehet köztetek, akkor mindenképpen biztosra mész, mert nem akarod olyasmire pazarolni az energiádat, aminek nincs jövője. Bármilyen nehézség kerül utadba a hét első napján, ne dramatizáld túl a helyzetet! Gondolj arra, hogy a nagy egészet tekintve, ez csak egy pillanatnyi bosszúság. Ha bizonytalan lennél valamiben, vonulj vissza és végezz házi, vagy ház körüli munkát! Fantasztikusan kikapcsol, ráadásul utána ragyog körülötted minden. 

Heti üzenet: Ülj le víz partjára, úgy, hogy ráláss arra! Nézz bele, és hagyd gondolataidat maguktól rendeződni!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A stresszes helyzeteket gyorsan magad mögött hagyod, mert nem bírod elviselni a feszültséget. A problémáidat szereted nyugodt környezetben, egyedül megoldani. A születési jegyedben járó Merkúr igazi fecsegővé tesz. Kitűnő kommunikációdat, szellemi többletedet érdemes a hivatásod területén kamatoztatni. Most keress, és találj is alkalmat a főnökkel való beszélgetéshez! Biztos lehetsz benne, hogy szinte valamennyi kérésed, felvetésed meghallgatásra talál. 

Heti üzenet: Amikor megtanulod uralni az energiáidat, és irányítani a rezgéseidet, a körülmények könnyebben igazodnak hozzájuk.

Halak

(02.20.– 03.20.)  Ha valaki visszaél a bizalmaddal, akkor az a személy számodra többé nem létezik, és ennek megfelelően viselkedsz vele a jövőben. Minden kapcsolatot megszakítasz vele, még köszönni sem leszel hajlandó neki. A Nap a születési jegyed utolsó harmadában jár. Tudhatod magadról, mennyire megfontolt és alapos vagy. Sokszor lényegesen megbízhatóbb, mint a többi Halak szülött. Jelenleg egy érdekes bolygó kapcsolat kommunikatívvá, szórakoztatóvá és elbűvölővé tesz. 

Heti üzenet: Légy jelen a saját életedben! Hidd el magadról, hogy a csoda benned van!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu