Melitta horoszkóp (2020. október 17-től 23–ig)

0
290

Múlt, jelen, jövő. Izgalmas téma, kérdés, hogy esetedben mennyire igaz.

KOS

(március 21.–április 20.)
Előző életben: Rámenős volt, aki ha egyszer valamit ötletelt, addig vitte a lába, amíg azt végre nem hajtotta. Fontos volt, hogy mindenben első helyen legyen, ha valami mégsem úgy alakult, ahogy azt szerette volna, akit éppen talált, azt okolta. A szerelemben hódító volt, mindenki azt hallotta tőle, amire vágyott. Nem igazán tudott megmaradni egy valaki mellett, akár a méhecske szállt, egyik virágról a másikra. 

Jelen életben: Főleg idősebb korára békére törekvő, előzékeny ember, akinek fontos, hogy természetes, és szép környezet vegye körül. Tudja, hogy bizonyos dolgokban nincs értelme a másik emberrel szembeszállni, mert az idő majd mindent megold. Imád szórakozni, ha nem szórakozóhelyen, akkor barátoknál, vagy olyanokkal tölti az időt, akikkel töltődni tud. 

Jövő életben: Minden valószínűség szerint a sok ledolgozott karma után kicsit lazulhat. Akkor másfajta vezető pozíciót szeretne betölteni, ahol szükség van a harcolni tudásra, és a diplomáciai képességekre, nem utolsósorban az emberségre. Reméljük, mindegyikben otthon lesz!

Bika

(április 21.–május 21.)
Előző életben: Élete irányításában a józan paraszti ész játszotta a főszerepet. Hibája az lehetett, hogy olykor beleesett a túlzott kritizálás csapdájába, amivel több embert megbántott, és jelentős számú ellenséget szerzett. Stabil kapcsolatban élt, és ha nehezen is, de ellenállt a csábításoknak. Ha mégsem, akkor azok nem kerültek nyilvánosságra, mert remekül megőrizte a titkokat. Nemcsak a sajátját, hanem másokét is. 

Jelen életben: Kritizáló hajlamát sokkal jobban kordában tudja tartani, mint a múltban. Keményen kell dolgoznia, ami nem esik nehezére abban az esetben, ha ezért megfizetik. Pénzügyekben amúgy is kevésbé nagyvonalú, már a szegénységnek a puszta gondolata is rémisztő a számára. Párkapcsolatban az ő vállára nehezednek a terhek. 

Jövő életben: Az előző élet tapasztalataival ellátva, szinte belelát mások veséjébe, különleges hipnotikus képességekkel lesz ellátva. Ezért előfordulhat, hogy egy lépéssel a többiek előtt jár. A szerelemben hol több helyen, azaz melegágyban űzi kisded játékait, hol pedig magányos.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)
Előző életben: Igazi szalmaláng-ember volt, akiben óriási energiák tomboltak, és ha kitalált valamit, azt azonnal végre akarta hajtani. Ha nem sikerült, akkor alábbhagyott a lelkesedése, elfelejtette tervét. A párkapcsolatban tette, ami abban az időben megszokott volt. 

Jelen életben: Nem igazán elégedett azzal, amit elért, többet szeretne, de nem mindig érzi magát képesnek a dolgok véghezvitelére. Ki nem állhatja azokat az embereket, akik becsapják, az utolsó pillanatban közlik, hogy mégsem számíthat rájuk. Velük leszámol. Ugyanez a viselkedés, fordítva is érvényes. 

Jövő életben: Csupa nyüzsgés lesz az élete, mindenhol ott akar lenni, mindenkit megismerni, és ebből remek kapcsolatokat építhet ki. Rendkívüli módon élvezi majd az életet, utazgat, és az élményeit közkinccsé téve, másokkal is megismerteti. Kitart igazi, mély, őszinte szerelme oldalán, nem úgy, mint ebben az életében. 

Rák

(06.22.–07.22.)  
Előző életben: Szomjazta az elismerést, ugyanakkor, ha erre került sor, akkor szerényen viselkedett. Mindig mindenkin segíteni akart, még azokon az embereken is, akiket hitványnak tartottak, és a többiek elfordultak tőlük. Kötelességének érezte, hogy ne menjen el közönyösen egyetlen embertársa mellett se. A magánéletében hűségesen kitartott szerelme mellett.

Jelen életben: Ha fél is bármiféle akadálytól, van elég kitartása ahhoz, hogy többre vigye, mint az ősei. Ha felelősségteljes feladatot kell ellátnia, ellene egyáltalán nem zúgolódik. Könnyen felingerelhető, például ha eltűnik valami, és nem találja, könnyen kirobbanhat a vita. Ő az utolsó, aki a munkahelyén lekapcsolja a villanyt. A szerelemben még nem tud teljesen feloldódni, időnként kerüli az ösztönösen felkínált alkalmat.

Jövő életben: Több nyelven fog beszélni, amit a környezete csodál, ön pedig igazi kozmopolitává válik, aki a világon mindenhol otthon van. Minden valószínűség szerint közép-, vagy csúcsvezető lesz, aki az emberek életét befolyásolhatja. A párkapcsolatát tökéletesnek tartja, mert a családban is mindenki az utasításai szerint cselekszik.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)
Előző életben: Imádta az első osztályú dolgokat, az elegáns helyeket, a külsőre megnyerő embereket. Hirtelen ember volt, aki nem mindig a megfelelő időben fejezte ki nemtetszését. Szerelmi ügyekben a Naphoz hasonlította magát, ahogy a Nap is sugaraival betölti a teret, úgy neki is fontos volt középpontban lenni. 

Jelen életben: Ne engedjen a barátok erőltetett befolyásának, mert ezzel csak rosszul jár! Maradjon meg az egyenes úton, így a törvénnyel sem gyűlik meg a baja! Képezze magát, tanuljon, fejlődjön, mert egy szakma ma kevés ahhoz, hogy biztonságban érezhesse magát! Adjon időt és teret az érzelemnek is! Ne szégyellje, ha korosabban is megérinti a szerelem!

Jövő életben: Amilyen gyorsan felkapja a vizet, olyan gyorsan le is higgad. Könnyen megbocsát, és elfelejti a megélt sérelmeket. Ebből is látszik, bizonyára több életet megélt, nem keveset fejlődött. Reméljük a szerelemben nem lesz csapodár, még akkor sem, ha ezt mutatják a csillagok. 

Szűz

(08.24.–09.23.)  
Előző életben: Rendkívül tehetséges ember volt, aki sokat tanult, és aki valószínűleg másoknak is jó szívvel adta tovább tudását. Gyermekeire büszke volt, hiszen azok mind követték a szellemi útvonalon. Rokonszenves volt, kellemes társasági csevegő, és ha vendégségbe ment, sosem volt üres a keze. 

Jelen életben: Ahol érzi, hogy szeretik, ott odaadó, bizalmas. Érzelmeit illetően túlságosan romantikus, sok a képzeletben a filmekből kiragadott, temperamentumos, brazil szenvedély. A partnerválasztásban akkor lesz nehéz dolga, ha többen is vannak befutók.  A múltból hozta, hogy szeret tanulni, új dolgokat elsajátítani, embertársai problémáit nem nézi tétlenül. 

Jövő életben: nagy valószínűséggel, az emberek egészségügyi, vagy szociális problémáival foglalkozik majd. Ő lesz az, aki mások számára biztonságos megoldásokat nyújt. A magánélete nyugalma létszükséglet lesz akkor is, ezért mindent elkövet, hogy se partnerének, se magának ne okozzon csalódást.

Mérleg

(09.24.–10.23.)
Előző életben: Korábbi életeiben kényelmes, légies ember volt. Imádta a természetet, mandolinozott a fa alatt, hallgatósága az ég madarai voltak. Nem igazán kellett felelősséget vállalni, az életet könnyedén és gondtalanul élte.

Jelen életben: Ugyan most sokan vannak ön körül, de már így letisztultan, egy kezén is meg tudja számolni, hogy közülük ki az igaz barát. Még kísérti a balul sikeredett szerelem, az egyedülléttől való félelem. A Mérlegek többsége ezért hajlamos belemenni olyan kapcsolatokba, amelyekről már az elején tudja, hogy nem lesz jó, kínlódni fog benne. 

Jövő életben: Határozottabb és bátrabb lesz, kevésbé érdeklik a külsőségek, sikerre, elismerésre nem fog vágyni. Akkor is szenvedélyes ember lesz, aki úgy a szerelemben, mint az élet minden területén magához ragadja a kezdeményezést. Lesz párkapcsolata, el is kötelezi magát, és mindent megtesz azért, hogy a kapcsolódásuk ne fulladjon unalomba. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .)  
Előző életben: Erős akaratú, gyakorlatias életszemléletű férfi volt. A pénznek nagy jelentőséget tulajdonított, de mégsem volt hajlamos a harácsolásra. Amikor partnert választott, annak adta a kezét, akinek volt mit aprítania a tejbe, aki gazdagnak számított.

Jelen életben: Meg kell próbálnia legyőzni a másik ember fölötti rendkívül erős birtoklási és ellenőrzési vágyát, mert csak így érheti el, hogy tartós és boldog kapcsolatban éljenek. Ne engedje, hogy döntéseinél befolyásolja a rokonszenv – ellenszenv érzése, mert ez tévútra viheti! Ami még fontosabb, el kell fogadnia, hogy másnak is lehet igaza, nemcsak önnek.

Jövő életben: Rendkívül jó megismerő és felismerő képességekkel rendelkezik majd, széles látókörrel. Emlékezőtehetsége és ítélőképessége elsőrangú lesz. A szerelme lángolóan szenvedélyes, és ha a vágya már nem nyer tökéletes kielégülést, új utak, új kapcsolatok felé néz. Bővelkedik majd az anyagi javakban, így nem aggódik a holnap miatt.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)
Előző életben: Hajlamos volt mindent eltúlozni, és nem állt távol öntől a hazudozás sem. Minderre azért volt szüksége, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, ott is maradjon, azaz fontosnak tartsák. Olykor megrészegült a saját hangjától, és leginkább önmagára figyelt, mások problémája, azok meghallgatása annyira nem volt fontos. Inkább szellemi, mint szexuális partnerre volt szüksége, ezért nagyon nehezen talált társat.

Jelen életben: Jól ismeri embertársai gyengéit, és ki tudja használni azokat. Erősen erotikus, de meg van hozzá az önuralma és mértékletessége, vagyis nem leng ki. Még mindig fontos számára, hogy a középpontban álljon, aki mindent jobban tud, de ez már nem olyan erőteljes, mint az elmúlt életében.

Jövő életben: Remekül közvetít, simulékony és alkalmazkodó, mert tudja, hogy ilyen viselkedéssel érheti el mindazt, amit szeretne. Kissé ideges, izgő-mozgó ember, aki mindent tudni akar, és mindig képben szeretne lenni. Hűséges lenne, ha a partnere is az lenne. De általában olyanokat választ, akik erre képtelenek, így aztán ön is kalandokba keveredik.

Bak 

(12.22.-01.20.)  
Előző életben: Kemény ember volt, akinek első a munkája, a feladata, a célja, vinni akarta valamire. Minden valószínűség szerint vitte is, magasabb rangot, pozíciót ért el, és az utódaitól is ezt követelte. Mindeközben éppen azokkal az emberekkel foglalkozott keveset, akik szerették, és azokkal többet, akik a pályáján segítségére lehettek. Ezért kissé ridegnek tartották önt.

Jelen életben: A céltudatosság és a becsvágy most is megvan önben, ugyanúgy fontos a hivatás, mint a múltban. A pénzszerzésben azonban sokkal találékonyabb, mint korábban. Annyira, hogy akár a szemétdombból is pénzt tud kikaparni. Már könnyebben kihozható a sodrából, mint korábban, és hosszabb időre van szüksége, hogy megnyugodjon.

Jövő életben: Melegszívű, főként a családjának élő ember lesz. A rokoni kapcsolatokat, a rájuk figyelést tartja a legfontosabbnak, áldozatot is vállal értük. Nem vágyik hatalomra, dicsőségre, arra, hogy csodálják, vagy netán féljék, hanem inkább arra, hogy viszontszeressék. Nem esik nehezére mások szolgálatára lenni és tenni.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)

Vízöntő (01.21 – 02.19)
Előző életben: Mindig mást akart, mint a többiek, ezért nehezebben tudott kapcsolatokat teremteni. Szerette „osztani az észt”, másoknak megmondani, hogy mit tegyenek, miközben a saját életében nem tudott rendet tenni. Nem állt távol tőle a szélhámos viselkedés, szívesen játszott mások érzelmeivel, mert a változatosság szórakoztatta. Így aztán magára maradt, és ezt úgy élte meg, mint aki egyedül van a világban.

Jelen életben: Még kísérti a múlt: sokszor érzi úgy, hogy önnek kell mások számára irányt mutatni. Feladata, hogy megpróbáljon a környezetéhez alkalmazkodni, és ha vezető pozícióba kerül, akkor döntéshozatal előtt meg kell hallgatnia mások véleményét. A családtagokkal szorosabb kapcsolatot kellene ápolnia, még akkor is, ha nekik van nagyobb szükségük önre.

Jövő életben: Nagyobb hatalom összpontosul majd a kezében, amelyet nem önző célokra használ, hanem arra, hogy segítséget nyújtson az elesetteknek. Egészen különleges optimizmus lengi át az egyéniségét, mindent a pozitív oldalról közelít meg. Támasza lesz a párjának, aki, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, gyorsan elcsügged.

Halak

(02.20.– 03.20.)
Előző életben: Szépre és szeretetre éhes, remegő lelkű ember volt, aki mindenkin segített, és aki az igazságtalanság ellen felemelte a szavát. Ezért előfordult, hogy be is törték a fejét. Tele volt álmokkal, imádta a színházat, a művészeteket. Mivel különleges szín- és formaérzéke volt, előfordulhatott, hogy valamelyik művészeti ágban jeleskedett. A szerelemben sok csalódás érte, és a plátói kapcsolatok sem álltak távol tőle.

Jelen életben: Ki nem állhatja a közönséges embereket, utálja a veszekedéseket. Időnként szüksége van egy kis elvonulásra, hogy egyedül legyen. Az egyedülléttől amúgy sem fél, mert nem magányként éli meg. Szerelmi életét a jelenben a titkok lengik körül. Ha rátalált az igazira, és családot alapított, azokhoz hűséges, és az ő boldogságukat tartja szem előtt.

Jövő életben: Sokan önzőnek tartják, ami nem teljesen fedi a valóságot. Vigyáz arra, amit megszerzett, és biztosítani akarja saját maga részére mindazt, amire szüksége lesz öregkorára. Ám közben jótékonykodik is, csak ezeket a cselekedeteket nem veri nagydobra. Szerelmi ügyei zavarosak lehetnek, aminek oka, hogy saját maga sincs tisztában a saját érzelmeivel.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu