„Az ősz olyan, akár egy második tavasz, amikor minden falevél olyan, mint egy színpompás virág.”  (Albert Camus)

Kos

(március 21.–április 20.) Ne bocsátkozz olyan szerelmi kapcsolatba, amelyben te csak a harmadik lehetsz! Akármilyen csodálatosnak tűnik e pillanatban, az idő tönkreteszi vágyaidat, álmaidat. Ne ess túlzásokba, ha ajándékozásról van szó, és ha egészségi gondod van, ezt ne titkold a családtagok előtt! Amennyiben szülő vagy, gyermekedre ne erőltess semmit, inkább hallgasd meg, és értsd meg őt! Ezen a héten a pénz váratlanul jön, még váratlanabbul megy. Mivel szenvedélyes alkat vagy, a lélekszíned a vörös, és annak árnyalatai. Ami másokat pszichésen fáraszt, az téged kellemesen felpörget. Ne riadj vissza a vörös ruhadaraboktól, kiegészítőktől! 

Bika

(április 21.–május 21.) lyasvalakinek hull a feje a porba, akivel  kapcsolatban ezt sohasem gondoltad. A kettős életet élőket szinte lehetetlen felismerni. A szerelemben, ha van vetélytársad, akkor bebizonyíthatod neki, hogy te vagy az erősebb. Ha gyermeket szeretnél, a vágy megvalósulásáért most tegyél többet, mert az álmok beteljesülhetnek! Amennyiben házas vagy, a megélhetési küzdelmek idegesítenek, és eleged van a mindenkinek való megfelelésből. De az még nem ok arra, hogy a partnereddel is türelmetlenül, olykor agresszíven viselkedj. A pénz ezen a héten inkább jön, mint megy. Lélekszíned a zöld, ami a természettel való kötelékedet erősíti. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Valaki titkokat árulhat el önmagáról, amit ne fecsegj ki, hanem őrizz meg! Ha elárulod őt, akkor a kapcsolat közöttetek megszűnik, ami jobban fog hiányozni, mint ahogy most gondolod. Fontos, hogy ne ess túlzásokba, ne legyél igazságtalan, és soha ne mondd azt, hogy soha! Üdvös lenne, ha képes lennél kompromisszumot kötni, szövetségeseket gyűjteni, mert életed nagy csatáját ebben az időszakban kell megvívnod, és támogatókkal garantált a siker. Az Ikrek lélekszíne a gyönyörű szép aranyló sárga. Ez a boldogság, és a Főnix egyik színe.

Rák

(06.22.–07.22.) Úgy látod, minden a legnagyobb rendben van. Pedig egy szerelmi kapcsolat is semmissé válhat, ha nem győzöd le a félelmeidet. Merj hinni! Amennyiben házasságban élsz, ne piszkáld a partneredet a munkája miatt, mert az most nagy figyelmet igényel! Önuralomra van szükség a munkahelyeden, hogy a fontoskodó, vagy tehetségtelen kollégáidra mosolyogni tudj, és ne sértsd meg őket. Lélekszíned az ezüst, és annak árnyalatai. Ez az elegáns szín a gondoskodó személy lelkét szimbolizálja. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Kezdődő szerelmi kapcsolatok azért veszélyesek, mert a partnered rabjává válhatsz. Ez a kapcsolat végérvényesen elválaszthat a meglévő partneredtől, akivel a kommunikáció most amúgy sem könnyű. Amennyiben szingli vagy, akkor is légy óvatos, mielőtt fejest ugranál egy másik kapcsolatba, tájékozódj, tegyél fel olyan kérdéseket is a kedvesednek, amelyek kényelmesnek nevezhetők! Az arany szín kétségtelenül az Oroszlánoké. Tehát a lélekszíned az arany. Egy ilyen feltűnő egyéniséghez nem is illene más színvilág. Nem véletlenül mondják rátok, hogy ti vagytok a zodiákus királya/királynője. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Tévedés azt hinni, hogy te egy tehetetlen sakkfigura vagy. Az elhatározásodon múlik, hogy mikor vetsz véget a saját szenvedésednek, és mikor kezdesz új életet. Amire egyébként eljött az idő. Munkahelyeden elég nagy felfordulás várható, és ebből te a lehető legjobban kerülsz ki. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor siker sikerre halmozhatsz, és igazán büszke lehetsz önmagadra, minden szükséges papírod is meglesz. Ám nem alkalmas az idő komolyabb ingatlanügylet bonyolítására, ne vágj bele pl. felújításba! Lélekszíned az őszi barna, és a hasonló barnás színek. Erőt adó és intelligenciát kifejező szín. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Mindig tudod, mikor törd meg a csendet, vagy mikor hallgass. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatot folytatsz, akkor a partnerednek ne panaszkodj! A felettesedre pedig még a háta mögött se mondj rosszat! A házasságokban, együttélésekben kellemes meglepetést tartogat a társad, amit ne felejts el megköszönni neki, és amiért látványosan lelkesedj! Amennyiben szülő vagy, a csemetéddel ne legyél túlságosan kemény! Az adóhivatalt, vagy egyéb hasonló, hivatalos szervet ne képzeld kijátszhatónak! És ha magasabb pozíciót szeretnél, akkor hajrá: most tolakodj! Lélekszíned az elegáns kék, és annak árnyalatai. A nyugalmat és kényelmet szimbolizálja.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Egy kollégára rábízhatod a legbonyolultabb munkát is, és ráadásul ezt örömmel fogja végezni. Aki a héten azt mondja neked, hogy „vakon bízz meg bennem!”, attól messze fuss! Ez a típusú személy még nagyon sok gondot okozhat neked. Tartsd be a törvényt az utolsó betűig, mert így elkerülheted a későbbi anyagi veszteségeket! Ha korrupció elleni harcról van szó, légy egy kicsit halkabb, mert mindent rád kennek!  Ha házasságban élsz, partnered hisztijéből eleged lehet. De ne magadban dühöngj, hanem beszélj vele! Külföldi utazáson ne mondj nemet egy szerelmi kalandra, amely tartós lesz, és erősen befolyásolja a jövődet! Egy olyan erőteljes személyiségnek, mint amilyen a Skorpió szülötte, a lélekszínei a fekete és a fehér. Ez a szín az egyensúlyé. Amit mindig körbeleng egyfajta misztikum, sejtelem.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Régi ellenséged aknamunkába kezdett, ám a kellemetlen szájízen kívül más kárt nem okoz neked. Jogi ügyben húzd az időt, ha a pénzednél akarsz maradni! Ha elhanyagolt szeretőnek érzed magad, itt az ideje, hogy új kapcsolat után nézz, mert a meglévő viszonyodban nem számíthatsz arra, hogy a partnered megváltozik, és nagyobb érdeklődést mutatna irántad! Fontos, hogy ne legyél fukar, ha az egészségedről van szó, mert ha most mélyebben zsebbe nyúlsz, jobb orvosi ellátásban lehet részed, illetve valóban meggyógyulsz még egy régi betegségből is.  Senkire ne bízd rá a titkaidat! Lélekszíned a szép lila minden árnyalata, mely magába foglalja az eleganciát, kedvességet és a kalandvágyat is. Egyben arra is utal, hogy nem vagy egy mindennapi személyiség.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Az igazságtalannak tartott helyzetben emeld fel a szavad, így megfordíthatod az események menetét! Jogi ügyben nyertes lehetsz, és ha szerelemről, vagy családról van szó, most arra is képes vagy, amit korábban nem tudtál elfogadni, amire esetleg korábban nemet mondtál. Ennek a hétnek a legfontosabb feladata, hogy betartsd a szabályokat, ne nyitogasd a törvény kiskapuit, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzod majd a rövidebbet. Lélekszíned a szürke és annak minden tónusa. Ez arra is utal, hogy egyszerűen szereted élni napjaidat, nem igazán nyomulsz. E tulajdonság annál is izgalmasabb a többiek szemében, mert meg szeretnének ismerni téged. Izgatja a fantáziájukat a titokzatosság, ami körülvesz.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Nagyon is merész ötletekre van szükség, amelyekkel a munkahelyeden, vagy iskolában sikert arathatsz. Népszerűséged a csúcson lesz. Amennyiben új felettesed, vagy új tanárod van, legyél vele készséges! És ha még egy kis tömjénezésre is képes vagy, garantált a biztos megélhetés, vagy a jó jegyek, netán egy kis kivételezés. Amennyiben külföldre, vagy akár kis hazánkon belül utazol, az értéktárgyaidra vigyázz jobban, és ne hagyd itthon a jól felszerelt úti patikát sem! Ha szülő vagy, a gyermeked helyett nem élheted az életet, ne kényszerítsd rá azt, ami ő nem szeretne, és amit csak te látsz jónak! Lélekszíned a tenger, és a kék égbolt színei. Erre talán azért van szükséged, hogy időnként tudj kicsit lelassulni és kikapcsolódni.

Halak

(02.20.– 03.20.) Kolléga, vagy osztálytárs bizalmát úgy nyerheted el, ha megosztod vele egy titkod, vagy a szövetségedről biztosítod őt. Sajnos, ha valakit nem szeretsz, nagyon kiül az arcodra. Apró egészségi gondra ne legyints! Ne vállald túl magad, mert nem fogod bírni az iramot! Ne kritizáld rokonodat, fogadd el olyannak amilyen! Amennyiben kedvesednek vannak rajtad kívül más kötelezettségei is, hagyd, hogy eleget tegyen azoknak! Meglátod, visszatalál hozzád.  Ingatlannal, vagy örökséggel, hagyatékkal kapcsolatban számodra kedvezően alakulnak az ügyek. Lélekszíned a bézs és annak számtalan árnyalata. Valahogy ez fejezi ki álmodozó, de fürkészően kíváncsi természetedet. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu