Melitta horoszkóp (06.26.-07.02.)

0
416

KOS

(március 21.–április 20.) Ezen a héten is te leszel a társaság központja, és örömmel fogadod, ha a hallgatóságod mosolyogva tekint rád. Közben jó lenne, ha minden idegszáladdal a pénzedre koncentrálnál, mert az életnek ezen a területén javuló helyzetben lehet részed. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, így ha bármivel elégedetlen vagy, akkor a panaszodat, és az igényeidet most tedd szóvá! A párkapcsolatokban vitára kerülhet sor, de ne aggódj, a kibékülés nem marad el. Ha egészségügyi problémád van, a gyógyulás érdekében több helyre kell menned, hogy megtalálják az igazi okot. Ne halogasd, juss túl rajta minél gyorsabban! 

Bika

(április 21.–május 21.)  Finom stílusodhoz a csiszolt poénok illenek, így törekszel arra, hogy senkit ne bánts meg. Jóleső érzéssel tölt el, ha valami bölcset tudsz adni másoknak, a világnak. Ha tanulmányokat folytatsz, hiába van nyári szünet, olyan esemény történhet, ami miatt izgatottá válhatsz. A kapcsolataid között van olyan, amelynek talán végleg búcsút intesz a következő időszakban. Senkivel nem szabadna közös pénzügyekbe bocsátkoznod, ebből most nem kerülhetsz ki jól. Vigyázz, mert a munkahelyeden valaki a zsebedben turkálhat! Ha tudod, kiről van szó, akkor próbálj meg tízlépésnyi távolságot tartani vele szemben!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)Az Ikrek mellett egyetlen pillanat sem unalmas. Gyakran kifigurázod magad, ami szíved joga, de néha ok nélkül másokat is. Ők nem biztos, hogy örülnek ennek. Csúfolódásaidból adódóan lesz pár haragosod életed során. Mivel a karma törvénye „adok – kapok” elven működik, a legváratlanabb pillanatban kaphatod vissza ugyanazt. A szerelem ege az egyik pillanatban viharfelhőkkel teli, a következőben szép tiszta, vakítóan kék lehet. A hét második felére megtörténhet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, ami téged is közvetlenül érint, és amiről úgy érzed, nem hagyhatod szó nélkül. Ne is hagyd!

Rák

(06.22.–07.22.) Amikor igazán jó kedvében van, imád hangosan nevetni, de nem szereti, ha családját, szeretteit kifigurázzák. Talán soha nem voltak annyira fontosak a kapcsolataid, mint ezen a héten. Még az is lehet, hogy egy kis protekciónak köszönhetően anyagilag jobb helyzetbe kerülsz. Lehetséges, hogy valakinek a közreműködésével, olyan személlyel ismerkedsz meg, akivel hosszabb távon is kapcsolatban maradtok és a távolabbi jövőben kölcsönösen fontosak lesztek egymás számára. Bankkal összefüggő ügyleteid során idegesítő helyzet jöhet létre, úgy érzed törlesztéseid sosem érnek véget.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Minden Oroszlán imádja a figyelmet. S minél nagyobb társaság előtt szerepelhet, annál sziporkázóbb a humora. Előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra olyan problémával találod magad szemben, ami miatt fel kell keresned egy orvost. Teljesen mindegy, hogy egy nem tetsző anyajegyről van szó, vagy éppen a körömágyad gyulladt be, azt is orvosolni kell. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert bárhol tartózkodsz, meglophatnak! Megeshet, hogy olyan kapcsolatba mész bele, amelyet titokban kell majd tartanod. Biztos szükséged van ilyenre? Ingatlannal kapcsolatos ügyekben nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. A felettesedre nagy hatást gyakorolhatsz. Ha viszont új állásra vágysz, akkor is, ha nyár van, most kellene körülnézned a munkaerőpiacon!

Szűz

(08.24.–09.23.) A Szűznek időre van szüksége, mire el tudja engedni magát egy társaságban. Jellemzően inkább a hozzá közelállókkal ökörködik. A munkában, megélhetésben sikereket érhetsz el, ez pedig igazán elégedetté tesz majd. De az is előfordulhat, hogy a felettesed elfogadja az ötleteidet, és hallgatnak a tanácsaidra. Pénzügyek terén furcsa helyzet jöhet létre. A gyermekedre, nyaralásra, vagy hobbidra többet költhetsz, viszont olyan összeg is nálad landolhat, amelyre egyáltalán nem számítasz. A házasságokban, együttélésekben a társ elképesztő dologgal állhat elő, ami miatt előfordulhat, hogy néhány tányér a földön/falon csattan.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Kedvező idő ez az utazásra. Megeshet, hogy olyan dolog történik veled, ami hatással lesz a későbbi életedre. Talán más úton haladsz majd tovább, mint tervezted. Rokon, barát látogatását hét közben tervezd! A mindennapokban olyan valaki okoz csalódást, aki eddig fontos volt neked. Ismét kiesik valaki az általad kedvelt emberek közül. Ne feledd, a jóság messziről látszik, mint a Himalája hegye. De a gonoszság rejtve oson, mint a sötétben kilőtt nyíl. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a bevételek mellett jelentősebb kiadásokra is sor kerülhet. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)   A Skorpió számára nem léteznek tabuk. Sőt, minél fanyarabb a poén, neki annál jobban tetszik. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra alakul ki idegölő helyzet. Próbálj meg rugalmas maradni, hiszen így tudsz csak úrrá lenni a problémákon. Nagyon fontos a kommunikáció, valamint az, hogy az érzelmeidet szavakba tudd önteni. Csak így érheted el mindazt, amit szeretnél. Valaki a titkaidat fürkészi csupa kíváncsiságból. Ha vannak, jobban vigyázz rájuk!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Mindig nyitott a vidámságra, a viccelődésre, optimista és melegszívű csillagjegy. Imádja a barátokat, akiket már százszor elmondott történeteivel traktál. A házasságokban, régi együttélésekben, talán ingatlannal, vagy rokonokkal kapcsolatos probléma üti fel a fejét. Előfordulhat, hogy olyan szituáció jön létre, amelyet nem tudsz kezelni. Ebben a helyzetben arra lenne szükséged, hogy olyan valakitől kérj tanácsot, akiben nemcsak maximálisan megbízol, de át is látja a dolgok lényegét.  A munkában, megélhetésben a dolgok kedvezően alakulhatnak. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Visszafogott, csendes típus, akinek nagyon elmések a megjegyzései. Ha munkáról, létfenntartásról van szó, akkor csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy a felettesed és kollégád viselkedése előtt állsz értetlenül. Próbálj meg erőt venni magadon, és tudd meg kinek mi a baja veled! A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, ami miatt változásra van kilátás. Váratlan találkozás miatt az idegeid pattanásig feszülhetnek, még be is pánikolhatsz. Hagyd, hogy a mosolyod megváltoztassa a világot, de ne hagyd, hogy a világ megváltoztassa a mosolyod!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)   Kifejezetten szórakoztató, de nagyon egyedi a Vízöntő humora. Akivel dolga van az életben, az mellette marad. Ez a hét kedvez a szerződéskötéseknek, a konyhai kisgépek, bútorok vásárlásának, de az eladásoknak is. Nemsokára besétál valaki az életedbe, aki nagy hatással lesz rád. Mámorban úszol hetekig. Viszont ha örökségről, ingatlanról van szó, akkor olyan esemény történhet, ami miatt az idegeid nem kicsit feszülnek meg. Amennyiben egészségügyi problémád van, mielőbb fordulj orvoshoz, hogy tisztán láss, és szigorúan tartsd be az utasításait! Utazás során kisebb kellemetlenség érhet, rossz helyre kapsz jegyet, vagy éppen lekésed a járatot. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Az otromba vicceket ki nem állhatja. Alapvetően kicsit szégyenlős típus, ezért társaságban ritkán szólal meg. Persze, adott esetben már egy-két pohár alkoholtól jól megered a nyelve. Ha párod, ismerősöd, vagy te magad Halak jegyű vagy, ezzel számolnod kell. Ez a nyár sokkal nyugodtabb lesz számodra, mint az eddigiek, még akkor is, ha lesz néhány olyan esemény, amely kissé felborzolja az idegeidet. Amennyiben van partnered, nagy terveket fogtok megvalósítani együtt. Ha szingliként tengeted a napjaidat, ne keseregj, egy váratlan pillanatban találkozik két tekintet, és attól kezdve örökre vége a magánynak! Bármennyire szereted a szépet, ne költsd el minden pénzedet! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu