Melitta horoszkóp

0
355
Fotó: pixabay.com

„A vágynak olyan az illata, mint a nyári barack – de szinte csak tudat alatt érezni -, és két árnyékot vet: egy feketét éles kontúrral, meg egy áttetszőt, amely örökké vibrál, mint hőségben a levegő.”
(Neil Gaiman)

Kos

(március 21.–április 20.) Egyre többször veszed észre, látod meg az eltitkolt problémákat, a személyiségek valódi arcát. Általában nem félsz kimondani azt, amit gondolsz. Ebből az őszinteségből lesz is életed során bőven ellenséged. Ha valamivel beteltél, vagy meguntad a jelenlegi helyzetet, agyalsz a változtatásokon. Ez lehet egy utazás, egy új állás, de egy ellaposodott kapcsolat esetében akár egy új pár is. Magabiztosságod miatt nem félsz változtatni/váltani, mert bízol képességeidben és nem utolsósorban szerencsédben.

Bika

(április 21.–május 21.) Alapvetően egy rímfaragó lírikus veszett el benned, ugyanis mindig odavoltál a művészetekért, ráadásul érdekel a történelem is. Könnyen csatlakozhatsz olyan csoportokhoz a világhálón, amik érdeklődési körödnek megfelelőek. Az ember soha nem áll le a tanulással, csak már nem az iskolapadban teszi, hanem a való világban. Arra vigyázz, hogy zárt csoport legyen, ahol nem ráérő, negatív intelligencia szintű senkik trollkodnak! Néhány rendezetlen ügy még mindig megoldásért kiált. Tegyél pontot ezeknek a végére, mert nagyon elszívják a tiszta energiáidat!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Egy őszinte beszélgetés valakivel, aki közel áll lelkedhez, most nagyon jót tud tenni neked. Erre van szükség ahhoz, hogy ne elfogultan, vagy egód mélyéből lásd a dolgokat. Időnként szükség van az újratervezésre, mert minden villámgyorsan változik és ilyenkor alkalmazkodni kell a körülményekhez. Más szemszögből kell megközelítened a jövőt és terveidet, így nem érhet váratlanul még egy komoly baj sem. Ha mindig van egy „B” terved, nem fáj majd a fejed sem.

Rák

(06.22.–07.22.) Figyelj a munka és a magánélet egyensúlyának megtartására, mert ennek hiánya még sok gondot okozhat! Szerelemben akkor várd el a hűséget, ha te is ahhoz tartod magad! A nyitottság manapság természetes, de akkor te is ugyanolyan természetességgel éld meg párod időnkénti kurflijait! Az augusztus 20-i ünnep olyan dolgokat mozgat meg benned, ami kreativitásra ösztönöz. Előfordulhat, hogy egy alkotóművész veszett el benned, ráadásul olyan mélyen, hogy eddig képtelen volt előtörni. Ezekben a napokban azonban felszínre jön, és új hobbival ajándékoz meg téged. Nem tudhatod, mit hoz a jövő, engedj neki és alkoss!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A sors gyakran teszi próbára hitedet, türelmedet és kitartásodat. Semmitől nem kell megijedni! Nem véletlenül szól a mondás: teher alatt nő a pálma. A végén minden jóra fordul. Csak maradj mindig az egyenes úton! Egy hatalmas buli hozhat össze egy rég nem látott ismerősöddel, talán volt baráttal. Az illető sokat változott, és meglepő módon előnyére. Most jól megértitek egymást. Jó esély van rá, hogy rendeződnek a dolgaitok, de ehhez meg kell beszélnetek a múltban történteket. Új fejezetet nyithattok, ha mindketten valóban így akarjátok.

Szűz

(08.24.–09.23.) Szükséged van/lehet egy kis kreativitásra. 20-án ünnep van, így igazán kiélheted fantáziád, tehetsz, amit csak szeretnél. Engedd szabadjára a képzeleted, de a határt ne lépd át! Nem engedheted, hogy a dolgok visszájára süljenek el. Részesülnöd kell a kényeztetésből, de ne ess át a ló túloldalára, főleg, ha másnap dolgozni kell menned!! Nagy szükséged van most arra, hogy biztonságban érezd magadat valaki mellett. szerencsére vagy már megvan, vagy rövidesen rátalálsz erre az érzésre. Fontos: ne azzal törődj, ami mulandó, veszendő, vagy megfoghatatlan! Azon igyekezz, hogy minél több jónak tudj szilárd alapot adni!

Mérleg

(09.24.–10.23.)Rendeződni látszik anyagi helyzeted, így egy kis pénzt félre is tudsz tenni. Mindig jó, ha van egy kis tartalék, hiszen nem lehet tudni, mit hoz a jövő. Nyugodtabban alszol, ha van mihez nyúlni, de ha egy kis felesleg adódik, akkor csak azt költsd magadra! Megérdemled a kényeztetést és a pihenést, hiszen nehéz időszak áll mögötted. Szerelemben érdekesen rendezed lapjaidat. Körbenézel, keresed, és nagy valószínűséggel meg is találod őt. Lehetséges, hogy több fordulós az út a végleges döntésig, de megéri. Feltétlenül hasznosítsd eddigi tapasztalataidat, ne ess ugyanolyan csapdákba!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nagyobb társaság és nyüzsgés vár rád. Ez nem is baj, élvezed, hogy újra emberek között lehetsz. Szórakozz, lazíts, strandolj, és fogadd el barátaid meghívását, akinek hála új emberekkel is megismerkedhetsz. Ha szingli vagy, talán az igazi is köztük van. Az a Skorpió aki hosszabb utazásra szánta magát, figyelje a járványügyi alakulásokat. Gócpontokba bemenni nem érdemes mert az öröm ürömre fordul. Szűkebb pátriádban is egyre nehezebb megélni a mindennapokat, készülj fel olyan időkre, amik a mostaninál is nehezebbek lesznek!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Először saját magadat kell rendbetenni ahhoz, hogy másokkal is el tudd fogadtatni azt, aki vagy. Ne tőlük várd a boldogságot, ha magadban nem találod meg a teljességet! Ráébredsz, hogy egy múltbéli döntés nem volt életed legjobb húzása. Ilyesmi mindenkivel előfordul, ez nem akadályozhatja meg jövőbeli terveid megvalósítását. Rendezd el az ügyet mielőbb, akkor tovább léphetsz, és elmúlik lelkiismeret-furdalásod is! Pénzügyeid nem valami jók, valószínűleg hozzá kell nyúlni a tartalékokhoz. Amint lesz némi bevételed, az elvett összeget minél hamarabb pótold!

Bak 

(12.22.-01.20.) Határozottan állást foglalsz valamivel kapcsolatban, és ezzel kivívhatod mások tiszteletét A kemény munka, a bátor kiállás mindig meghozza gyümölcsét. Kinél előbb, kinél utóbb, de feladni soha nem szabad! Ettől függetlenül lehetőségeid szerint ünnepelj, neked is kijár a pihenés! Kapcsolódj ki úgy, ahogy neked tetszik, és tegyél félre minden mást! Legyen ez a te heted! A Bak szülöttek, nemtől függetlenül, nagyon hiúak és büszkék, ezért iszonyúan vigyázni kell, hogy még véletlenül se sértsük meg őket. Nekik pedig tolerálni kell, ha némelyik, őket illető megfogalmazás pongyolára sikerül!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A túl hideg légkörben visszahúzódóvá válsz, míg a támogató környezet az átlagosnál is ösztönzőbben hat rád. Néha kicsit erősebb, szarkasztikusabb a humorod az átlagnál, de épp ezért vagy népszerű a közösségben. Ezen a héten se ítélj elhamarkodottan! A napokban egy olyan valakiről változik meg a véleményed, akit már rossz embernek könyveltél el. Ha leültök beszélgetni, többet megtudhatsz róla, és az első benyomás tovaszáll. Sokat tanulhatsz ebből magadról és másokról egyaránt. Anyagiak: már fellélegezhetsz, de ez még nem a Kánaán. Csupán picit könnyebb lesz beosztani a pénzt.

Halak

(02.20.– 03.20.) Erős bizonyítási vágy ég benned, szeretnéd mindenkinek bebizonyítani tehetségedet és elszántságodat. Munkádban pontos és megbízható vagy, mindig lehet rád számítani, de néha a végkimerülésig hajtod magad. Tanulj meg nemet mondani, ha te is úgy érzed, hogy a túlterhelés miatt hibázni fogsz! A győzelem és a siker hajt, legyen szó egy nagy terv megvalósításáról, vagy akár csak egy kisebb vita megnyeréséről. Fontos: a konokság, a túlzott ragaszkodás és akaratosság csak megnehezítheti a dolgodat.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu