Melitta horoszkóp (11.13.-11.19.)

0
243

„Üzen az Ősz: – Nyugodj le végre!
Engedd csak szállni az időt!
Ülj le egy padra, nézz fel az égre,
figyeld a vágyad, s hagyd hatni őt!”

(Aranyosi Ervin: Üzen az ősz)

Kos

(március 21.–április 20.)  Kezdje mosollyal a hetet! Meglátja, minden könnyebben megy majd.  Figyeljen arra, hogy időben keljen és legyen ideje nyugodtan elkészülni! Ne akarjon túl sok áldozatot hozni másokért! Feltehetően ezt nem is várják el amúgy sem öntől. Segítsen, ha kérik, de vigyázzon, mert a kéretlen segítségnyújtást tolakodónak érezhetik! Egész héten legyen igen körültekintő, mert a csillagok állása szerint érhetik apró balesetek, amik azonban kellő odafigyeléssel elkerülhetőek. Esténként, ha néhány percre elcsendesülünk, és kiürítjük az elménket, nyugalmat és békét varázsolhatunk magunk köré. Pihenésünk is nyugodtabb lesz, a koncentrációnk is javulni fog. 

Bika

(április 21.–május 21.) A hidegebb reggelek rákényszerítik az embert, hogy körültekintőbben öltözzön. A Bikának szüksége van arra, hogy komfortosan, jól érezze magát abban, amit hord. Ebben a változó világban senki nem fogja megszólni, hogy mit vesz fel.  Az élet rengeteg újdonságot tartogat az ön számára, kedves Bika szülött. Merje előhívni kalandvágyó énjét, és vágjon bele az ismeretlenbe, nem fogja megbánni! Persze azért ne feledkezzen meg kötelességeiről, és végezze el, amire feltétlenül szükség van! De ne cövekeljen le a részleteknél! Azt az időt spórolja meg az élet izgalmasabb dolgaira!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Néha divatból hordja a sapkát, de érthetően nem szereti agyonnyomni frizuráját. Ilyenkor azonban már gondoskodni kell arról, hogy a hajhagymák ne fázzanak meg. Arról nem is beszélve, hogy a hajnak is szüksége van több törődésre. Találja meg az önnek legkézenfekvőbb pakolást, vitaminkúrát! Az elkövetkező pár napban váratlan helyzetek hozhatnak kihívást a hétköznapok egyhangúságába. Ebben az esetben, minél több rugalmassággal kezeli az adott szituációt, kedves Ikrek, annál kedvezőbb lesz a megoldás. Ne engedje, hogy az ismeretlen dolgok elbátortalanítsák! Ha szükségét érzi, kérjen segítséget valakitől, akinek a tanácsaiban megbízik! 

Rák

(06.22.–07.22.)  Mostanában valahogy a bőre másképpen reagál mindenre, mint általában szokott. Előfordulhat, hogy cserélni kell a mosószert, öblítőt, amiket eddig használt. Vagy csak több folyadékot kell bevinni szervezetébe. Kísérletezze ki bátran a legjobbat! Ne akarja mindig önállóan megoldani a nehéz helyzeteket, kedves Rák! El kell fogadni, hogy néha rászorulhat mások tanácsaira, segítségére. A napokban összefuthat kellemetlen személyekkel is, ezért szükséges, hogy kellően rugalmasan kezelje a nehéz természetű embereket. Ha ön is ellenségesen reagál, az könnyen vezethet nagyobb vitákhoz. Amiknek értelme nem sok van, hiszen az ilyen emberekből teljesen hiányzik az empátia.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)Amennyiben webshopból rendeli meg az ajándékokat, jó alaposan ellenőrizze nem csak a terméket, hanem az oldalt is! Ünnepek előtt sokan bevetik az ügyeskedő trükkjeiket, és nyilván Ön sem szeretne a pórul járt áldozatok közé tartozni. Nem árt utánanézni a kiszállító cégnek is, hiszen még mindig vannak olyanok, akik elvárják, hogy az ügyfél kora reggeltől késő estig vigyázban állva várja a kézbesítést. Próbálja meg a munkáját/tanulást hamar, de jól befejezni a napokban! Könnyen kaphat meghívást valakitől, aki szívének oly kedves. Így nem kell majd a munkára/tanulásra hivatkozva nemet mondania. Viszont a hét második felében a sors hozhat bonyodalmakat is. Egy mostanáig az ön számára tiszta szituáció könnyen komplikálttá válhat. Szerencsére gyorsan megoldásra lel.

Szűz

(08.24.–09.23.) Bár a novemberi időjárás arra int bennünket, hogy milyen jó is bekuckózni, a melegben ücsörögni. De ne feledje kedves Szűz szülött, hogy önnek sok tiszta, friss levegőre van szüksége! A reggeli és esti több perces szellőztetés, egy kis séta pótolhatja most ezt. Ne bátortalanítsa el, ha idegenek esetleg kritikát fogalmaznak meg ön felé! Sokkal fontosabb, hogy szerettei hogyan vélekednek önről. És higgye el, hogy csupa pozitív érzés az, amit ön iránt táplálnak. Merítsen erőt és önbizalmat mindig a bizakodó gondolataiból! Ha bizonytalan, beszélgessen valakivel, aki fontos önnek! Ez megerősíti majd abban, hogy ön igenis egy karizmatikus egyéniség. 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Az otthoni teendők generációkon keresztül a nőkre hárultak. A mai szülőknek azonban az a feladata, hogy ezeket a mintákat átírják, és a gyerekek már egy olyan világban nőjenek fel, ahol ez már csapatmunka. Igyekezzen minél együttműködőbb lenni, és próbálja meg a háttérbe szorítani a régóta fennálló ellentéteket! Ez majd pozitívan fog hatni munkájára, és azokra a dolgaira, melyek gyakran valamiféle blokkolást okoztak önben. Kedves Mérleg, az este nagyszerű lehetőségeket tartogat majd arra, hogy kicsit kikapcsolódjon, és elmenjen barátaival forró csokit, puncsot, vagy kis forralt bort meginni. Arra azonban vigyázzon, hogy lehetőleg ne álljon szóba a böhömös kocsijuk kulcsát az ujjukon pörgető urakkal, hölgyekkel!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Valaki, aki jártas a pénzügyi dolgokban, nagy segítséget nyújthat önnek. Az energiák most támogatják abban, hogy erős alapokra helyezze anyagi helyzetét, de ehhez nem árt egy hozzáértő személy tanácsa és támogatása. Arra is lehetősége nyílik, hogy magánéleti problémái is rendeződjenek, ehhez csak arra van szükség, hogy figyelmesebb, megértőbb legyen a másikkal szemben. A táncterápia növeli a testtudatot, elősegítheti a mentális egészség megőrzését a gondolatok, érzelmek, és mozdulatok egységének és kölcsönhatásának megteremtésével, valamint hozzájárulhat önmagunk megismeréséhez. Fontos: a fokozott fizikai megterhelés során pótolni kell a szervezet igényeit, a teljes spektrumban!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Az egész világ a függésre épül. Nagy veszély az alkohol, a drog, de még nagyobb az átkozott telefon. Amennyiben nem mi magunk uraljuk, mint használati tárgyat, hanem ő bennünket, teljesen átalakulunk, befordulunk. Legyen ezen a héten önnél egy kontroll függőségei gyakorlása felett, és gondolkodjon el kicsit a változtatásokon! Nagyszerű kommunikációs képességei jelentik a kulcsot a sikerhez, kedves Nyilas, merje hát használni őket! Bátran mondja el, hogy mire van szüksége így meg is fogja azt kapni! Ha ködösít, senki sem fogja tudni, hogy mit szeretne. Ha elégedetlen, annak is nyugodtan adjon hangot, hiszen hosszabb távon ez lesz a jó megoldás. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Ha a lelkünk kerül csapdába, nem szaladhatunk vele az ügyeletre, hogy gyorsan gyógyítsák meg. Mivel a saját életünkről van szó, a megoldás kulcsa a mi kezünkben van, de egy jó szakember sokat segíthet. Bizonyára úgy érzi, hogy az összes munka önre marad, amíg mások csak henyélnek, így az összes felelősség az ön vállát nyomja. Ez bizony stresszes időszakot okozhat önnek, kedves Bak szülött. Beszélje meg ezt az érintett személyekkel, és próbáljanak rá megoldást találni! Az is segíthet önnek jobban viselni a nehéz pillanatokat, ha megfelelően kipiheni magát. Kerülje az izgága, gyűlölködő embereket is, negatív energiáik önt is megfertőzhetik!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Kedves Vízöntő, figyeljen oda, ha családjában gyerekek vannak! Lehetséges, hogy titkolóznak, ami az iskolát, vagy étkezésüket illeti. Más embereket is jó, ha figyelemmel kísér. Így kevésbé számíthat váratlan meglepetésekre. Hát igen, legfőképpen erről szól ez a hét. Amennyiben azt tapasztalja, hogy valaki többet törődik önnel, lehetséges, hogy szeretne közelebb kerülni a szívéhez. Kezelje a helyzetet kellő rugalmassággal, és magabiztossággal! A hála boldogabbá tesz, mondják a bölcsek. A küldetés nem lehetetlen, kezdjünk hálanaplót írni! Fokozza az elégedettségérzést, stabilizálja lelki egyensúlyunkat, ha rájövünk, valójában mennyi mindenünk van. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Amikor a természetben időzve mindent megfigyelünk, és az összes érzékszervünket használva befogadjuk az ott megélteket, beszippantjuk a friss levegőt, gyönyörködünk a falevelek csodálatos színeiben, erdőfürdőzünk, töltődünk. Annyi jótékony hatása van, hogy receptre kéne felírni. Ezen a héten ön nem az a típus, aki határozottan lép fel, ha sérelem éri. Viszont néha szükséges, hogy megvédjük magunkat, ha arra kerül a sor. Ne legyintsen az ön háta mögött keringő pletykákra, hanem igyekezzen tisztázni a helyzetet! Ha mások védelméről van szó, könnyen megtalálja a megfelelő szavakat. Gondoljon erre, amikor kénytelen saját magáért kiállni! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu