Melitta horoszkóp (07.23-29.)

0
461

„A szerelem olyan, mint egy nyári fergeteg, az epedő vágyak sötét felhői, a cikázó villámok, az eget-földet rázó csattanás, a zuhogó eső s végül ismét mosolygó napsugár: ez üdíti és tisztítja ez élet unalmas, de üdvös formaságait, s elhiheti velünk, hogy soha sem ezelőtt sem azután nem lesz többé oly vihar, mint az éppen elmúlt.” (Marie Corelli)

Kos

(március 21.–április 20.) A legkifizetődőbb erény a türelem, ami nem csak rózsát terem. Szinte minden Kosra sorsfordító találkozások, beszélgetések várnak. Ezek között lesz, amiből szerelem alakul ki, lesz, amiből eredményes közös munka, tanulás, továbbképzés, esetleg életre szóló barátság. Emellett a bőség is belép majd, először az első dekád, majd a középdekád, mindenki életében, anyagilag és/vagy a lehetőségek terén. Életbevágóan fontos, hogy észrevegye a saját sanszát, ugyanakkor kerülendő a túlzás. A helyes mérték megtalálása most a tartós siker kulcsa. 

Bika

(április 21.–május 21.) A Bika szülötteknek most fokozottan vigyázniuk kell az egészségükre. Nem szabad félvállról venniük a kisebb tüneteket, ezek ugyanis jelek. A tudatalatti így üzen a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. A legjobb gyógymód a mozgás, különösen kinn, a szabadban. Minél többet legyenek friss levegőn! Otthon is, a munkában is nagy feladatok várnak rájuk. Egyszerre két területen kell helytállniuk. Ez nem lehetetlen, ha képesek megőrizni a nyugalmukat, előre eltervezni a másnapjukat. Minden reggel tudatosítsák magukban, hogy kellő türelemmel és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a rájuk váró feladatokat megoldják!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az Ikrek szülöttek számára több témában is lehetőséget fog adni a sors, hogy félbehagyott, le nem zárt ügyeket rendbe tegyenek. Vegyék nagyon komolyan ezeket a lehetőségeket! Tudniuk kell, hogy a jelen és a jövő sikere múlhat azon, hogy a múltat méltón és végleg elengedik-e. Különösen vigyázzanak, hogy kinek mit mondanak! Valakit magukra haragíthatnak, ha nem tudnak időben elhallgatni. Muszáj megtanulniuk titkot tartani. Most ebből „vizsgáznak”. Ha nem sikerül, akkor elbuknak. Közben vegyék komolyan a munkájukat és a családi kötelezettségeiket! Ne hanyagolják el egyiket se! Emellett találkozni fognak a múltjukkal, ill. a múltban történt, és még le nem zárt üggyel, ügyekkel. 

Rák

(06.22.–07.22.) Most a színfalak mögött kell dolgoznia. Ez nem jelenti azt, hogy elvonul a világtól, vagy csökkennének a bevételei. Csak vannak olyanok, akik szeretnének előtérbe kerülni. Hagyja érvényesülni őket, legalább megtanulják, hogy az ön látszólagos könnyedsége mögött mennyi rengeteg, komoly munka van! A Rák jegyében születettek ne sajnálják sem az időt, sem a pénzt! Ha áldoznak az otthonukra, akkor a közérzetük is sokkal jobb lesz. Nemcsak a függönyök lesznek kicserélve, hanem önmaguk is. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ne akarjanak senkivel versenyezni! És ne vállaljanak be olyasmit, amit csak hitelből tudnak finanszírozni – pl. külföldi út, bulik, stb. –, vagyis ne rázzák a rongyot! Türelmetlenek és ingerlékenyek lehetnek ezen a héten az Oroszlánok. Ha nem képesek megfékezni az indulataikat, akkor több vonalon is szakításra kerülhet sor. Amennyiben ezt nem szeretnék, uralkodjanak magukon, még akkor is, ha meggyőződésük, hogy nekik van igazuk! Tanácsos megtanulni higgadtságot, ennek jegyében kerülni a konfliktust! 

Szűz

(08.24.–09.23.) Szinte minden területen változásokra kell számítani – elsősorban önmagukban –, ugyanis a Szaturnusz, a nagy sors bolygója arra ad remek alkalmat, hogy rendet rakjanak belül, vagyis hogy megbocsássanak maguknak. Hogy elfogadják, sőt szeressék önmagukat. Hogy számba vegyék az elért eredményeiket, és hogy büszkék legyenek minderre. Ne várják kívülről az elismerést, ha belül folyton elégedetlenek! Amennyiben nincs még párjuk, több jelentkező is lehet egyszerre. Pénzügyek terén kell most nagyon megfontoltnak lenniük. Nem szükséges mindent megtagadniuk maguktól, de javallott észszerűsíteni a kiadásokat! Írjanak tervezetet, és mellette vezessék a napi pénzmozgásokat! Ebből látni fogják, hogy hol folyik el a pénz. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mérleg szülöttek úgy érezhetik, hogy a közelükben lévő emberek gyakran tesztelik őket. Többször lesz olyan, hogy valaki ígér valamit. Nagy lelkesedéssel elindul a tervezés, aztán leáll a folyamat. Nem szabad emiatt idegeskedniük. A saját érdekükben ne csalódásként éljék meg! Fogadják el, hogy az idő és más körülmények még nem értek meg rá! Ha képesek erre, akkor később folytatódhat az, ami megtorpant. Sok türelemre lesz szükségük. Lesznek kollégák, barátok, akik szinte provokálják a vitát – de a vitához két ember kell. Ha a Mérlegek ellenállnak a kísértésnek, akkor nem alakulhat ki. Emellett otthon adódhat valami váratlan feladat: vagy hirtelen elromlik valami, vagy egy régi ügy nem tűr további halogatást. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Merjenek változtatni! Nézzenek minden helyzetet úgy, mintha most látnák először! Tegyék félre a korábbi sérelmeket, megoldásokat, és kezdjenek tiszta lappal! Akkor fogják magukat jól érezni a bőrükben, ha gyermeki naivitással állnak az élethez. Nem kell véresen komolyan venni a problémákat, hiszen azok mindig voltak, vannak és lesznek, de mindig ott van a megoldás is. Nyáron nagy sikerek, komoly elismerés, sőt előlépés vár rájuk a hivatásukban. Ragadják meg, ill. fogadják el a felajánlott lehetőséget! Végre valaki protektorként lép fel. Ezt nagyra kell értékelni, hiszen csak azt kapják a Skorpiók is, amit megérdemelnek, és most úgy tűnik, nagyszerű dolgok értek be. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)Érdemes ingatlanügyet megfontolás tárgyává tenni, vagyis költözni, hozzáépíteni, vagy felújítani. Közben a karrierben egy korábbi álláslehetőség, vagy feladat ismét előtérbe kerül. Úgy tűnik, van még benne lehetőség. Komolyan kellene venniük. Ha nem tudnak dönteni, vagy nem biztosak abban, hogy helyesen látják a helyzetet, akkor idősebb kollégától, vagy régi főnöktől kérjenek tanácsot! Az öregek többet tapasztaltak, és már elég higgadtak ahhoz, hogy ne csak egy szeletét, hanem az egészet átlássák. Mert a bölcs döntéshez a folyamatot kell felismerni. A közlekedésben pedig legyenek előzékenyek! Hagyják az erőszakos, sietős ámokfutókat, hogy rohanjanak a vesztükbe! Önök ne tegyék ezt! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Most minden korábbinál érdemesebb tanfolyamra beiratkozniuk, de akár nyelvtanulást is kezdhetnek, vagy folytathatnak, magasabb szinten. Biztosan lesz lehetőségük ilyesmire. Ha véletlenül nem élnek ezekkel, akkor tanulhatnak autodidakta módon. Olvassanak minél többet, menjenek előadásokra! A téma szinte mindegy. Hivatásukban új kihívások várnak rájuk, és az otthonukban lehet még változás: vagy költözés, vagy átalakítás lehetősége adódik. Készítsenek terveket a kivitelezésre és a várható költségekre is, s bátran vágjanak bele! Adjanak időt maguknak az átgondolásra, aztán dolgozzanak ki egy épkézláb stratégiát! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntő jegyűek tapasztalhatják, hogy sok ingerült ember ellenségesen viselkedik velük. Ezt úgy kell kezelniük, hogy nem veszik át a másik idegességét, és nem veszik személyes sértésnek a támadást sem. Rá fognak jönni, hogy nem is velük van a másiknak baja. Sajnos vannak, akik rosszul viselik és kezelik a nehéz élethelyzeteket. Nem tudhatják, hogy akaratlanul kinek tapintanak rá a gyenge pontjára. Amint észreveszik, gyorsan korrigáljanak! Aztán ez jó alkalom lehet egy beszélgetésre. Később a családban kell rendet rakniuk. Ne hagyják, hogy bárki elbizonytalanítsa önöket! Alakítsák ki a véleményüket, és tartsanak ki mellette! Ezek után lehet az álláspontokat közelíteni. 

Halak

(02.20.– 03.20.)   A szerelem és a párkapcsolat körül fog járni a Halak gondolatainak zöme. Ha van már párjuk, akkor minél több időt kell kettesben tölteniük, ekkor tudnak egymásra figyelni. Csináljanak sok közös programot! Menjenek együtt kirándulni, libegőzni, vendéglőbe, bowlingozni, vagy bármit sportolni! Az itt szerzett közös élmények erősítik a kapcsolatukat, enélkül könnyen beférkőzhet valaki közéjük. Ha nincs még párjuk, akkor nyissák jól a szemüket, mert lesz jelentkező, olyan, akit érdemes komolyan venni. Több fontos megmérettetés is vár a Halakra. Ha jól teljesítenek, akkor komoly előrelépésre számíthatnak. Ehhez be kell dobniuk magukat. Elszántan, nagy lelkesedéssel dolgozzanak, még akkor is, ha egyelőre nem látszik az eredmény! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu