Fotó: pixabay.com

2020. április 25–től május 1–ig 

KOS

Becsülje családját, teremtsem harmóniát, de új házasságba ne ugorjon bele átmenet nélkül! Ne engedje magát felbosszantani, a munkahelyi dolgait ne rakja családja nyakába, mert nagyon könnyen felbőszítheti vele környezetét! Akit, akiket megbánt nagyon nehezen, vagy hosszú idő elteltével tudja majd kibékíteni. Ne csak magával törődjön, mások érzelmeire is figyelmet kell fordítania! A tavasz beköszöntével érzelmileg fokozottabb életet élhet. Figyeljen környezetében lévő társaira, barátaira, és inkább minőségbeli kapcsolatot építsen, ne pedig mennyiségbelit! Befektetéseivel bánjon körültekintőbben, hiszen a mostani és az elkövetkező időszak szinte mindenben bizonytalan. 

Kos mandala: Tiffany üveg technikával készülnek, csodálatos díszítő eleme lehet egy lakásnak, szobának, egyben megnyugtató hatással bír.

Bika

Ne engedje, hogy a pesszimizmus eluralkodjon hangulatán! Gondoljon jó dolgokra, halmozza el környezetét jó illatokkal, növényekkel, díszítse fel lakását, és relaxáljon sokat! Ne fordítson hátat szeretteinek, barátainak ebben a krízisekkel halmozott időszakban! Találkozás helyett tartson mailen, telefonon kapcsolatot, az biztos nem fertőz! Próbálja meg saját, és mások is javára fordítani ezt az összevissza időszakot! A hét második felétől munkahelyi dolgait túl komolyan veszi, aminek az lesz az ára, hogy könnyen megbetegedhet. Feszültség és dühkitörések jellemzik, ha nem tudnak szót érteni főnökével, munkatársaival. Pedig egyszerű az egész, valójában elbeszélnek egymás mellett.

Bika mandala: Kerek kavicsokra festett színes mandala pöttyök, melyekből az összeállt képek erőt és nyugalmat sugároznak. 

Ikrek

A munkában és a magánéletben egyaránt számíthat a Jupiter támogató erejére. Felettesei értékelni fogják korrektségét és kitartását, így idővel előbbre léphet a ranglétrán. Április végén azáltal jut előnyhöz, hogy észreveszi azokat az apró, a részletekben megbújó lehetőségeket, melyek a többség figyelmét elkerülik. A magánéletben pedig az eddig csak pajtási, baráti viszony egy váratlan esemény nyomán mély és őszinte szerelemmé alakulhat. Persze egyelőre a telefonon történő beszélgetés, a mégis javasolt távolság tartása még izgalmasabbá teszi a bimbózó kapcsolatot. 

Ikrek mandala: A csakra mandala festhető egy papírra, selyemre, stb. Az óramutató járásával megegyező irányba forog, amikor a környezetből energiát vesz fel, és ellenkező irányba, ha energiát ad le, amikor arra szükség van.

Rák

A Rák csillagjegyben szülöttek nagyon vigyázzanak a hét folyamán, hiszen fokozott veszélyt rejt számukra a kommunikáció! Hiszékenységüknek köszönhetően könnyen becsaphatók lesznek. Idősebbek könnyen eshetnek áldozatul szélhámosoknak, ezért mindent alaposan át kell gondolni, s ha valami gyanús, ne szégyelljék, kérjenek segítséget! Programok lehetnek olyanok, mint a kertészkedés, otthoni torna online kártyaparti, sakk, bármi, amit szeret. Bármilyen bizonytalannak is látszanak a most induló változások, hosszabb távú kihatásuk mindenképpen pozitív lesz, kedvező folyamatokat indít el életében. Nehezen viseli most a múltból felbukkanó kötöttségeket, a kötelező dolgokat, könnyedségre vágyik.  

Rák mandala: Igen érdekes horgolt állapotában, amikor elkészül. Az biztos, hogy némi tapasztalatot és kézügyességet igényel, de a végén a látvány önmagáért beszél. 

Oroszlán

A türelmetlenség sarkallta hirtelen elhatározások helyett most inkább támaszkodjon a Merkúr támogató erejére, a tetteit ne az indulatok, inkább a tiszta gondolatok irányítsák! Ebben a nehéz időszakban is könnyebben hoznak áldozatot másokért, fogékonyabbak, érzékenyebbek lesznek mások problémáira és próbálnak segítséget nyújtani. Életének ebben a szakaszában vannak kényszerű változások, de ezen felül komolyan kiható pluszba ne kezdjen bele! Számtalan akadálytól, ellenállástól kímélheti meg magát. 

Oroszlán mandala: Bármilyen erős is az Oroszlán szülött, egy színekkel teli, szeretet mandala minden időben egyensúlyt teremt a lelkében. 

Szűz

Fokozódó feszültségét levezetendő, szenteljen több figyelmet otthonának! Kiváló érzékkel, szépséggel alakíthatja át. Mars megfelelő anyagiakat is biztosít. Jó érzékkel ismeri fel a tartós és értékes tárgyakat, amiket jó áron online meg is tud szerezni, ehhez a Vénusz is kedvező energiákat sugároz. Nagyon körültekintően és megfontoltan vásároljon, mert nem az a fontos, hogy jó befektetést találjon, hanem az, hogy igazi otthont varázsoljon!

Szűz mandala: Üvegre festett szerelem mandala, mely segít az érzelmek egészséges irányításában, a bevonzásban és az elengedésben, ha arra szükség van.

Mérleg

Ez a hét vegyes érzésekkel kezdődik. Érzelmei hullámzanak, bizalma elszáll közel hozzátartozókkal szemben. Lehet, vissza sem jön többé soha. Ezáltal mély szomorúság, és nyugtalanság tapasztalható önnél. Más: lehet, hogy kedvet érez valamilyen tanfolyamhoz, akár online felületen is. Érdemes belekezdeni, de a szándékát egyelőre tartsa meg magának! Nem kellenek az ellendrukkerek, akik kedvét szegik!

Mérleg mandala: Igen érdekes a Mérlegek mandalákhoz való viszonya. Legtöbbször náluk van arra szükség, hogy legalább évente cserélgessék. Gondolok itt arra, hogy most falikép mandalájuk van, jövőre akár egy pólóra rajzoltat szeretnének, majd üvegmandalát, és így tovább. 

Skorpió

Nehézkesen indul a hét, de aztán határozott javulás várható. Nem szabad kapkodniuk és bosszankodniuk! Ha kibírnak még pár hetet karanténban, home office üzemmódban, akkor gyorsan szűnik a gond, és szépen lassan minden sokkal könnyebb lesz, sőt kifejezetten biztató jelek mutatkoznak. Minden nehézség ellenére sikerül szépen megoldaniuk mindent a Skorpióknak. Egyetlen dologra kell ügyelniük, de arra nagyon: a kölcsönügyletekre. A legjobb az lenne, ha nem vennének fel hitelt! Ha mégis rászánják magukat, akkor ne csak a havi törlesztőrészleteket vegyék figyelembe a döntésnél, hanem másfajta paramétereket is! 

Skorpió mandala: Főleg a kifestők, a saját ösztönből fakadó technikák indítanak el bizonyos pozitív lelki folyamatokat. 

Nyilas

Semmi nem fog sikerülni, ha valamit nagyon akar, de minden létrejön, amit megenged. Vagyis ha bármi erőltet, az meghiúsul, illetve bármi, amit könnyedén el tud képzelni, az megvalósul. Paradox módon a karrierje sikere és az elismerések akkor fognak beérni, amikor a legkevésbé számít arra. Többször lesz olyan helyzet, hogy keményen megdolgozik mindenért, leteszi a kész munkát az asztalra, és semmi dicséret, mert ezt várják el öntől. Párkapcsolatot illetően, mivel a Nyilas szülött igényes, és meglehetősen magasra teszi a mércét, kevesen képesek megfelelni az elvárásoknak. De amennyiben oda vissza ez működik, életre szóló lesz az a bizonyos kapcsolat.

Nyilas mandala: Fiatalabbaknál a mandala (akár ideiglenes) tetoválás, idősebbeknél ágyterítő, lámpa, otthoni mandala dekoráció töltheti fel a lelküket.

Bak 

Ezt az otthonülős időszakot is lehet valamire fordítani. Az akadályok hárítása, amiket útjába gördített a sors, nem lesz könnyű, ritkán éri meg nekifeszülni. Ellentmondásos lesz anyagi szempontból is. A jó időzítés az egyik fontos tényező. A másik, hogy a bolygók pontosan jelzik: a jelenlegi helyzetben még inkább észnél kell lennie, hogy a nehézségek ellenére is eredményeket tudjon felmutatni. Ez annyit jelent, hogy vagy egészen mást fog csinálni, vagy máshol fogják azt folytatni, amit eddig csináltak. Ez egyrészt elkerülhetetlen, másrészt kedvező lesz önnek. Pletykákkal nem szabad foglalkozni, könnyen megvezethetik!

Bak mandala: Mivel szereti a szépet, és nagyon mély lelki lény, elsősorban a templomi üvegmandala motivációk fogják meg. 

Vízöntő

Most igen fontos lesz az önmérséklet. A Vízöntő saját bőrén tapasztalhatja, hogy a heves hév, és az indulat még a legjobb szándék nevében sem célravezető! Ezért jobb, ha tisztelettel viseltetik mindenkivel szemben. Hét közepétől akkor jár jól, ha mindig csak az aktuális, feladatokra koncentrál. Ha túlzottam előre fut gondolatban, akkor csökken a hatékonysága. A dekád végén új hírek jönnek, ami a Hold csütörtöki állásával függ össze. Számítson rá, hogy váratlan fordulattal együtt jön az új! Nem fog unatkozni, szükség lesz a nyitottságára és éberségére.

Vízöntő mandala: Főleg az állatos mandalák, ez függ attól is, hogy van-e valamiféle kedvence otthon, vagy csak úgy szereti a szépet. Madárkedvelőknek például ajánlunk egy papagáj mandalát, jelen helyzetben szájmaszkra, kesztyűre festve. 

Halak

Ne csodálkozzon semmin! Az is lehet, hogy előléptetik, vagy valaki távozása révén kaphat új beosztást. Emlékeztetnie kell önmagát, hogy semmit nem kap érdemtelenül! Univerzális törvény, hogy csak az történik, amit hitével és kitartásával képes lesz bevonzani! A hét elején vigyáznia kell, mert a tisztánlátásukat, és a helyes ítélőképességüket akarják megzavarni! Semmire ne reagáljanak túl gyorsan, se indulatosan, mert könnyen lehet belőle öngól! 

Halak mandala: Megnyugtatja, s egy új világba repíti lelkét, ha ilyet festhet, de táskára, ruhára, kiegészítőkre festve hatékonyabb.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu