Melitta horoszkóp

0
557

2020. január 25-től 31-ig

Kos

Sokkal több lesz a pozitív élménye, ha nyitott, és közös pontokat keres másokkal. Legyen együttműködő és rugalmas! Napjait tervezze meg, és próbálja magát ehhez tartani! Hangulatváltozásaira figyeljen, a héten változékony lehet! Lehetséges a fronthatástól de lehet másféle megélt dogok miatt is. Ha kapcsolatban él, már az elején fontos, hogy lefektessék a szabályokat, elkerülve ezzel a későbbi félreértéseket. Ha egyedülálló, legyen barátságos, mosolygós! Messziről érezhető, hogy teli van energiával. Ez nagyon szimpatikus mások számára, könnyen bevonzhat egy önhöz passzoló ideális partnert. Bokros teendői miatt után fizikailag és mentálisan is kimerülhet. Szakítson időt a pihenésre, lehet az aktív pihenés is, vagy akár egy kis meditációval is felfrissülhet!  Jusson ideje a szórakozásra, amint lehetősége engedi, moccanjon ki! Csodák pedig vannak: nemcsak a szemnek, de a léleknek is szüksége van olykor némi kis pluszra, ez lehet a természetben egy belső ima, saját szavaiddal megfogalmazva, egy kérés, ami akkor hallgattatik meg, amikor eljön annak az ideje.

Bika

A kimondott szavaknak óriási erejük van. Építeni és rombolni egyaránt tudnak. A héten segítséget kaphat kapcsolatainak helyrehozásához. Tegyék félre a sérelmeket, és nyugodt körülmények között beszéljék meg dolgaikat! Új lehetőségek is megnyílhatnak ön előtt. Éljen ezekkel! Tanulással, utazással, új ismeretségekkel kapcsolatban szintén változás következhet be. Ha párkapcsolatban él, figyelje párja rezdüléseit, sokat elárulhatnak! Törekedjenek a harmóniára! Ha esetleg még nem találta meg az igazit, ne csüggedjen! Lehet, hogy ott fog rátalálni a szerelem, ahol nem is kereste volna. Amennyiben egészségügyi problémákkal küzd fontos, hogy kitartó és céltudatos legyen. Az életmódváltás sokat segíthet problémája megoldásában. A fizikai aktivitás pedig jót tesz a testnek. Csodák mindig vannak: vegye észre az önt körülvevő növényvilágot, a maguk idejében nyíló virágokat melyek szépségükkel átalakítják belső énünket, és szinte hívnak, hogy csodáljuk szépségüket, ezzel növelve rezgésszintünket.

Ikrek

A hangsúly a családi kötelezettségeken van a héten. Helyt kell állnia otthon, és a munkahelyén egyaránt. Ahhoz, hogy az anyagiakat megteremtse, sok munkára van szükség, de a végeredmény kárpótolhatja. Aki már megtalálta párját, legyen együttműködőbb, próbáljon odafigyelni társára, az ő véleményére! Ha kell, fektessenek le szabályokat, ez támpontot adhat a jövőre vonatkozóan. Aki most keresi a párját, akár baráti körben, akár a munkahelyen megtalálhatja azt, akivel komolyabbra is fordíthatná a kapcsolatát. Lehet, már ismeri is, csak eddig még egyikük sem mert nyitni. Ha esetleg már van kiszemeltje, puhatolózzon, hátha az érzés kölcsönös! Az egészség a legfontosabb, törődjön vele! Ha szükséges, akkor életmódváltással próbálja meg kiküszöbölni a gondokat. Táplálkozzon egészségesen! Csodák mindig vannak: egy vers, egy mese olvasása olyan érzéseket indít el, melyek teljesen regenerálják beteg gondolataidat.

Rák

Bár szeretne lazítani, a sors most nem nagyon engedi. Több a feladat, rövid pihenőket azonban muszáj tartania. Jönnek a kihívások, de elemében van, ezért zökkenőmentesen veszi az akadályokat. Barátaival mozduljon ki, ne feledje a rokonokat sem! Párkapcsolatában előtérbe kerül a romantika. Figyeljenek egymásra, és akkor minden rendben lesz! Kedveskedjen apró meglepetésekkel! Akik még keresik a párjukat, ne szomorkodjanak, hiszen azt mondják, a legjobb dolgok váratlanul jönnek! Mozduljon ki, érezze jól magát, amikor csak teheti! Nem lesz sok szabadidő, de azt használja ki! Ha nincs is gond az egészségével, azért figyeljen oda, hogy ez így is maradjon! A megfelelő sport, táplálkozás elengedhetetlen. Ha teheti, meditáljon, hallgasson zenét! Csodák mindig vannak: benned élnek ott legbelül, te hozod ki azokat magad számára és éled meg. Egy kellemes emberrel találkozni, jót beszélni, és megélni ezt az élményt, ez is egy csoda.

Oroszlán

Valósítsa meg álmait! Itt az idő, hogy megfogalmazza a célokat, és ha kell, társakat gyűjtsön azok eléréséhez. Tele lesz kihívásokkal, de ne ijedjen meg! Legyen kitartó, és a sors segíteni fog önnek, hogy megvalósítsa, amit kitűzött maga elé! Párkapcsolatában fontos az őszinteség. Ha mindent meg tud beszélni párjával, elkerülheti a későbbi kellemetlenségeket. Sok közös élményre lesz szükségük. Párkeresők fel a fejjel! A hétvége sok szenvedéllyel kecsegtet. De ne az egyéjszakás kalandokra koncentráljon, hiszen így könnyen elmehet az igazi mellett! Ne hagyja, hogy megtévesszék! Keresse a valódit! Egészségügyi problémája nemigen lesz. De, hogy elébe menjen a bajoknak, figyeljen oda magára! Lelkileg és testileg is kerüljön harmóniába, sportoljon! Csodák vannak: nézz egy új életet, valakinek, valaminek a megszületését! Hatalmas égi ajándék, maga a csoda.

Szűz

A hét segít előrébb lépni a munkájában. Kell hozzá a céltudatosság is, de megéri. Régi anyagi ügy végére tehet pontot. Ha tartozása van, próbálja átalakítani a költségvetését, higgye el, sokat javulhat a helyzet. Párkapcsolatában tisztázzák az anyagi dolgokat, ne ez rontsa meg a viszonyt! Ha lerakják az alapokat, már csak egymásra kell koncentrálniuk, és boldogan élhetnek. Szingliként meglepetések várhatják, akár egy régi szerelem is feltűnhet a színen. Az, hogy mit kezd a helyzettel, csak önön múlik. Egészségére vigyázzon! A stressz elkerülhetetlen, de ha jól kezeli, nem lehet probléma. Sportoljon, a fizikai aktivitás kedvezően hathat önre! A vitaminbevitelre figyeljen oda! Fogyasszon sok zöldséget, gyümölcsöt! Ne feledje a napi csodákat sem megélni, melyek sokszor valamiféle látványban nyilvánulnak meg! Ez lehet egy film, egy kis madár, ami az erkélyére száll, egy szép ruha, stb.

Mérleg

Kötelezettségek, pénz, biztonság, most minden ekörül forog. Így tudja megalapozni jövőjét. Fontos tárgyalások, üzleti ügyek, karrierépítés van soron. Fontos a kitartás. De ne feledje, nem szabad hanyagolni a barátokat, szeretteit sem! Párkapcsolatban élőknél szóba jöhet az anyagi problémák tisztázása, szabályrendszer felállítása segítséget nyújthat. Ha úgy érzi párja a fejére nőtt, ne hagyja! Így harmonikusabb lehet a kapcsolat. Egyedülállók se csüggedjenek! Nem lesz hiány szenvedélyben. Legyen nyitott, és figyelmes! Ha úgy érzi, betegség kerülgeti, kezdjen törődni vele! Foglalkozzon magával többet! Nem csak szervi gondja lehet. Megeshet, hogy lelkével, érzelmeivel függenek össze a tünetek. Egy kis sport segíthet, hogy gondolatait kis időre más irányba terelje. Figyeljen a megfelelő táplálkozásra, vitaminbevitelre! Csodák mindig vannak: teste átalakulása, azzal való törődés, majd a végeredmény, mindegyik önmagában is egy csoda.

Skorpió

Itt a kiváló alkalom, hogy pozitív élményeket gyűjtsön. Éljen az útjába kerülő lehetőségekkel, legyen szó bármiről! Tervezgesse a jövőjét! Az álmok csak akkor válnak valóra, ha tesz is érte. Fogalmazza meg céljait! Minden helyzetben keresse az embert! Gondolja át az életét, nézze meg a történetét, így megérti mi a cselekvéseinek a mozgatórugója! Saját magával is ez a dolga. A héten érezheti, döntenie kellene, milyen utat is válasszon. Hallgasson a szívére! Párkapcsolatban élőknek ez az időszak a legalkalmasabb szerelmük megújítására, elmélyítésére. Egy kis romantikára lesz szükségük, hogy újra fellobbantsák a lángokat. Egyedülállóknak kiváló alkalmat biztosít ez a hét, hogy pontosan megfogalmazva vágyaikat, kiküldjék az Univerzumnak, hogy teljesítse azokat. Figyeljen oda az egészségére! Fektessen hangsúlyt a kiegyensúlyozott táplálkozásra, szakítson időt a testmozgásra, meditáljon, hallgasson zenét! A csodákat mi teremtjük meg, ami egy hihetetlenül jó érzést ad jutalmul. Járt már korházakban, beteg gyerekeknek felolvasni meséket? Próbálja ki!

Nyilas

róbáljon visszavonulni egy kicsit, és önvizsgálatot tartani! Pörgesse végig az elmúlt időszakot a fejében! Család, barátok, párkapcsolat, és munka. Gondolja át honnan hová ért el, és elégedett-e ezzel! Mit tett testi-lelki egyensúlyáért? Ha párkapcsolatban él, fontos, hogy vegye sorra a pozitív és negatív élményeket egyaránt, hogy végül dönteni tudjon hogyan tovább! Ha boldogok, most még szorosabbra fűzhetik a kapcsolatot. De ne feledje, nem az számít, mások mit gondolnak, mit látnak! A lényeg, hogy ön mit érez. Aki még nem találta meg az igazit, ne keseredjen el! A hét második fele pozitív meglepetésekkel kecsegtet. Csak vegye észre a jeleket! Ha egészsége nem a legjobb, jusson eszébe, hogy akár lelki eredetű is lehet a probléma forrása! De a szakorvosi vizsgálatot sem szabad kikerülni.  Figyeljen a megfelelő vitaminbevitelre és folyadékfogyasztásra! Vegye észre a csodákkal teli világunkat, válasszon abból, és éljen akár a látvány, akár az érzés lehetőségével.

Bak 

Mindennapi teendői sok idejét köthetik le. Emiatt stresszes lehet, ezért fontos, hogy néha kimozduljon komfortzónájából, kikapcsolódjon. Ne éreztesse környezetével, hogy feszültebb! Szabadidejét tervezze meg, és bármi történjen, ne engedjen belőle! Ha elhatározta, tegye is meg! Ha kapcsolatban él, figyeljen oda partnerére! Amennyiben bármi apró jelet lát, kérdezzen rá! A problémákat már a legelején meg kell oldani. Ha még egyedülálló, akkor mozduljon ki! Akár utazás, buli, vagy csak egy kis séta alkalmával is találkozhat azzal az emberrel, akivel aztán később szorosabbra fűzheti életét. Fontos, hogy ne hanyagolja el az egészségét, de lelkének ápolását sem. A stresszes hétköznapokból kiránthatja egy kis testmozgás. Igen fontos a napi minimum 1 – 1,5 l folyadékbevitel, elengedhetetlen az egészsége fenntartásához. Csodák vannak, csak kérni kell. Vonuljon félre, emlékezzen arra, hogy milyen életet él meg, és kikkel van dolga! Még az is lehet, hogy egy egész nyájat kell terelgetnie, és nagyon nem mindegy, hogyan.

Vízöntő

Elsősorban a jövője foglalkoztatja. A biztonsághoz, anyagi függetlenséghez vezető út sok munkával van kikövezve. Ezzel biztosan tisztában van, de azzal is, hogy megéri küzdeni. Figyeljen a bevétel-kiadás egyensúlyára! Előtérbe kerülnek az új projektek és a változás. Párkapcsolatban élők töltsenek több időt egymással! Így újra belobbanthatják a szikrát, és úgy érezhetik, olyan a kapcsolatuk, mint az elején. A szinglik számára a hétvége tartogat izgalmakat. Lehet egy kis flört, amiből aztán komolyabb is kialakulhat. Amennyit tud, legyen a levegőn, figyeljen az aktív és passzív időszakok egyensúlyára! Töltődjön fel, lelkileg is legyen harmóniában! Most ne diétázzon, alakítson ki egy rendszert az étkezésben, amit aztán huzamosabb ideig be tud tartani! Fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása. A csodák világa ön előtt is megnyílik, válasszon magának valamit a tárházból, ami erőt ad a szürke mindennapokban!

Halak

Teljesen el tudja bűvölni a pillanat varázsa. Tervezze jövőjét, tűzzön ki még célokat maga elé! Fontos, hogy megvalósítsa, megmutassa önmagát. Ne feledje, a hit és az önbizalom csodákra képes! Megismerheti erejét, saját határait, leteheti az alapokat. Számos feladattal kell szembenéznie, de ezeket a kihívásokat sikeresen át tudja ugrani. Párkapcsolatban élőknél a szenvedély megvan, egy hullámhosszon vannak, de beszéljék meg a problémáikat, kétségeiket is! Próbálják összehangolni teendőiket, hogy sok közös percet tölthessenek együtt! Szítsák fel a tüzet újra, fedezzék fel, miért is szerettek egymásba! Ha egyedülálló még, ne keseredjen el, legyen nyitott és elfogadó! Legyen figyelmes, megeshet, hogy már találkozott a nagy Ő-vel, csak most jött el az ideje, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Törődjön az egészségével! Fogyasszon sok folyadékot, lehetőleg vizet, és fordítson kiemelt figyelmet a rendszeres étkezésekre! Ne hanyagolja el a testmozgást se! Csodát szeretne megélni? Segítsen önkéntesként, vagy legyen valaki mellett, amikor az beteg, öreg stb. Valami olyan fantasztikus érzést él meg, amit szavakban nemigen lehet kifejezni.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu