Melitta horoszkóp túlvilági üzenetekkel

0
535

2018. november 24-től november 30-ig

Kos

Ezen a héten gondolataid jóformán csak a financiális dolgaid körül forgolódnak. Több terved nem úgy alakul, ahogy azt kigondoltad, s ennek következményét igen gyorsan fogod tapasztalni. Tökéletlenséget érzel, nem minden alap nélkül. Szerencsére tudod, min kellene változtatni.  Szellemileg leterhelt leszel, de csak csütörtökig tart ez az állapot. Igaz, addig minden napodra rányomja a bélyegét. Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a hét második fele kínál kiváló lehetőségeket! Ha teheted, hét végén hódolj a hobbijaidnak, a munkát messziről kerüld el!

Túlvilági üzenet: ne csak a materiális dolgokhoz kötődj, a lelkit viszed magaddal, semmi többet. Ha elmész, a pénzed, a bútoraid és a házad is a helyén maradnak. A közösen megélt dolgaid, elsősorban a szereteted azonban kísér a fény útján.

Bika

November végén, december elején a hét kemény munkát, és intenzív energia befektetést követel.  Ha szerény, de magabiztosan összeszedett és objektív tudsz maradni, meglátásaidat nem csak elismerik, hanem egyre több probléma megoldásában kérik a segítségedet, és vonnak be újabbnál újabb feladatokba. Magánéleted jövője a te kezedben van. Ha az energiád nagy részét nem felesleges védekezésre használnod, a szerelem is ki tud bontakozni.

Túlvilági üzenet: higgy a túlvilági létben, abban, hogy szeretteid sokszor vannak veled, melletted! Vedd észre a jeleket és hasznosítsd azokat! Beszélgess velük, mondj imát értük!

Ikrek

Titkos munkahelyi románcod kimenetele bizonytalanná válik. Lehet, hogy a végéhez ér, vagy befejeződik, még mielőtt kifejlődött volna. Ne vedd a szívedre, mert a hét első fele jó időszak arra, hogy eljárj társaságba, téli céges vagy nem céges rendezvényekre, és új ismeretségeket köss! Váratlanul újdonsült barátságra, támogatóra tehetsz szert. Munkahelyeden újfajta döntések vannak megszületőben, amik miatt életed más irányt vehet. Nem öröm, de ez van, a munka még inkább előtérbe kerül életedben.

Túlvilági üzenet: akkor váltál felnőtté, amikor egyik szeretted örök álomra szenderült. Az addig ismeretlen világot egy új szemszögből ismerhetted meg. Olvass erről, ne félj tőlünk! Az élők többet árthatnak, mint az elhunytak.

Rák

Viharosan kavargó időszak kezdődik, ami egyrészt arra int, hogy légy résen, különösen a munkád területén, másrészt érzelmi életed is felpörög. Munkahelyeden bizonyos információkat visszatarthatnak előtted. A háttérben sokkal több dolog van, mint amiről te tudsz. A szerelem váratlanul rád találhat, akár az adventi forgatagban, nem kell emiatt aggodalmaskodnod! Ha új kapcsolatra vágysz, vagy különleges pillanatra, tegyél érte! Légy igazán eredeti, menni fog, nem kell visszafognod magad!

Túlvilági üzenet: valaki imát és szeretetet kér. A beteg, elgyengült testet letette, de a lelke, amikor csak teheti, ott van veled. Fogadd a szeretetét és biztosítsd a tiedről! Ezek a finom rezgések átjárják testedet, lelkedet.

Oroszlán

Egy váratlan – véletlen összejövetel dobhatja föl a hetedet. Téli, szürke napjaidat színesítendő, olyasvalakivel találkozol, akivel kapcsolatban hihetetlenül erős a vonzást érzékelsz, oda, s vissza. Pedig teljesen ellentétes karakterek vagytok. Mondhatni, mint a tűz és a víz. Ne akard kioltani a szenvedély lángjait, hanem hagyd, hogy átmelengesse, felforrósítsa az életedet! Légy bátor, és kövesd az őrült programjaira!

Túlvilági üzenet: sose árts annak, aki nekem ártott, a sors mindent a helyére tesz akkor, amikor annak ideje van! Nyiss a világ felé, ismerd, szemlélj, tanulj, hiszen azért születtél le a földre!

Szűz

Nem tanácsos túl sokáig a zavarosban halászni, és félig vakon a sors bugyraiban kotorászni. Önbizalom erősítő próbatételek várnak rád, ahol fel kell vállalni saját akaratodat, számolva a külvilág nemtetszésével. Tedd mindezt csendesen, nyíltan, őszintén! A hét az ünnepi dolgok lebonyolítása mellett a spirituális szeánszoknak is igen kedvező, különösen, ha önfejlesztésre irányul. Egy új szerelem, vagy fordulat a párkapcsolatodban is kifejezetten progresszív hatású lehet.

Túlvilági üzenet: ne legyen bűntudatod, minden úgy volt jó, ahogyan azt tetted! Tanultál hibáidból és én is segítettem ebben neked. Mielőtt mi leszülettünk, már akkor tudtuk, hogy okítjuk egymást, oda/vissza. Beteljesedett. Nem vagyok egyedül, a családból távozottakkal fejlődhetek itt.

Mérleg

A vak is látja, mennyire szerelmes, de mellette mennyire boldogtalan vagy. Hiába is titkolnád. Amire annyira vártál, mostanság váratlan módon beteljesülhet, úgy, hogy újabb esélyt kapsz a sorstól a boldogságra. Túl sokat nem lesz időd teketóriázni. Szabadulj meg a gátlásaidtól, és az sem baj, ha szokatlan módját választod érzéseid kimutatásának! Ha máshogy érzel, mind eddig, azt jelenti, valami nagy érzelmi tehertől végre megszabadultál.

Túlvilági üzenet: lehet sok idő eltelt, de ebben a másik világban nincs tér, sem idő. Én ugyanúgy szeretlek, ahogyan akkor is. Nem haltam meg, csupán e megroggyant, beteg testemre már nem volt szükségem. Könnyű minden, akár egy tollpihe. Jó és béke van.

Skorpió

Karrieredben új korszak kezdődhet. A megújulás szükségszerű. Volt és leendő rokonaid próbára tehetik türelmedet és hitedet. Ha filozófiai, spirituális eszmefuttatásba bonyolódsz, büszkeséged ne legyen gátja annak, hogy el tudj fogadni magadétól eltérő véleményt is! Kifejezetten bölcs tanácsokra lelhetsz, ha nyitott fülekkel jársz.  Jogi, esetleg ingatlan ügyeid megoldásában kerüld a szélsőségeket, ha nem akarsz kellemetlen meglepetéseket!

Túlvilági üzenet: Ne okold az orvosokat, a betegen segítőket! Nincs mindenki tisztában azzal, hogy az útra készen álló léleknek nem kell sok, csupán kedvesség és bátorítás, egy megnyugtató szó, egy simogatás is elég. Féltem, hideg volt és bizonytalanság. De tudtam, hogy várnak odaát, és ez így is volt.

Nyilas

Munkahelyeden páran megpróbálnak csőbe húzni. Farizeus ábrázattal kérdezgetnek politikai hovatartozásod felől. Ha megnevezel egyfajta csoportosulást, akkor annak ellenfelei indítanak ellened hadjáratot. Mindegy, melyiket mondod. Ha tudtukra adod, hogy nem foglalkozol ilyenekkel, akkor elterjesztik rólad, hogy egy, általuk szélsőségesnek tartott bandához húzol. Megoldás: a te ünnepekre való készülődésed legyen belső lelki felkészülés, mindentől, mindenkitől szennymentes!

Túlvilági üzenet: valaki leszületni készül a környezetedbe, olyan ember, akit nagyon szerettél. Szoros kapcsolat lesz köztetek. Amikor a szemébe nézel, látni, érezni fogod azt a megmagyarázhatatlan köteléket. Nem is érted miért, de csak úgy folynak majd az öröm könnyei.

Bak 

Nem jellemző rád az elhamarkodott viselkedés. Ám a héten minden megtörténhet, ami távol áll tőled, vagy amiről úgy gondoltad, hogy sohasem leszel rá képes. Mielőtt döntenél, mielőtt megszólalnál, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amit később megbánsz, vagy ami miatt szégyenkezned kellene! Családi viszályban ne állj senki mellé, a felettesedet pedig ne felejtsd el tömjénezni, mert manapság sajnos ez is záloga a sikernek!

Túlvilági üzenet: találd meg lelki békédet, mert akkor nyugszom meg én is. Nem szándékos volt az, hogy el kellett mennem, ne okolj, mert minden, mindenkor a maga idejében történik! Van egy kozmikus rend, egy körforgás, aminek alá vagyunk rendelve. A ruháimat ne tartsd meg, add oda olyanoknak, akik fáznak!

Fotók: pixabay.com

Vízöntő

Panaszkodás és siránkozás helyett végre állj a sarkadra! Ragaszkodj ahhoz, amiről úgy gondolod, hogy a tiéd! Mert ha erre képtelen vagy, akkor minden esély megvan arra, hogy egy esetleges válás, szakítás során borzasztóan hátrányos helyzetbe kerülj. Amennyiben szülő vagy, gyermekednek megnyugtató szavakra van szüksége. Különösen akkor, ha a családban olyan helyzet alakult ki, amely miatt a csemetéd biztonságérzete meginoghat.

Túlvilági üzenet: túl egyszerű lenne, hogy a halál után nincs tovább. Egyszer te is megismered a másik létet, ne félj, ne szorongj miatta! Jönnek a nagy találkozások azokkal, akik szívedben fontosak voltak neked. Sokan szégyellnek erről beszélni, mert bolondnak tartják őket. Te ne legyél ilyen! Van túlvilág és van folytatás!

Halak

Olyan hírek, információk röppennek fel ezen a héten, amelyek miatt megkérdőjeleződik a jövőd. Kétségbeesés helyett próbálj meg olyan személy fejével gondolkodni, akinek a pozíciója, a befolyása az új helyzetben is megmarad, mert most mindennél fontosabb a kapcsolatok építése, ápolása! A házasságokban, együttélésekben türelemre, megértésre van szükség, így vészelheted át az esetleges nehézségeket. Ha nincs biztos családi háttered, elveszett ember vagy.

Túlvilági üzenet: az, hogy nem tudtál elköszönni, utólag, a gyász ideje alatt spontán megtörtént. Minden olyan össze-vissza, zavarosan zajlott. Nyugodj meg, fogadd el a természet rendjét, hogy aki egyszer megszületik, annak mennie is kell, amikor eljön annak az ideje! Sose feledd, hogy mennyire szerettelek téged!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu