Melitta horoszkóp (06.19.-06.25.)

0
496
Fotó: pixabay.com

A csillagok sokszor adnak segítő előrejelzéseket, hogy utadat segítsék. A pozitív megerősítések segítenek abban, hogy kijavítsd, újraépítsd életed megkopott, töredezett elemeit. 

KOS

(március 21.–április 20.) Olyanfajta válaszokat keresel, amiket előtted már mások is kerestek. Ez a válasz mindenkinek más lehet, és neked magadnak kell megkeresned az egyéni megoldásaidat. Ha nyaralsz, pihensz, ne feledd itt az ideje a szerelemnek! Bátran hódítsd meg kiszemelt partneredet, akár házasság is lehet a vége. Ha nyitott vagy, és érzelmileg rugalmas, jól reagálsz a dolgokra, az élet hasonlóan reagál majd rád. Figyelj környezetedben lévő társaidra, barátaidra, és inkább minőségbeli kapcsolatot építs, ne pedig mennyiségbelit! Befektetésekkel kéretik óvatosan bánni, különösen e nyáron! A megfontolt döntések során nem érhet váratlan veszteség, vagy kudarc. 

Heti mantra: Boldog vagyok, kiegyensúlyozott, és békés. 

Bika

(április 21.–május 21.) Égi segítőd hisz benned, és a képességeidben. Úgy motivál, hogy közben nem érzed azt nyomásnak. Egy váratlan találkozás felkavarhatja az érzelmi életed állóvizét, és elmúlt emlékeket is felébreszthet benned. Nem tudod még pontosan, hogy érzel ezzel a dologgal kapcsolatban, de szerencsére nem most kell eldöntened. Ne hagyd, hogy a pesszimizmus eluralkodjon rajtad! Gondolj jó dolgokra, halmozz fel környezetedben finom illatokat, öltöztesd lakásodat nyárba, és relaxálj sokat! 

Heti mantra: Megbocsátok magamnak és másoknak.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Változtass szokásaidon, és frissülj fel mentálisan!  Légy vidám, és örökké mosolygós, mert ez vezet sikerhez! Segíteni szeretnél valakinek, de ezt csak akkor tudod megtenni, ha világosan tudod, hogy mit akar tőled. Mások helyett nem tudod megoldani a problémáit, legfeljebb segítő jobbot nyújthatsz. Ne hagyd, hogy a rég elfeledett dolgok tudat alatt frusztrálják gondolataidat! Legfőképp partnered, és barátaid támogatását fogadd el, hiszen ebben az időszakban ők lesznek segítőid!

Heti mantra: Szeretem magam.

Rák

(06.22.–07.22.) Szigorú tempót diktáltál magadnak a héten, és alaposan kimerülhettél. Pedig még bőven akad tennivaló, és ezeknek csak akkor járhatsz a végére, ha erőt veszel magadon, és még egyszer nekilendülsz, befejezed, amit elkezdtél. Munkahelyeden éles csatákra számíthatsz. Ne hagyd magad teljesen szétforgácsolódni! Erősítsd meg lelkedet, hogy megújult erővel vehesd fel az elkerülhetetlen harcot! Amennyiben elkezded átformálni a napjaidat, egyre többet figyelsz magadra! Ez az életmódváltás elindít benned valamit, ami nem csak a te, de mások életére is hatással lesz.

Heti mantra: Minden változás értem van. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Hallgass a szívedre és élvezd ki mindazt, amit most eléd sodor az élet! Szenvedély, alkotás és szerelem lesznek a kísérő jelzők erre az időszakra. Végre azt fogod tenni, ami örömödre szolgál, és már nem foglalkozol azzal, mit gondolnak mások. Magad mögött hagyod a túlgondolást, ezzel pedig jelentősen megváltoztatod a gondolkodásmódodat, azaz sokkal nyitottabb leszel. 

Heti mantra: Ha másoknak sikerült, akkor én is képes vagyok rá.

Szűz

(08.24.–09.23.) Senkit nem akarsz sürgetni, de úgy érzed, te vagy az egyetlen, aki kicsit is aggódik amiatt, hogy kicsúsztok az időből. Fektesd le tisztán a játékszabályokat, hogy mindenki értse, nem fogod az utolsó pillanatban kapkodva helyrehozni a hibáikat! A párkapcsolat elmélyülésében az értelmes kommunikáció segíthet. Nagy egyetértésre, és odafigyelésre lesz szükségetek. 

Heti mantra: Bármi, ami történik velem, a javamat szolgálja. Képes vagyok mindenből tanulni és azt a magam javára fordítani.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ne legyél túlságosan szigorú magaddal! Ha még tartod magadat azokhoz az elvárásokhoz, amiket mások szabnak meg, és csak a saját elvárásaidat múlod éppen egy kicsit alul, akkor még nincs semmi olyasmi, amit ne hozhatnál helyre. Próbálj meg rugalmasan alkalmazkodni a kialakult helyzetekben! Engedd a változást, és ne akard folyton elnyomni azt! Ami a hét elején még lehetetlen küldetésnek tűnik, az a hétvégére egy jó kis sztori lesz, koktélt iszogatva elemezgetitek a barátnőiddel/barátaiddal.

Heti mantra: Semmihez nem ragaszkodom görcsösen, ezért megkapok mindent. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Egyre jobban bosszant, hogy valaki mindig az orrod alá dörgöli a hibáidat. Holott te is pontosan tudsz róluk, és éppen azon dolgozol, hogy változtass azokon. A felesleges dolgokkal le kell számolni, hiszen később azt kényszerből kell majd megtenni.  Figyelj oda egészségedre! Ha megbetegszel, azonnal forduljon orvoshoz! Hétvégén mérlegre kerül a párkapcsolatod és a munkád. Ha nem akarod, hogy kedveseddel veszekedéssé fajuljon a kommunikáció, akkor kénytelen leszel új prioritásokat felállítani a magánéletedben. 

Heti mantra: Minden változás engem segít.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Jót akarsz tenni valakivel, de ne vedd a szívedre, ha nem kér belőle! Lehet, hogy ő más utakat jár, és neked ezt is tiszteletben kell tartanod. Ahelyett, hogy ráerőltetnéd az akaratodat, abban segíts neki inkább, amit ő szeretne! Lazíts és engedd el fantáziádat szabadabbra!  Nem kizárt, hogy épp kreativitásod eredménye fogja mindennapjaid szürkeségét feldobni. Senki nem tudja, milyen szinten vagy túlterhelt, amíg nem jelezd azt az illetékesek felé. Ne halogasd sokáig! 

Heti mantra: Az otthonom erős váram, ahol megnyugszom.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Gyorsan haladsz a teendőiddel, és rájössz, hogy eddig talán túl nagy ügyet csináltál valamiből, amire egyszerűbb megoldás is adódott volna. Még nem késő, a jövőbeli dolgaidon tudsz majd változtatni. Szerdán, csütörtökön nagy lelkesedéssel végzed munkádat, és amit meg kell csinálni, azt meg is fogod. Ha áldozatot kíván tőled, akkor is. Töprengő időszakaid miatt szükséged lehet a kikapcsolódásra.

 Erősítő mantra: Áldás van azon, amit csinálok.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Vedd észre, ha valaki örömet próbál okozni neked, és értékeld az erőfeszítéseit! Ha csak később jössz rá, hogy nem mutattad ki a háládat, akkor rosszul érezheted majd magadat az elszalasztott lehetőség miatt. A nyári kánikulában igazi romantikus kalandba keveredhetsz egy új partnerrel. Az amúgy is kalandos érzelmeid képesek olyannyira felerősödni, hogy régi, nyűglődő kapcsolatodat nem akarod már működtetni. 

Erősítő mantra: A lehetőség utat talál hozzám.

Halak

(02.20.– 03.20.) Szükséged van az önkritikára, hogy saját fejlődésedet előrébb lendítse. Ha magaddal már tisztában leszel, jobban átlátod, hogy kivel akarsz, vagy nem akarsz kapcsolatot a közeljövőben. A nyári siker illatától elkábulva, fejvesztve rohansz céljaid után, jóval merészebb leszel, mint általában. Próbálj uralkodni a széles ellentétekkel teli érzelmeiden, mert elcsalhatnak a helyes útról!

 Erősítő mantra: A kihívásoknak biztosan megfelelek.

Heti plusz: Örvendeztessen meg rendszeresen másokat is csak úgy; ez a legjobb módja annak, hogy saját magunkkal is jobban megbarátkozzunk.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu