2019. június 1-től június 7-ig

Kos

A mostani – az előző héttel ellentétben – nem lesz könnyű időszak a Kosok számára. Ennek fő oka az általános csillagállás, nem pedig a Naprendszer bármelyik bolygójának személyre szabott hatása. Többfajta konfliktus is kialakulhat, mindegyiknek más az oka, és mind másféle megoldást követel. Különösen figyeljen a magukat hatóságnak képzelő cégek embereinek alattomos megnyilvánulásaira! Rájuk egyébként is a gátlástalanság jellemző, de most igencsak elemükben érzik magukat.

Bika

Vállalkozások, vagy bármilyen üzleti ügyek terén különös óvatosság javallott a Bikának ezen a héten. Magyarul: nem kell minden szerződést azonnal aláírni, amit az orra elé tesznek. A Bikát égi védnökei megóvják ugyan a legtöbb komolyabb bajtól, amik ellenségei felől fenyegetik, de saját ostobaságától, ballépéseitől nem tudják megvédeni. Magánügyekben sem lesz problémamentes hete, ha van titkolt része életének, a napokban napvilágra kerülhet.

Ikrek

E jegyben születettek most kedvezőbb gazdasági pozíciókat harcolhatnak ki maguknak, így magasabb szinten stabilizálhatják pénzügyi helyzetüket. A szerelem terén az Ikrek szintén megbízható szövetségesre talál. A Szaturnusz támogató bolygója minden helyzetben segíti pártfogoltját. Ami a másik oldalt illeti, az Ikrek vesztére törő Vénusz főleg pénteken érezteti negatív hatását, kellemetlen támadásokat indítva az Ikrek ellen.

Rák

Ami az üzletet és a pénzügyeket illeti, a Rák jól teljesít egész héten.  Kimagasló eredményeket nem ér ugyan el, de manapság a jó közepes hatásfok sem megvetendő. Ugyanakkor tönkre is teheti a dolgokat – de csak ha mintegy kikapcsolva agya értelmesebb felét – végzetesen hibás döntéseket hoz. Szerelemben kerülje a bonyolult nőket és férfiakat! Főleg az olyanokat, akik maguk keverik tornádóként a káoszt a fejükben! Háromszögben élőknél a lebukás veszélye most igen nagy.

Oroszlán

A Merkúr, amely az Oroszlán szerelmi életéért felelős bolygó, a saját területére, azaz az üzletre és a pénzügyekre koncentrál, míg az Oroszlán elűzését céltó Uránusz pedig a személyes kapcsolatokat veszi célba. Szerencsére az Oroszlánt támogató Plútó sem hever a babérjain, és hatásos, pozitív energiával szolgál. Mindezek figyelembevételével nem lesznek unalmasak a napjai.

Szűz

Ha a Szűz most túlságosan elégedett magával, hajlamos megfeledkezni a másik érzelmeiről, vágyairól. Ez útját állhatja közös boldogságuknak. Az a Szűz viszont, aki ebben az időszakban magányos, lehetőleg most keressen párt magának! Számtalan lehetősége adódik. A sors elküldi azt, akivel megtalálhatja a harmóniát, de nem szabad a dolgokat siettetnie. Legyen türelmes, és megértő! Ne feledje, mostanában a jó szóból van a legkevesebb!

Mérleg

A munka szférájában a Mérleg temérdek problémával fog szembesülni, ezek elsősorban kollégákkal, ügyfelekkel kapcsolatosak. Azonban valószínű, hogy nem személyes gondok jelentkeznek, hanem stratégiaváltás következik be, és ez okozza a felfordulást. Szerelemben minden rendben lesz, szépen nyugodtan éli kis életét. Legalábbis a külvilág számára fenntartja ennek látszatát. Hétvégi utazást, vízparton sütkérezést jeleznek a csillagok.

Skorpió

Megérett a helyzet a változtatásra, de figyelembe kell venni, hogy a rokonok és a barátok is érző emberek, nekik is megvannak a maguk érzelmei és ambíciói. Ezért a Skorpiónak most nem szabad meglepődnie, ha valaki a családból, vagy a barátok közül szintén a változásra szavaz. Át kell gondolnia, mi lehet a mélyebb értelme az átalakulásnak az életében, mert a csillagok soha nem öncélúan kínálják fel a lehetőséget! Teljes megértésére némi meditáció javallott.

Nyilas

A szeretet, a szerelem frontján már a hét kezdetén balul sülhetnek el a dolgok a Nyilasok számára. Az első két napban előfordulhat, hogy a Nyilas párja komoly hangulatingadozásokon esik át. Fölösleges viták, sőt, teljesen értelmetlen hisztérikus rohamok várhatók. Veszekedni nem érdemes, csak megingathatatlan nyugalmat árasztva lehet átvészelni ezt az időszakot. Allergiás Nyilas számára kellemetlen napok jönnek. Célszerű lenne előkészíteni azokat a medicinákat, amik valóban hasznosak lehetnek baj esetén.

Bak 

Az otthoni boldogság olyan nagy lesz, hogy a pozitív energia egy részét sikerül a munka területére is átvinni, ami jelentősen megkönnyíti majd élete ezen részét. A kritikus helyzeteket könnyebb lesz megoldani, a problémák egy részét sikerül megelőzni, mielőtt kialakulnának. Autót vezető Bak a napokban parkolási vitába keveredhet. Fura módon nem autóstársával, hanem a parkolási cég sunyi emberével. Legyen figyelemmel erre is!

Vízöntő

A magánéletben olyan újdonság bukkanhat fel, ami miatt a régi jelentéktelennek fog tűnni. Emellett a Szaturnusz hatása miatt régi, csak félig-meddig megoldott problémák is újra felszínre kerülhetnek. Ezeknek most egyszer s mindenkorra a végére kell járni, hogy el lehessen őket felejteni! Nem szégyen ehhez a barátok segítségét kérni. Egészségét némi megfázás árnyékolhatja be, okának az elhamarkodott klíma használat látszik.

Halak

Fordítson több időt és figyelmet a fontos és aktuális dokumentumok áttanulmányozására! Érdemes szakértőket is bevonni, ha bármi nem világos. Ez lehet, hogy növeli kiadásait, esetleg időbeni csúszást eredményez, de később nem kell azon bánkódni, hogy nem sikerült teljesen megérteni, amit meg kellett volna. A papírmunka utálatos dolog, de most nagyon oda kell rá figyelni, mert ez a fő terület, ahol a Halak jegyében születettet komoly veszély fenyegeti.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu