Július 13-tól július 19-ig

Kos

Hiába él párkapcsolatban, időnként hatalmába kerítheti a magány fojtogató érzése. Úgy érzi, társa nem áll (ki) ön mellett. Mindig a pénzügyek kerülnek előtérbe, pedig sokat tesz azért, hogy valamilyen módon bevételeit növelje, és megtakarításából ősszel gyermekei normálisan el tudják kezdeni az iskolát. Egész héten át óvatos, körültekintő viselkedésre buzdítom, a munkában, a magánéletben és a közösségekben folytatott mindenféle kommunikáció kapcsán.  Mozgás nélkül szinte elképzelhetetlen az élet. Ideális izzasztóprogram lehet a tenisz, fallabda, és/vagy capoeira (fürge, trükkös mozdulatok jellemzik), amely a tánc és a küzdősportok elemeit kombinálja.

Bika

Családi zűrök alakulhatnak ki ezen a héten. Kompromisszumokat kellene kötni, mert csak így állítható vissza a rend és a béke. A céltalan makacskodás nem vezet sehova. Munkája során szintén akadhatnak vegyes próbatételek a napokban. Készüljön fel rá, hogy akár több alkalommal is kaphat ellenőrzést! Kiváló ez a hét például alapos takarításra, hivatalos ügyek végleges elintézésére. Tömegközlekedésben legyen nagyon körültekintő, vigyázzon a lehető legjobban értéktárgyaira! Fontos önnek a kényelem, kizárólag azért mozog, hogy jól érezze magát. Ezen a héten a lazításra fókuszáló sportágak töltik fel energiával, mint amilyen a pilates, vagy a jóga.

Ikrek

A Jupiter hatására egyre nagyobb hangsúly nehezedik kapcsolatrendszerének ápolására, fejlesztésére. Akik nem lesznek méltók önhöz, elmennek, és helyettük új emberek jönnek. Költözésre is nyílik lehetőség, melyet frappánsan, jó anyagi kondíciókkal bonyolíthat. Szerelemben élvezze és élje meg a pillanatot, mindenféle különösebb bonyolítás nélkül! Fontos: az intim helyzeteket nem bölcs dolog megörökíteni, az ilyen felvételek később komoly gondokat okozhatnak! Friss, könnyű aromákkal körülvéve érzi magát tökéletes biztonságban. A bergamott, és a grépfrút szinte észrevétlenül csitítja az idegeit, használja, amikor kell.

Rák

Ha szeretné tovább vinni a kapcsolatát, bizonyos helyzetekben önnek kell kompromisszumot kötni. Nem a megalkuvásra gondolok, csupán az adok és kapok egyensúlyára. A csillagok állása szerint szerencsejátékban több apró nyeremény ütheti a markát. Ha jön az egészséges belső érzés, hogy jó lenne egy szelvényt kitölteni, ne álljon ellen! Többet, sokat nem kell! Egészség: ilyenkor júliusban, a szabadtéri fürdőhelyek többnyire elszennyeződtek. Döntéseinél, főleg ha babával szeretne menni, fontolja meg ezt a szempontot is! Ezen a héten leginkább a vízben végezhető mozgásformák hozzák a legtöbb megújulást. Úszás, vagy aquafitness közben erősíti az izmait, javul a tartása, és szellemileg is felfrissül.

Oroszlán

Szerelmi életét azzal bonyolítja, hogy sosem elégedett azzal, akije van. Mostanra, úgy a sokadik próbálkozás után, nem merült fel önben, hogy tán nem is a partnerekben van a hiba? Ezen a héten próbára teszi a sors abban is, hogy mennyire tud, akar, titkot tartani. Ha kiderül, hogy kifecsegte az önre bízott bizalmas információkat, több éves barátsága foszlik szerteszét. Ráadásul összeütközésbe kerülhet a törvénnyel is, ha nem veszi komolyan, ill. késve fizeti be kötelezettségeit. Hétvégén, nyaralásban engedje el magát! Azt a sportot részesítse előnyben, aminél a játék a lényeg. Válasszon szíve szerint! Legtöbbjük kedvence a tenisz, továbbá a labdajátékok valamelyike lesz.

Szűz

Nehezen indul a hét, talán a gyakori időjárás-változás, talán a munkahelyi kavarodások miatt. Nagyon nagy szüksége lenne egy kis elvonulásra, nyaralásra /lazításra. De mivel erre még pár napot – hetet várni kell, próbáljon hét közben a késő délutáni órákra némi kikapcsolódást megszervezni! Az a Szűz, aki pillanatnyilag egyedül él, ne erre a hétre várja a nagy Ő betoppanását, viszont kiváló alkalom e pár nap arra, hogy felkészüljön az új ember befogadására. Fegyelmezettsége csodálatra méltó, mindig a tökéletességre törekszik. Teste karbantartására is fokozott figyelmet fordítson. Találja meg azt a lazítási, vagy sportformát, ami az ön számára legmegnyugtatóbb!

Mérleg

A Mérleg jegyűeknek a hét folyamán nagy előrelépésre van lehetőségük, elsősorban munkájukkal kapcsolatban. Szerencsésnek mondhatja magát, ha a családja is támogatja, így a karriere fejlődésének lényegében semmi akadálya nem lesz. Az e heti nyaralást – ha még nem volt sehol – igen változékony időjárás kíséri. Ennek leginkább kedvese fog örülni, hiszen többet foglalkozhatnak egymással. Tudja, minden rosszban van valami jó. A lágy dallamok, a fák susogása, a madárcsicsergés, a tücsökciripelés mind-mind segítenek lelki egyensúlyának helyreállításában a dolgos hétköznapok során. Az a legjobb, ha már a munkából hazafelé is relaxációs zenét hallgat.

Skorpió

Ezen a héten a Skorpió sok munkával lesz ellátva, így már jó, ha előre felkészül erre. Ha nyaralni indul, azért akar mindent elvégezni, ha pedig nyaralásból jön vissza, az időközbeni felhalmozódás miatt. Semmiképp ne hagyja, hogy ez a magánéletére rossz hatással legyen! Bár kedvese maximálisan tolerálja, hogy ennyire elfoglalt, mégis igyekezzen munka után rövidebb, hosszabb közös programokat tervezni! Lassan itt az ideje, hogy otthonában is rendet tegyen, elrakja, vagy továbbadja, amire nincs különösebben szüksége! Sok a lom, amit kerülgetni kell, arról nem beszélve, akadályozza a csí, az éltető energia áramlását. A különféle erősségű gumiszalagokkal végzett gyakorlatok a legelőnyösebbek ezen a héten a Skorpió szülöttnek. A lassú, de erőteljes mozgás igen hatásos edzés az izmoknak.

Nyilas

A házasságokban, de még az új kapcsolatokban is fel – fellobbannak mindenféle harcok. Egészen apró dolgokon veszhetnek össze. Szülő, rokon miatt nagyobb felelősséget kéne vállalni, illetve nem lenne szabad magára hagyni az elesett embert! A probléma megoldása sok türelmet, utánajárást igényelhet, de nem szabad sajnálnia az erre fordított időt, fáradságot. A munkában jó lehetőség adódik, amivel a bevételeit növelni tudja, mellette félre is tud tenni valamennyit. Legyen szemfüles, hogy felismerhesse a kínálkozó alkalmat! Rengeteg az energiája. Szervezetének bármilyen, friss levegőn történő mozgás, biciklizés, séta hozhat felüdülést.

Bak 

Szerelmi életére nem lehet azt mondani, hogy olyan, mint egy állóvíz. Felkavaró napok jönnek. Olyasvalakivel hozza össze az élet, akivel nemcsak a kémia működik, hanem tudnak miről beszélgetni, együtt jönnek, mennek, programokat szerveznek. Régi kapcsolatokban még mindig a monotónia okozhatja a fokozatos elhidegülést. Aki időben felismeri és tesz a megoldásért, ott látványos és tendenciózus javulás mutatkozik. Akik csak ülnek rajta, ott könnyen beléphet egy harmadik, és vége a dalnak. Erre a hétre javallott kisebb, csoportos nordic walking, azaz skandináv gyaloglás, mely formálja az alakot, egyben kiváló tréning a szív- és érrendszernek. A citrusok és a majoránna illata pedig kitisztítja a gondolatokat.

Vízöntő

A közérzete sokkalta jobb lesz, mint az elmúlt napokban volt. Fizikailag és szellemileg is jóval többet fog bírni, anélkül, hogy a hét végére kifacsartnak érezné magát. Ne feledkezzen meg a szükséges pihenésről, mert anélkül nem lehet hosszú távon csúcson maradni!  Ezen a héten csalódások érhetik, olyan emberekkel kapcsolatosan, akikben eddig vakon megbízott. Amint ez kiderül, még ha nehéz és fájó is a felismerés, de ne betegedjen bele! Nem éri meg! Erre a hétre az úszás, és minden vízzel kapcsolatos sport segítheti testének ellazításában, karbantartásában. A monoton mozgás nemcsak átmozgatja, hanem meg is nyugtatja a jegy túlérzékeny szülöttjeit. 

Halak

E héten nem nagyon ajánlott komolyabb üzleti dologba belefogni, mert a csillagok állása nem ígér sikeres napokat ezen a vonalon. Lehet, hogy kicsit elfáradt és itt lenne az ideje, hogy pár nap /hét szabadságra menjen, de valójában ezzel is várnia kellene. Összpontosítson a jelenre! Ami várhat, azt mindenképp halassza el a következő hétre, ezzel elkerülhet mindenféle kisebb/nagyobb anyagi veszteséget. Valaki a családi, vagy baráti köréből segítségére lesz e hét során, ha mással nem, azzal, hogy meghallgatja gondjait, és jó tanácsokkal fogja ellátni. Test/lélek harmónia, egyben érfal erősítőként a következőt tudom ajánlani önnek: Csavarja le, és tegye félre a zuhanyrózsát erre a pár percre! Vezesse végig a meleg vízsugarat először a bal, majd a jobb lábán, a lábfejétől a térdéig. Hajtsa végre ugyanezt hideg vízzel, majd újra jöhet a meleg. Háromszor ismételje meg, és hideg vízzel fejezze be.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu