2019. szeptember 21-től 27-ig

Kos

Szánjon egy kis időt az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására! Amit eddig felemelőnek érzett, ma már gátnak tűnhet. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell szabadulnia tőle, maximum több szabadidőt kellene adnia magának. Érzelmi kapcsolatokban megeshet, hogy kedvese titkol ön elől valamit, ami pedig könnyen napvilágra kerülhet.  

Bika

Tele lesz energiával, és ezt a tetterőt igazán jóra használhatja. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Munkahelyén, ha van valamiféle használható elképzelése, szedje össze a bátorságát és álljon ki főnökei elé! Szerelmi élete ezen a héten hol a lila ködfelhő leple alatt zajlik, hol pedig félelmetes villámok cikáznak benne.

Ikrek

Az uralkodó bolygóját érintő Plútó azt jelzi, hogy szívügyekben hatalmas lesz a választék, amivel az is jár, hogy válaszút elé kerül. A döntést ne hamarkodja el, hiszen a másik megismeréséhez nem kevés idő kell! Alapvetően jó hangulatban lesz, ami pozitív hatással lehet például a kapcsolataira.

Rák

Ha ön mellé szegődik a szerencse, ne legyen rest kinyújtani kezét! Egy véletlen találkozás felpezsdítheti vérét, de bánjon óvatosan az érzéssel! Élje meg, élvezze a pillanatot, de tanuljon a múltban elkövetett hibákból! Munkában, pénzügyi helyzete javításában a megérzéseire kellene hagyatkozni, mert az ösztönei jó dolgokat súghatnak.

Oroszlán

Főnökei jó szemmel nézik szárnyalását, elképzelései között találnak több használható módszert, melyet majd részletesen átbeszélnek. Így előrehaladásának, kreativitásának semmi nem vethet gátat. Egy közeli utazás gondolata felvidítja, annál is inkább, mert reménykedik egy érzelmekkel teli találkozásban. Szerelmi életében, a bolygók állása arra utal, hogy akivel most hozza össze a sorsa, azzal akár össze is kötheti életét.

Szűz

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatból kifolyólag. Úgy látszik minden jónak van egy árnyoldala, meg kell fizetni annak az árát. A baj lehet, hogy nem elkerülhetetlen, de tompítani lehet rajta. Ne veszítse el a fejét, féltékenységét pedig tartsa kordában! Munkában jó lenne, ha felkészülne a változásokra, mert hamarosan nagy kihívásokkal találja szemben magát.

Mérleg

Továbbra is a karrier és a család közti választás miatt kerülhet zavarba ejtő konfliktusba. Nehéz lesz jó döntést hozni. Ezért inkább csak elemezze helyzetét, hallgassa meg társa sérelmeit, de álmairól nem kell lemondania! A protekció talán még sosem volt annyira fontos, mint a következő időben. Jól jön az, amikor valaki tolja a szekerét, csak azért, mert bízik önben.

Skorpió

Folyton a teendők, és az intéznivalók után fut, mégis mintha soha nem akarna elfogyni a dolga. Úgy érzi, mintha hömpölygő árral kellene ellentétesen úsznia. Ezen a héten nagy valószínűséggel minden fáradságos küzdelme ellenére is csak sodródni tud. Lehetséges, hogy időnként feltörő spirituális érzéseitől megijed, pedig nem kéne. Van önben egy olyan erő, amit mindig lenyom, vagy azért mert szégyelli, vagy mert fél tőle.

Nyilas

Olyan téren érhet el jó eredményeket, ahol nem számított rá. Talán egy eddig ön előtt is rejtett képességére derül fény, amit a munkájában kamatoztathat, vagy egy olyan kapcsolatára számíthat, amelyről elfeledkezett. Meg kellene próbálni lazábban élni az életet, nem kell szívére venni a rosszindulatú emberek háttérbeli piszkálgatását! Ezen a héten nem ártana kicsit meghúzni a nadrágszíjat, és csak arra költeni, amire nagyon muszáj.

Bak 

Mostanában túl sokat tevékenykedett, folyton úton volt. Kicsit meg kellene állnia, lelassítani. Még ha ez csak annyiból áll, hogy bemegy egy parkba, leül egy padra, és figyeli az embereket, az őszben megújuló természetet. A rohanás nem engedi, hogy lelke utolérje önt. Párkapcsolatokban fontos a tiszta kommunikáció, hogy ne beszéljenek el egymás mellett. A Mars és a Jupiter közötti kapcsolat, segítheti a Bak szülöttet terveinek a megvalósításában.      

Vízöntő

Üzleti ügyben kell döntést hoznia, de joggal érzi úgy, hogy nem készült fel rá, még nincs tisztában a részletekkel. Valóban kockázatot jeleznek a csillagok, de ugyanakkor nagy lehetőségeket is. Hallgassa meg hozzáértők véleményét! Az ön jegyét érintő Mars és Uránusz sokszor indulatokra utal, amit csírájában el kell fojtani. Azon meg végképp nem érdemes bosszankodnia, hogy egyre szaporodnak az olyan emberek, akik nem látnak tovább az orruknál.

Halak

Hajlamos lehet arra, hogy az eddigieknél is jobban sajnáltassa magát, vélt vagy valós sérelmei miatt. Kesergés helyett vegye végre kezébe élete irányítását! A sérelmei sora egyfajta figyelmeztetés a sorstól, hogy önnek is sok mindenben változnia kell. Mindenki életében, így az önében is vannak különleges égi jelek, melyek lassításra, változtatásra intenek. Sokszor az orrunk elé tolakodnak, csak elemezni kell, illetve kellene!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu