KOS

(március 21.–április 20.) Egyre kétségbe ejtőbb hangulatba kerülhetsz, hogy közeleg a halottak napja. Ennek valójában nincs köze betegséghez, inkább a hirtelen csökkenő hőmérséklet, és az évek alatt elveszített szeretteid vesztesége fagyasztja meg körülötted a levegőt. Jó lesz emlékezni, tiszteletedet tenni szeretteid sírjánál, de az sem baj, ha otthon, vagy bárhol jutnak az eszedbe. Ezek után térj magadhoz, keresd olyan emberek társaságát, akik vidámak, és jó hatással vannak rád is! Szerdán és csütörtökön a Hold, péntek estétől a Vénusz segít neked. Mivel Vénusz, a szépség bolygója, megszépíti legtöbb napodat.

Bika

(április 21.–május 21.) Bánt, hogy nem tudsz mindenkihez eljutni a temetőbe, akikhez szeretnél. Ne szomorkodj, otthon, bárhol lehet emlékezni! Fő, hogy ne feledd azokat, akik szerettek, akik neveltek és/vagy segítettek életed jobbá tételében! Ok nélkül sose lázadj, ne türelmetlenkedj! Amennyiben megtaláltad már a párodat, dédelgesd őt, és csináljatok sok izgalmas közös programot! Ha még keresed a szerelmet, kitűnő esélyeid vannak ezen a héten. A bolygók szerint most, szinte azonnal kopogtat az ajtódon. A hétvégéd akkor lesz a legjobb, ha van időd előre megtervezni. Így a legtöbb dolog belefér kapkodás, rohangálás nélkül az idődbe.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) )  A Vénusz bolygónak köszönhetően szépen lassan kilábalhatsz a mélabús állapotból. Ismét meglátod az élet szépségeit. Még akkor sem önt el a szomorúság, ha az elhunyt szeretteidre emlékezel, szeretetet és hálát sugárzol feléjük. Amennyiben figyelsz, tapasztalhatod, hogy ők is küldenek feléd égi impulzusokat. A megérzéseid olyan magas szinten működnek, hogy néha szinte telepatának érzed magad. Nem egyszer előfordul, hogy kitalálsz dolgokat még az előtt, hogy azok nyilvánosságra kerülnének. Érdekes inspirációt adhat ez a hét ahhoz, hogy valamilyen szellemi alkotást hozz létre. Lehet ez valamilyen képzőművészeti projekt, vagy akár egy írás, blogbejegyzés is.

Rák

(06.22.–07.22.)Mostanság segíthetsz valakinek abban, hogy feldolgozzon egy traumát, melyen nem rég ment keresztül. Lehet, hogy te magad sem voltál eddig tisztában azzal, milyen jól tudsz kezelni ilyen helyzetet. Megnyugvást hozol az emberek életébe. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Ezt még akkor is meg kellene tenned, ha a jelenlegi helyeden biztonságban érzed magad, mert a háttérben már olyan folyamatok indulhatnak el, amelyek hatással lehetnek a te kenyérkeresetedre is! A párkapcsolatokban minden azon múlik, hogy te mit, és hogyan akarsz. A társadnak nem esik nehezére hozzád igazodni. De fontos, hogy ne nézd le, amiért elfogadja a te vezető szerepedet!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Remek megérzéseid vannak mostanában azzal kapcsolatban, hogy a dolgok körülötted hogy alakulnak. Használd hát ki ezt a képességedet és fejleszd magad olyan irányba, amelyről azt gondolod, hogy a jövődet jelenti! Tanulj nyelveket, végezz el egy tanfolyamot, vagy képezd magad tovább a kommunikáció terén! Csendes, de mozgalmas napok várnak rád. Gyűjts sok erőt, mert szükséged lesz rá! Mindig a megfelelő időben mondd ki azt, amit magadban régóta tartogatsz! Közben nagyon körültekintően közlekedj, mert mostanság kifejezetten balesetveszélyes konstellációk mutatkoznak az égen. Biztos lehetsz abban is, hogy a temetők látogatása miatt sokan lesznek az utakon.

Szűz

(08.24.–09.23.) Hogy a világ szép? Dehogyis, nem erről van szó! Minden szépség a szívünkből jön, amíg ez a szív örülni tud. Abban a pillanatban, mikor az öröm elröpül, a föld már csak puszta temető. Te általában szereted magadat egy racionálisan gondolkodó emberként definiálni, de kár lenne tagadni, hogy mostanában több megérzésed is beigazolódott. Lehet, hogy a jövőben sokkal jobban támaszkodhatnál ezekre a képességeidre is. Csak okosan! Hét közepén valamiféle veszteség érhet. Az sem kizárt, hogy valakivel megszakad a kapcsolatod. Van erre egy jó mondás: „Aki menni akar, arra fel kell segíteni a kabátját. A szombati telihold idegessé, frusztrálttá tehet nemcsak téged, és a Nap-Uránusz szembenállás általában is megnehezítheti a tiszta kommunikációt.

Mérleg

(09.24.–10.23.)Lelkünk soha sincs olyan közel a valósághoz, mint a temetőben. Itt vége az őrületnek, és a hazugságnak. A lét éppolyan meztelenné válik, mint a születésünk pillanatában. Nincs már gazdag, szegény, ellenség, barát – az önzés falai leomlanak, és megszűnik az esztelen rohanás. Számíthatsz egy nagylelkű ajánlatra, vagy egy kiváló üzleti lehetőségre is, melyet elszalasztani botorság lenne. De közben nem szabad figyelmen kívül hagynod azt sem, mit várnak el ezért cserébe. Valahogy minden a valamit, valamiért elven működik. Szombaton a telihold hatásaival, míg vasárnap az idővel fogsz küzdeni. Nem biztos, hogy ígéretedhez híven érsz a megbeszélt helyre. Miközben bolygód, a Vénusz belép a Mérlegbe, jobban igényled a szép ruhákat, egy márkásabb órát, és hasonlót. Legfőképp olyanok társaságát keresed, akik előkelő helyekre járnak, gazdagabb emberekkel állnak kapcsolatban.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .) .) Tegyük széppé együtt a szeretteinkre való emlékezést! Ha az emberek úgy tekintenek a temetőre, mint a túlvilág kapujára, akkor természetes jelenségként tudnak a halálra gondolni, és könnyebben elfogadják. Ám ha a temetők köré falakat emelnek, az emberek távolabb kerülnek a halál természetes valóságától. Gondolkodj el, te hogy vagy ezzel! Biztatóan, egyben mozgalmasan telik a heted. Főleg otthoni munkálatok kötnek le, azok megtervezése, kivitelezése. Lesz, amit saját kezűleg szeretnél megcsinálni, de ne feledd: más akarni és más érteni hozzá! Egy találkozó, vagy egy beszélgetés során olyan információhoz juthatsz, amely a te életedet is nagyban befolyásolhatja. Mielőtt azonban bármit is lépnél, vagy továbbadnád, amit megtudtál, gondold végig alaposan, hogy valójában mi is ez a változás! Ne a pánik, vagy egy hirtelen ötlet vezéreljen cselekedeteidben!

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Ne csak arról szóljon a temető látogatás, hogy évente letudd azt, annál inkább elmélyülten emlékezz. Ha nem tudsz kimenni a szeretteid sírjához, gyújts gyertyát otthon, beszélj róla/róluk! Te mindig akkor voltál sikeres, ha egyenesen és tisztességesen tetted a dolgod és nem dőltél be minden világmegváltó elképzelésnek. Ne feledd el ezt ma sem, amikor valaki egy olyan dologba szeretne belerángatni, amely elsőre nagyon kecsegtető, de már messziről bűzlik majd, hogy valami nem igazán stimmel vele. Ne hagyd magadat rászedni! Október utolsó napjai tanulságosnak ígérkeznek, a sírlátogatások lelkileg kicsit megviselnek. Járod a boltokat, szeretnéd a legszebb virágot, koszorút időben kivinni.  Hét közepén kiderül jó pár emberről, hogy igaz barát-e, vagy csak kihasználnak téged. A felismerés ütős, egyben szomorú lesz.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Emlékezni, könnyet ejteni nem szégyen. Legyél te az, aki felvállalja érzéseit, segíts azoknak is, akik a halottak napja körüli hiány terheit nehezen viselik! A hetet kezdd egy alapos takarítással, de most nem az ablakokat kell tisztára pucolnod, hanem a környezetedben élők között szelektálni! Többen is vannak, akik nem érdemlik meg a társaságodat. Az egészségedre is jó hatással lesz, ha gyökerestül megszabadulsz a mérgező kapcsolatoktól, felesleges terhektől. A szombati telihold erős befolyással lesz mind a magánéletedre, mind a karrieredre. Eleinte úgy érezheted, minden széthullik körülötted, de, ha jobban utánajársz a dolgoknak, felismerheted, hogy minden okkal történt. Az optimális időgazdálkodás anyagilag is érezhető lesz: magad is meglepődhetsz, mennyi plusz bevételre tehetsz szert csupán azzal, ha nem kapkodsz, hanem először inkább gondolkodsz.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)

Vízöntő (01.21 – 02.19)Kicsit szomorkásan telik pár napod, amikor emlékezni próbálsz azokra, akik már az örök vadászmezőkön vannak. Gondolj arra, hogy egyszer majd találkoztok, és bízz abban is, hogy onnan látják életedet, és sokszor vannak veled! Általában éles elmével és szemmel látod magad körül a dolgokat, így ha tervezni, szervezni kell valamit, ez a hét kifejezetten alkalmasnak tűnik erre. Most nem kerülik el a figyelmedet az apróságok sem, és arra is nagy az esély, hogy egyedi látásmóddal remek ötletekkel tudj feldobni még egy amúgy unalmasnak tűnő dolgot is. Dobd be magadat, és ragadd meg a most kínálkozó alkalmat! Anyagilag jobban megterhel ez az őszi időszak, mint szokott, amiből kifolyólag keményebben kell dolgoznod, mint eddig bármikor. A szívós munka viszont meghozza gyümölcsét.

Halak

(02.20.– 03.20.) A temetők csendjét jobban szereted, mint azt, amikor mindenki egyszerre van ott. Lehetséges, hogy nem tudsz figyelni arra, amiért ott vagy? Válassz egy csendesebb időszakot, amikor nem zavar semmi és senki! Családi, vagy egyéb magánprogramok és a kötelezettségek megfelelő egyeztetése, arányban tartása soha sem könnyű senki számára, de neked most ez különösen egy nehezen kivitelezhető feladatnak fog tűnni. Igyekezz hát, ha úgy tetszik egy kicsit előre dolgozni, ami a családot illeti, és most egy kicsit belehúzni azon a területen, hogy később ne legyen senkiben hiányérzet veled kapcsolatban! Igazságot szolgáltatnak egy ügyedben, ami régóta sértette önérzetedet: így végre kiegyensúlyozottan tudsz továbblépni utadon.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu