Melitta horoszkóp (2024. 06. 15. – 06. 22.)

0
323
Fotó: gettyimages.com
,,Egyetlen esemény, még ha jelentéktelen is, egy újabb láncszem, ami felfűződik megváltoztathatatlan sorsunk szálára."
 
- Nellie Bly

Kos

(március 21.-április 20.) Tüzes éned fantasztikus dinamizmussal esik neki a mindennapi feladatoknak. Végre sikerül elérned azt, hogy olyanok is felfigyeljenek adottságaidra, akik eddig nem igazán tették. Párkapcsolatban, csak a színvonalas partnerjelöltek jöhetnek nálad számításba. Így most nem a mennyiségre, hanem a minőségre figyelsz. Munkában, átláthatóságban jó döntés a taktikaváltás, mely már éppen időszerű volt. A nyári meleg napokban, használd a Levegő, Föld, Tűz és a Víz adottságokat! Lesz időd testileg, lelkileg összekapni magad.

Bika

(április 21.–május 21.) Legyen az bármi, bárki, ha az időt valami túllépi, ráadásul a lelked hangja is azt sugallja, állj le. Indítsd újra a megtervezést, kövesd azt most pontosabban! Teljesen váratlanul, kellemes, meleg fuvallat lopja be magát a szívedbe, majd fut végig a hátadon. Nem a szellő az, hanem a romantika borzogatóan jó érzése! Bizony, mostanság eluralkodnak rajtad a nem várt érzelmek. Elengeded az illúziókat és (ha eddig nem tetted) elkezded felépíteni az egészséges érzelmi életedet. Testi egészség: a klímával, annak használatával legyél óvatos! Ha túl sok, megfázhatsz, ha pedig nem volt tisztítva, fertőtlenítve, na abból is lehet csak igazán nagy baj.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Csak szimplán jól érzed magad, de eszed ágában nincs elköteleződni olyan valaki mellett, akit nem érzel biztos támasznak. Fontos szempont nálad, az érzelmi és az értelmi állapot. De ne aggódj, egy titokzatos erő teljesen felélénkíti napjaidat, s egy olyan férfit/nőt vonzol magadhoz, akivel eleinte nem tudod, hogy mit is kezdj. Szépen lassan azonban meglépitek szinteket. Más: szükséged van új dolgokra, új impulzusokra, stílusos barátokra, szobád átalakítására, vagy költözésre. Ha van merszed megtenni bármilyen új lépéseket, akkor őszre új ember válik belőled. A zene hallgatása, gyakorlása, teljesen feltölthet.

Rák

(06.22.–07.22.) Erős, önálló és okos vagy, erre Mars és Vénusz rátesz még egy lapáttal! A legmerészebb álmaid teljesülhetnek. A Szaturnusz pontosan tudja, hogy meddig terjed a territóriumod, csak te sem feledkezz meg ugyanerről! A Vénusz egész nyáron melletted áll és végre boldoggá tesz. Megtalálod a lelki társadat, s mindenfajta kellemetlen mellékhatás nélkül várhatod a csodás reggeleket és hívogató, verítékes éjjeleket. Egy két korai kelés, egyedül séta a természetben, vagy tó mellett, tengerparton, kioldja a benned lévő beteg blokkokat.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Örülj és bízzál! Fortuna melléd szegődik, és a Szaturnusszal összekapcsolva kiváló lehetőségekkel, kiemelkedő pillanatokkal kecsegtet. A tehetséged csillogtatása több szempontból is fontossá válik, mutasd meg bátran másoknak! Jupiter a szerencsédet most tálcán kínálja, s titkos erőtartalékot ad ahhoz, hogy a legjobb pillanatban kapcsolj magasabb fokozatra, és a legjobb embereket vonzd be. Sok dejavu érzéssel találkozol, régi barátok, egy elfeledett szerelem is visszatérhet életedbe, mindez olyan váratlanul, hogy magával ragad az ár, menthetetlenül. Utazásaidban fedezd fel annak a városnak, tájnak minden lehetséges arcát! Vedd ki belőle a számodra legjobban tetszőket!

Szűz

(08.24.–09.23.) Apróbb próbálkozások után lecsap a szerelem minden racionalitást elsöprő homokvihara, s a villámhárítód sem taszítja tovább a nagy ő megjöttét. A Merkúr oltalmával a nyári napok igen sikeresen alakulnak, nyugodtan kényeztesd magad egy kicsit, mivel a bankszámládon maradt némi kis tartalék! Ezen a héten az állatok, legyen az saját, vagy valakié, szeretetükkel, mint különleges ajándékkal lepnek meg. Egy olyan mély lelki kapcsolódást fedezhetsz fel, mely felülmúlja az emberi kötődéseidet. Az sem kizárt, hogy ennek hatására megmentesz és hazaviszel valakit.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Fele annyi energiabefektetéssel dupla szerencse vár rád az élet több területén. A szíved izzóan lángol, és hajlamos leszel energiatartalékaidat rendszeresen lenullázni. Ne heverj tétlenül a hűs szobában, foglalkozz az egészségeddel és a jóléteddel is, a sok romantika mellett! Ne kotyogj bele mások vitáiba, mert a végén te iszod meg a levét a jó tanácsaidnak, és békítő szándékodnak köszönhetően! A hét valamelyik napján egy messziről jött rokonnal való találkozás felvillanyoz, sok közös emléket tártok fel, nevettek, jól ellesztek. A Mérlegnek ezen a héten az érzékenysége okozhat némi galibát. Egy bántónak tűnő, esetleg rosszul értelmezett mondat annyira megbánt, hogy napod sírással is végződhet.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Jupiternek köszönhetően az első sorba kerülsz, magadhoz ragadod az irányítás gyeplőjét, s tudtára adod mindenkinek, hogy megküzdöttél ezért a figyelemért. A nyár hangulata a szexért felelős Mars és a csábos Vénusz együttműködésén múlik. Szenvedéllyel tűzdelt érzéki életed felpezsdül, a jól eső hancúrozások és az érzések elválaszthatatlan összhangban olvadnak össze egymással. Több kerti sütögetésre, közösségi programokra leszel hivatalos, menj és élvezd, amit csak lehet! Kerüld az agyoncukrozott italokat, és a túl sok alkohol sem tesz jót neked!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Nincs az a csoda, ami megmenthet attól, hogy eszeveszettül bele ne szeress valakibe, vagy meglévő kedvesedbe ismételten! A szinglik tegyék környezetüket pasi/nőbaráttá. Nem kell az általánosságokat követni, mint pl.: neki sincs senkije, akkor nekem miért lenne? Inkább pakold el a gyerekkori plüssöket, szakadj le a beteges, kényelmes anyuka szoknyájáról! Helyettük pedig hűts be egy pezsgőt, mert lesz kivel ünnepelni! Teremtsd meg a bevonzást! A saját életedért mindig te vagy felelős.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Végre felcsillantják előtted az égi bolygók a jövő reményét. A tanulást se dobd sutba, neked mindig szűkséged van egy kis szellemi felfrissülésre. Lehet, hogy néha túl egoista, netán kevéssé optimista vagy? Ez is természetes és ez is te vagy. Ne hagyd befolyásolni magad, mindig légy az, aki valójában vagy! Akivel dolgod van az marad, akivel nincs az kihullik mellőled. A Plútó ezen a héten néha veszekedőssé tesz. Te próbáld kontrollálni, megőrizni békés természetedet, és ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból! Különben sem áll jól neked! Adott esetben egy jó könyv kisimítja meggyűrődött hangulatodat.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ennek a hétnek üzenete számodra: ne fáraszd magad/másokat, nem kell olyanokkal beszélgetni, akik nem örülnek a személyednek! Egy új korszakalkotó elképzelés jut eszedbe és lehet, hogy még saját vállalkozásba is belefogsz. A Plútó és a szerelmes Vénusz olyasfajta perzselő légkört teremt köréd, melynek aligha tud bárki is ellenállni. Minden extrém rájátszás, varázsolás nélkül is vonzó leszel. Adj végre esélyt annak, aki ott somfordál körülötted! Ha viszont már van kedvesed, és eddig nem tette, most biztos megkéri a kezed!

Halak

(02.20.– 03.20.) Ha vágysz valakire, s ő is rád, akkor mindegy hol vagytok, az együtt töltött időnek minden perce értékes. A szerencsét hozó Jupiterrel az oldaladon versenyt ragyogsz a napocskával! Számodra minden nyári nap tartogat kellemes meglepetést. A csillagok ígérete szerint a legszerencsésebb órák mostanság várhatóak, amikor még a szerencsejáték is neked kedvezhet. Tilos abba a hibába esni, hogy félig nyaralsz, félig dolgozol. Amikor nyaralsz, kapcsolódj ki! Érezd át milyen csodában van részed, és teremtsd meg ennek az élménynek lehetőségét már jövőre is! Légy boldog!      

                                                                                              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online