Melitta horoszkópja (02.12.-02.18.)

0
311
Fotó: pixabay.com

Régen egy illatos levélke, egy csokor virág vagy egy jegygyűrű jelentette a szerelmesek napját. Mára ez kibővült mindenfélével, nagy utazási lehetőségek, akár más kontinensekre, és sorolhatnám. Pedig az igazi értékek szinte láthatatlanok….

Kos

(március 21.–április 20.)  Mások a kedvesük virág, csoki, vagy egyéb kedves ajándékai között válogatnak, te azonban egy kitűnő lehetőséget találsz bel/külföldi utazásra, tanulásra, egy másik városban, országban. Jelenleg ezt tekinted a legszebb Valentin-napi ajándéknak. Eleinte még olyan ábrándokat is dédelgetsz, hogy majd ott találod meg az álomlakást, álomautót, vagy álomtársat. Amint beindultak a dolgok, kicsit józanabbul kezded szemlélni és tervezni a teendőket. Mostanában sok új ember épült be az életedbe, de nem mindenki marad melletted. Belső szenzoraidnak köszönhetően fogod érezni, hogy ki az, aki őszinte veled, vagy kik azok, akiket valamiféle érdek hajt.

Bika

(április 21.–május 21.) Ne feszítsd túl a húrt senkivel! Egyetlen ügy, egyetlen vitás kérdés sem éri meg a „maradandó haragot”. Tudom, ezt könnyű kimondani, de annál nehezebb visszafordítani. Eleinte nagyon zaklatott lehetsz. Érzelmes lényed a legkisebb bántásra is élesen reagál, vagy egyszerűen duzzogva visszahúzódik. Gondot okoz egy kapcsolat elengedése, még akkor is, ha szálka volt a szemedben. De hamarosan magad mögött hagyod a kellemetlen tapasztalatokat. A hét közepétől oldódik a rossz kedved. A hét végére pedig remélhetőleg mindenkivel teljes lesz az összhang. Fontos: mostanában túlságosan nagyvonalúan kezeled a pénzügyeidet.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A párod vicces ajándékkal lep meg, legalábbis ő ezt így gondolja. Te azonban eléggé felhúzod magad rajta, mást vártál. Enyhülhet a bosszúságod, ha csak egy kicsit is belegondolsz az ő helyzetébe. Jót akart neked, ráadásul éppen te vagy az, aki sok esetben egyáltalán nem riad vissza az otromba tréfáktól. Tavasszal alattomos támadások, félreértések jogi zűrök sorozatával fogsz szembesülni. Az ügylet alakulása azon múlik, hogy mennyire vagy kompromisszumkész, mennyire tudsz a hatóságokkal, vagy érintettekkel együttműködni. A hétvégéd laza lesz, még olyan embereket is elhívhatsz ebédre, vagy legalább egy kávéra, akik nem kötődnek szorosan hozzád.

Rák

(06.22.–07.22.) Nagyon nagy szükséged van egy kis törődésre, cirógatásra. A Valentin-nap éppen jó alkalom erre, ha szeretnéd, hogy a társad jobban kényeztessen. Ezt az igényedet a tudomására kéne hozni. Az általános barátnőidet ezen a héten inkább ignoráld. Több régi sérelmed is eszedbe juthat, és ezeket most szívesen számon kérnéd tőlük. Vitatkozásnak, vagy egymás lelki zsarolásának igazán nincs semmi értelme. Ha rájöttél, hogy valamelyik barátnődnek csak akkor kellesz, ha a párja nem ér rá, vagy pénzre van szüksége, nyugodtan fordíts neki hátat, és keress valakit, aki valóban kedvel és értékeli a társaságodat. Barátságaid idén spirituális jelleget öltenek, a pároddal közös barátok pedig örömteli pillanatokkal tehetik gazdagabbá az életeteket.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) ÉTele a környék rózsaszín szívecskékkel és ölelkező macikkal. Neked is jut belőlük. Legfeljebb az okozhat gondot, hogyan oszd be az idődet, és hogy szervezd meg a találkáidat a lebukás veszélye nélkül. Most ugyanis több hódolód is benyújthatja az igényét. Fantasztikusan találékony vagy egész héten, pozitív lelkesedésed fáradhatatlanná tesz. Jó lenne, ha nem csak a napi rutint oldanád meg, hanem előre is dolgoznál. Egyesek rangon felüli házasság révén kapaszkodnak feljebb a ranglétrán, vagy jutnak magasabb pozícióhoz. Te más vagy, teszel a jó ügyért, a sikerekért. Arra azonban mindig ügyelj, nehogy tönkretedd a jó híredet!

Szűz

(08.24.–09.23.) .) Most végre megoldódhat egy munkahelyi konfliktus, egy régen beígért előléptetés, vagy bármilyen más aktuális ügyedre találhatsz használható, jó megoldást. A párod egy nagyon szentimentális ajándékkal lephet meg. Amennyiben már elhatároztátok, hogy összeházasodtok, ne lepődj meg, ha végre szeretné kitűzni az menyegző időpontját is. A barátok és az ismerősök hatással lesznek hivatásbeli fejlődésedre, de érdemes lenne szakmai, vagy társadalmi segítő alapítványokhoz is csatlakoznod ebben az időszakban. A Jupiter felviszi maximumra az energiaszintedet, minden partin jelen vagy/lehetsz, ahol jómodorú, értelmes emberekkel találkozhatsz.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ezen a héten a segítőkészség az, ami áthatja a napjaidat. Érzékennyé válsz mások bajaira, és minden tőled telhetőt megteszel, hogy segíts. Esetenként az ismeretségi körödet veted latba, ha jó ügy érdekében szeretnél cselekedni. Tehetséged, támogatóid és csalhatatlan megérzéseid mellett a szerencsére is bőven számíthatsz. Külföldi munkavállalás, szakmai továbbképzés, vagy tanulmányút mutatkozik. Ha ez megadatik, ne várj sokat a válaszadással, mert a helyek gyorsan betelnek. Ismerkedésben gazdag hét vár. Bármelyikből lehet szerelem is, de erőltetve nem érdemes előre szaladni. Jelenleg élvezd azt a sok vidám órát és különleges programot, ami előtted áll!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egész héten energikus, lelkes és motivált leszel, ráadásul a külső feltételeid is alkalmasak lesznek arra, hogy egy nagyot lépj előre céljaid felé. Meghatódsz. Boldog vagy, ha meglepnek, különösen, ha az imádott szerelmed hozza le a csillagokat az égről. Fogadd el ezt a rajongást, egyúttal élvezd ennek a hétnek minden percét! Lehet néhány érdekes meglátásod is. Különösen anyagi vonalon jut eszedbe sok pazar ötlet. Mielőtt azonban bármibe is belevágnál, gondold át alaposan. Az elhamarkodott döntéseknek később sok kellemetlen következménye lehet.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Igyekezz egy kicsit jobban odafigyelni a szeretteidre, mert talán körülötted is vannak olyanok, akiket az utóbbi időben egy kissé talán elhanyagoltál! A napok telnek, az idő múlik és mindenki változik. Mozgalmas, eseménydús hét vár rád. Kivételesen még a szívedet is hajlandó vagy jobban megnyitni. Ráérzel a párod gondolataira, vágyaira, amitől sokkal könnyebb az együttlét. Egy fontos témában – valószínűleg hivatás vagy magasabb tanulmányok területén – nagy lépésre szánod magad. Ez a gondolat nem új keletű. Hosszú ideje lelkesedsz valami új helyzet iránt, amihez szeretnél egyre közelebb kerülni.

Bak 

(12.22.-01.20.) Szerelmed nagyon kitesz magáért. Nem csak a Valentin-nap, hanem szinte az egész hét minden egyes napja örömet hozhat számodra. Persze ehhez két ember kell, vagyis neked is oda kell tenned magad. Remélhetőleg felenged a zárkózottságod, és olyasmiket is kimondasz, amit ő már régen vár, csak éppen benned nem volt elég bátorság. A lelked mélyén kedves vagy meg nagylelkű. Ha régi szerelmed kéri valamiben a segítségedet, hormonjaid és az egód azt parancsolják, hogy ne engedd őt el, tartsd meg. Pénzügyeid egészen jól alakulnak, örömödre némi többletet is felfedezel a számládon.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Ha változtatni szeretnél bizonyos dolgokon, először magadon alakíts. Amennyiben a te hozzáállásod is más lesz, a körülötted élő világ is hozzád igazodik majd. Jól felkészültél a hét szerelmes napjára? Az idei Valentin-nap még akkor sem hagy hidegen, ha amúgy a karriered sokkal fontosabb, mint a „émelyítő” érzelmi kitörések. Meglephet, ha olyan valaki jelenik meg egy szál rózsával, akire álmodban sem gondoltál. Hát még ha az illető a kollégák, vagy a lazább ismerősök köréből kerül ki. Valószínűleg tart egy kicsit tőled, így inkább ezt, vagy ehhez hasonló alkalmat ragadja meg, hogy a közeledbe kerüljön. Ne hajtsd túl magad, tudj megálljt és nemet mondani, ha elönt a fáradtság!

Halak

(02.20.– 03.20.) Nem halogathatod tovább a változást és az átalakulást. Ismerkedés szempontjából kitűnő ez a hét. Több nehézkes és rossz szokásodtól is képes leszel legalább néhány napra megszabadulni. Elképzelhető, hogy a munkaterületeden érsz el sikert, vagy éppen ott szabadul fel valamennyi időd. Mindezek rendkívül pozitív hatással lesznek az általános hangulatodra. Mély érzelmekre ne számíts, de valaki mégis felbukkan, aki több lehet, mint egy az életeden átfutó ismerős. Ne kötődj idejétmúlt tevékenységekhez, szakmai kapcsolatokhoz, amelyek már nem működnek tovább! Engedj be új dolgokat az életedbe, próbáld ki magad más területeken is!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu