Melitta horoszkóp (09.10.-09.17.)

0
186

„Néha elég, ha valaki azt mondja ‘hiányzol’, és máris szebb lesz tőle a napod…”

Kos

(március 21.–április 20.) A Szaturnusz a párkapcsolatok területén jelez némi kis felfordulást, megpróbáltatást. Nem is igen akarsz most alkudozni, helyette éles nyelvvel zsörtölődsz. A párkapcsolaton kívül is szerezhetsz magadnak jó néhány ellenséget, ha nem vagy kellően óvatos. Mostanában egy jó barátra nagyobb szükséged lehet, mint bármikor. Különösen a tanácsára, a lelki támogatására. Ne hagyd, hogy az indulatos érzelmeid rossz irányba sodorjanak! Főleg, ha az nem is a te utad. Kosként tűnj ki büszkén a tömegből, és viselj olyan színeket amiket szeretsz! Ne ijedj meg a szokatlan színösszeállításoktól sem, vállalj be egy ütős color-blocking kombinációt!

Bika

(április 21.–május 21.) Olyan ciklust élsz meg, amikor életedben minden téren jelentős változás várható. A párkapcsolati, baráti kapcsolódások megújulnak, vagy szépen leválnak, megszűnnek. Kétségbeesésre semmi okod, ami elmúlt annak nincs szerepe – legalábbis egyelőre – az életedben. Majd jönnek újak, amelyeket segíti varázsod, és az egyébként is kiemelkedően jó kommunikációs készséged. Mindenképpen jó időszakot élsz meg a lelki és érzelmi állapotod fejlődésében. Fontos számodra a nyugalom, a kényelem, a kényeztetés. Tedd ezt lehetővé! Az öltözködésben is vállald a személyiséged! Válaszd a jó minőségű anyagokból készült, kényelmes, természetes, akár etno stílusú darabokat! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Életkedved fog átsegíteni a hét kezdetének nehézségein. Őrizd magadban ezt az erőforrást, a belső derűddel együtt! Így nem vehet erőt rajtad az elkeseredettség, vagy a kiábrándultság, amit látsz, érzékelsz a környezetedben. Szerdától lehetséges, hogy munkahelyi problémákkal kell szembenézned, de a végére jól alakul minden. Ikrek nőnek az őszi öltözködésben, igazi csábítóként, a dekoltált, leheletvékony, sokat sejtető blúzok állnak legjobban, akár enyhén áttetsző formában is. Párosítsd őket egy dögös bőrdzsekivel, egy magas sarkú cipővel, vagy bokacsizmával! Ikrek férfi ne hagyjon az arcán torzonborz szőrzetet, legfeljebb ápolt bajusszal növelje férfias vonzerejét! Mindig az a fontos, hogy Te érezd jól magad abban, amit hordasz!

Rák

(06.22.–07.22.) A házasságok, régi együttélések azért működhetnek jól, mert te elfogadóbb vagy, és a társad szintén alkalmazkodik hozzád. A környezetedben is több olyan személy van, akikkel megtalálhatod a hangot, és pozitív hatást gyakorolhatnak a hullámzó kedélyállapotodra. Kollégák között felbukkannak olyanok, akikkel kiáshatod a csatabárdot, és lesz olyan is, akivel talán szavak nélkül is megérthetitek egymást. A zűröseket kerüld! Megjelenésed az évszaknak megfelelően mindig ízléses és kifinomult, sőt sokak szemében kifejezetten irigylésre méltó, hiszen sok időt fordítasz szettjeid összeállítására. Személyiségedhez a légies, könnyed színek illenek, de hordj olyan darabokat is, amikben csak te érzed jól magad! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) EPárkapcsolatod némi kis szervizelést igényel. Viszonyod elmélyítésének egy módja lehet, ha a benned lévő és könnyen felszínre hozható tüzes szerelemmel teszed intenzívebbé az együttléteket. A bizalom és a szabadság számodra nagyon fontos. Úgy az Oroszlán jegyében született nők mint az Oroszlán férfiak is függetlenek, erősek és céltudatosak. Éppen ezért a divat terén sem ismernek kompromisszumot! Erőteljes személyiségedhez az adott nap és alkalom lesznek mérvadók, ösztönösen és ízlésesen válaszd ki a színeket! Sokan csodálnak téged, és sok irigyed is akad. 

Szűz

(08.24.–09.23.) A hét sok szempontból előnyös lehet számodra. Ne aggódj a problémák miatt, mert akkor könnyedebben meg tudod oldani őket! Gyakorlatias gondolkodásodra most is támaszkodhatsz, úgy játszi könnyedséggel úrrá leszel a nehéz helyzeteken. Szerelmi életedben most épp a bújósabb időszak következik. A lehető legaprólékosabban megtervezed outfitjeidet, egészen az ékszerekig, hiszen szereted, ha minden egyes részlet tökéletesen harmonizál egymással. Válassz olyan visszafogott árnyalatokat, mint a homokszín, világosbarna, bézs és szürke, hiszen ezek passzolnak leginkább szolid stílusodhoz!

Mérleg

(09.24.–10.23.)  A kényes kérdéseket kezeld óvatosan és diplomatikusan. Erősséged az egyszerű és frappáns megoldási mód. Kézbe kell venned a kiadásaidat, mert ehhez úgyis van tehetséged. Ha nem teszed, az is egy opció, de akkor az egyre durvuló pénzügyi válság súlyosan érinthet. Érzékeny, sőt mi több, szentimentális személyiséged nemcsak a szerelemben, hanem az öltözködésedben is megmutatkozik. Általában kerülöd a feltűnést, és a folyton változó divathóbortok helyett a hagyományos, klasszikus szabásokat követed. A stílusod egyértelműen romantikus, épp ezért jöhet minden, ami finom, kecses és légies…

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egy régóta fennálló probléma véget érhet a héten. Szerencsére, mint már oly sokszor, híres intelligenciádra támaszkodhatsz. Kíváncsiságod új, eddig ismeretlen utakra vezet. Vigyázz, el ne tévedj az élet útvesztőjében! Ne hozz meg semmilyen fontos döntést, túláradó érzelmeidtől elragadtatva! Esetedben inkább jöhet szóba a passzív nyugalomban levés, mint az aktív cselekvés. Skorpió nőnél laza, szakadt farmer és légiesen elegáns selyem blúz? Nőies miniszoknya oversized pulóverrel? Jöhet bármelyik! A lényeg az egyensúly eltalálása. Mivel kreatív és magabiztos vagy, ezért a legszokatlanabb kombinációk is tökéletesen fognak rajtad állni. Skorpió férfi hagyja az egyenfarmert a hétköznapi munkára, túl fog élni pár alkalmi, szövetből készült ruhadarabot is!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Vedd észre a kívülről érkező ösztönző impulzusokat, nehogy túl sok ideig ülj egy helyben! Egy régóta dédelgetett ötletedet végre a gyakorlatba is átültetheted. Ne keresd tovább a kifogásokat, hanem ragadd meg a jó pillanatot, a rég várt alkalmat! Váltsd valóra időtlen idők óta dédelgetett álmodat! Öltözködésed pedig legyen mindig laza, Párosíts szettjeidhez egy uniszex sport, vagy tornacipőt, akár a bevállalósabb ultra sneakerek közül! Esetleg egy kényelmes mokaszint, és indulhat is egy újabb kalandos ősz! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Sok esetben az a legmélyebb vágyad, az motivál a legjobban, hogy korlátozás nélkül cselekedhess. A bolygók a munkahelyen jeleznek tanácskozásokat, megerőltetőbb helyzeteket ezen a héten. A feljebbvalóid igyekeznek érvényesíteni hatalmukat, ami konfliktusokhoz vezethet. Lehet, hogy alapból is ingerlékenyebb és türelmetlenebb vagy te is, és minden provokációra, lázadásra érzékenyebben és/vagy indulatosabban reagálsz. De most a meggondolatlan és impulzív viselkedés veszélyt jelenthet. Öltözködésben, divatban kerüld a harsány, kihívó szetteket, és vásárláskor minden esetben a praktikumot tartsd legfontosabbnak! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.)   A Mars aktiválja magát és előhozza a civakodó természetedet, mely nem mindenkinél nyerő. Vedd figyelembe, hogy sok haragost szerezhetsz magadnak, ha erősen fogalmazol! Még akkor is, ha te csak az igazságot akarod megmondani. A frusztrációidat inkább valamiféle kreativitás területén vezesd le! Elképzelhető, hogy egy új szerelem is kezdetét veszi most, amennyiben készen állsz rá. Személyiségedhez minden szín jól áll, de a jégkék és a fémes, metál színek illenek legjobban. Ezek rendkívül jól mutatnak, diszkrét ezüst ékszerekkel ötvözve. Kísérletezz vintage és retró ruhákkal is! 

Halak

(02.20.– 03.20.)  Jó lehetőségeid nyílnak mindenféle megbeszélésre, múlt vagy jelenbéli problémás dolgok tisztázására Ez a hét már nagyon a munkáról, nemkülönben az anyagiakról szól. Továbbra is komolyan veszed a feladatokat. Nem csak magadnak, de feletteseidnek is bizonyítani akarsz. A Mars sok tennivalót biztosít, persze ezzel együtt némi kis pénz is áll a házhoz. A játékos Merkúr jó hangulatot teremt a munkahelyeden, így most kifejezetten élvezni fogod a kihívásokat. Mint Halak nő, a romantikus stílusodhoz a lágy vonalvezetésű, libbenő szoknyák és ruhák illenek, ezeket a hidegebb időszakban hordd laza, kötött pulóverekkel! Számodra a tökéletes őszi viselet egy romantikus ruha ballonkabáttal, és valami csinos kis topánkával tökéletes. Halak férfi felejtse el a rettenthetetlenségét bizonyítandó kék szín árnyalatait! Ideje lenne változtatni ízlésén!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu