2019. november 23-tól november 29-ig

Kos

A kommunikációs nehézségek elmúltak, de óvatosan az ígéretekkel, mert nem lesz azokat olyan könnyű betartani! Javítson hangulatán, kényeztesse magát finom ételekkel, illatokkal, új holmikkal, mert megérdemli! Amennyiben pozíciójában előléptetik, felejtse el a túlbarátkozást beosztottjaival, mert abból a későbbiekben baja származhat! Ne aggodalmaskodjon pénzügyei miatt, mindig lesz mit aprítani a tejbe! Az adventi vásár mindig lehetőséget ad jó kis találkozásokra, beszélgetésekre, olyan rokonokkal, barátokkal, akiket szeret, de ritkábban találkoznak.  Éljen az adott lehetőségekkel!

Bika

Pénzügyekben csak addig nyújtózzon, amíg a takarója ér! Készítsen tervet az ünnepi kiadásokra, úgy könnyebb lesz beosztani a meglevőt! Családja, szerettei hiányolják azokat a meghitt beszélgetéseket, közös programokat, melyek régebben gyakoriak voltak. Az élet gyorsan eltelik, és a már kiesett idő nem mindig pótolható. Munkájára, pénzügyeire nagyon koncentrál, megragadja a kínálkozó eshetőségeket, melyekből szépen gyarapodhat. Otthonát már most elkezdi díszítgetni, gyertyát gyújt, finomakat sütöget, és ezek jó érzésekkel töltik fel. Előkerülhetnek gyerekkori képek, melyeken jót nevet, vagy épp egy könnycseppet csalnak a szeme sarkába.

Ikrek

A Jupiter kapcsolódása mindig kiteljesedést és szerencsét hoz az Ikreknek, de nyomában a Szaturnusz, aki ha nem érdemli meg, azonnal elveszi a nagy boldogságot. Nagyvonalúságot, szárnyaló terveket, célkitűzéseket hoz a következő pár nap. Lehetősége adódik arra, hogy bocsánatot kérjen azoktól, akiket folyamatosan bánt. Munkahelyén nem töri össze magát, inkább okoskodásaival próbál továbbjutni, pedig ha tudná, mennyire utálják érte.  Pénzügyi tartozásait, ha van ilyen, ideje lenne rendezni. Meglátja, utána nyugodtabb napjai lesznek. Apropó, nyugalom: ne vegyen részt az abnormális bevásárlási hisztériában! Az ünnepek nem erről szólnak!

Rák

A hivatásában egyre több olyan feladatot kap, amely egy közösség érdekeit szolgálja. Jó célért a sorstól kap majd jutalmat. Amennyiben kapcsolatait szeretné bővíteni, most több ajtó nyílik ki ön előtt. A pezsdítő Merkúr, és az energikus Mars segíti ebben. A plusz erők birtokában felesleges türelmetlenkedni. Esténként, elalvás előtt, szánjon időt gondolatai tisztázására, azok helyretételére. Felesleges fikciókban gondolkodni, hogy mi lesz akkor, ha, és mindenféle mondvacsinált félelmet kreálni. Mindannyiunknak van létező problémája, az épp elég teher.

Oroszlán

Otthon és hivatás, szerelem és szenvedély lesz ezen a héten a mottója. A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak. Komoly diplomáciai felkészültségre lesz szüksége munka frontján, hogy a cége/munkahelye irányából érkező igényeket koordinálni tudja. Amennyiben nincs ideje, kedve tornázni, eljárogatni, végezheti azt az otthonában is. Lényeg, hogy merev testrészeit minden nap lazítsa kicsit. Ezzel egyidőben mentálisan is tréningezze magát, szürkeállományára még szükség lesz az elkövetkező időkben!

Szűz

Munkahelyén pozitív kezdeményezései kapnak visszhangot. Mindig alaposan átgondolja az anyagi helyzetét, és bár ünnepek előtt sok kiadás vár önre, kéznél van több jól használható terv. Amennyiben tanulmányokat folytat, ennél fogékonyabb, kedvezőbb időszakot nem is lehet elképzelni. A szerelem is ott kopogtat az ajtaján és észre fogja venni, tudni fogja, hogy megérkezett a nagy ő. Csak ne rohanja le, ne akarja szőröstül – bőröstül azonnal magáévá tenni!

Mérleg

Fontos leckéket kell elsajátítaniuk azoknak, akik nehezebben tudnak csapatban dolgozni. Hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek, de most meg kell tanulni megosztani, és együttműködni. A hirtelen természetűeknek minden eddiginél óvatosabbnak kell lenniük a szóbeli megnyilvánulásaikban. Mindenben az arany középútra törekedjen! Magánéletében jó pár témában várnak önre nehéz napok. Nehezek, de nem megoldhatatlanok. Fontos: botor dolog azt képzelni, hogy szeretetét, jóságát minden esetben törvényszerűen, hasonló mértékben viszonozzák.

Skorpió

A Nap helyzete jegyedben kedvező, ami megnöveli az energiaszintedet és a buzgóságodat. A munkahelyeden kifejezetten lelkesen dolgozol, de a családi ügyekben is szívesen vállalsz vezető szerepeket. Mivel a szokottnál jóval több időt Mindent gyorsan, sőt azonnal akar nyélbe ütni. Bizonyára igaza van, de azért istenkísértésnek tűnik megközelíteni ereje legvégső határát. Lehetséges, hogy szerelemben csalódás, esetleg szakítás veszélye fenyegeti. Nem kaphat mély sebeket, a bolygók állása azt mutatja. Megszenvedi a dolgokat, de gyorsan túljut mindenen. A sors ezzel egy terhet vesz le a válláról, és például megajándékozza egy újabb, jobb kapcsolattal. Jó lenne az eddigieknél jobban figyelemmel kísérni a távolabbi környezetében történő eseményeket, változásokat, mert ezek közül jó pár érintheti önt is!

Nyilas

Ezen a héten türelmesebb és kiegyensúlyozottabb lesz a viselkedése. Egyre több lehetőséget lát arra is, hogy hosszú távra elkötelezze magát, akár családi, akár munkahelyi kérdésekben. A hétfőtől péntekig történő események sokat segítenek a döntéseiben. Idealizmusát egyeztesse össze emberismeretével, különben csalódások sorozata vár önre! Ne higgyen az álarcoknak! Ne feledje, hogy egyre több ember gondolkodásának összessége lesz negatív! Nekik a gonoszság megszokott, mindennapi tevékenység.

Bak 

A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhat magában. Ez az állapot aztán szép fokozatosan, ahogy jött, úgy meg is szűnik. A hét második felétől rendszerez, listákat ír, időben szeretne felkészülni a közelgő ünnepekre. Az ajándékokat is elkezdi lassan legyártani, ötletel, hogy személyre szólót, egyben örök emléket alkosson. És milyen jól teszi. Hét végére már érezni fogja a biztonságot, először pénzügyi téren, majd a magánéletben. A látóhatár is kitárul, különösen a személyi fejlődése tekintetében.

Vízöntő

Egy izgalmas bolygóállás napokon keresztül hatalmas energiával tölti fel. Az Uránusz szellemileg felpezsdíti, míg a Mars a fizikai erőnlétért felel. Párkapcsolatban, friss ismerkedésben, kicsit visszafogottabbnak kéne lenni! Például akit pár napja ismer, azt ne tekintse még bizalmasának. A munkahelyén egy váratlan szerencsés fordulat új kapukat nyithat meg. Tanulásra, képzésekre, majd előlépésre lesz lehetőség. A Vízöntőnek fontos az elegancia. Ha nem is a legújabb divat szerint öltözködik, de ne feledje, a ruha az ember kiterjesztett énje, így fontos, hogy kifejezze a viselőjét, azonosulni tudjon vele! Merjen merészebben öltözködni, variáljon, használjon bátran kiegészítőket!

Halak

Ne akarjon mindent egyszerre megváltoztatni! Hóbortból, vagy hirtelen valaki iránt érzett utálatból nem kell a jó munkahelyéről kilépni! A félbemaradt feladatokat úgyis viszi tovább, amíg azokat meg nem oldja. Párkapcsolatában szenvedélyes fordulóponthoz érkezett. Eljegyzés, esküvő, gyermekvállalás kerülnek előtérbe. Kortól, nemtől függetlenül próbálja kényeztetni magát. Helyesen mert a hideg téli idő beálltával, nemcsak a lelkünk, de testünk is törődést igényel. Egy természetes arcpakolás, egy testradír, egy masszázs, vagy esténként egy illatos fürdő a mennyekbe repíti az embert.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu