Melitta horoszkópja

0
766

2019. március 2-től március 8-ig

Kos

A hosszú távú tervek megalapozására tökéletes időszak a mostani, a csillagok is a kezed alá dolgoznak. Szellemi síkon fejlődhetsz, kreativitásod, intuíciód erősödnek. Ezekben a napokban többször is úgy érezheted, hogy jókor vagy jó helyen, mintha az égiek mindenben a kedvedet keresnék. Izgalmas és sorsszerű találkozásokra kerülhet sor, társas kapcsolataid is jó irányban változnak. A szerelemben is csupa jóra készülhetsz. Tökéletes ez az időszak arra, hogy megtaláld az igazit, összekösd az életedet szíved választottjával, vagy bővüljön a család.

Bika

Az egészségedért fontos lépéseket tehetsz: az égiek támogatni fognak abban, hogy megszabadulj a káros szenvedélyektől. A szerelemben fontos változások állnak a küszöbön. Mindaz, ami ártatlan flörtnek, könnyed kis viszonynak indult, hirtelen szenvedélyes szerelemmé alakulhat, és még te is kedvet érezhetsz ahhoz, hogy elkötelezd magadat. Munkahelyeden nem adják ingyen a sikert, meg kell érte dolgoznod. Sajnos az sem kizárt, hogy szembe kell szállnod valakivel, aki a pozíciódra pályázik.

Ikrek

Az események arra késztetnek, hogy a dolgok mögé nézz, és megpróbáld megérteni az összefüggéseket. Határozottságod most is átsegít a nehezebb szituációkon – te már rég túl leszel mindenen, míg a többiek még a megfelelő stratégiát keresgélik. A szerelmi életed leginkább a nyári égbolthoz hasonlítható: ragyogó, ám olykor felhők árnyékolják, és kisebb viharok is kialakulhatnak. Emiatt kicsit rosszul érezheted magadat, és úgy érezheted, ideje továbblépni. Ez azonban nem biztos, hogy jó ötlet – a futó kalandok és a félrelépések nem méltók hozzád!

Rák

Minden téren könnyebbség várható, de különösen igaz ez az érzelmekre: kellemes fordulatok okoznak örömteli meglepetést, az újdonság varázsával alig győzöl majd betelni! Aki párt keres, megtalálja – aki már foglalt, új és szenvedélyes vizekre evezhet partnerével. Sokszor érezheted úgy, hogy az égiek támogatását élvezed, s hogy megfoghatatlan erők terelgetnek a megfelelő irányba. Figyelj a jelekre, és halld meg, amit az ösztöneid súgnak! Intelligenciádat többször is megcsillanthatod, különösen akkor, ha valamilyen rejtélyes ügyet kell felgöngyölíteni, vagy valamilyen titokról kell lerántani a leplet.

Oroszlán

Olyan feladatokat kapsz, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy megmutasd a rátermettségedet. Remek döntéseket hozol. Ez pedig nem fogja elkerülni a többiek figyelmét! A hobbinak tekintett elfoglaltságod is kinőheti magát hivatássá, ha most nem olyan dologgal keresel pénzt, ami a szívednek kedves. Kapcsolataid is jól alakulnak, azok, akik igazán fontosak számodra, keresni fogják a társaságodat, és éreztetni fogják veled, hogy mennyire szeretnek.

Szűz

Mostanra kitisztul a kép, látni fogod, hogy mi az igazán lényeges. A többit egyszerűen elengedheted. A munkádban is sikerekre számíthatsz, igaz, ehhez szükség lehet arra, hogy új segítőkre tegyél szert – a régiek kissé belefásulhattak abba, hogy veled dolgozzanak. Igaz, a húzóerő most is benned rejlik, az új munkatársak sem fogják „megváltani a világot”, viszont lelkesen segítenek abban, hogy te megtedd ezt.

Mérleg

A Mérleg jegyűek pénzügyi téren gyarapodnak. A sok munka meghozza gyümölcsét. Valamilyen szakadás, elválás lesz a héten, esetleg valakivel a kapcsolata megváltozik, egy másik szintre lép. A hírvivő szerepét is Önre osztja a sors. Lehet, hogy két ember között kell”tolmácsolnia”. Párban élők kapcsolata új szintre lép. Megújulva, más szemmel látva folytatják a már egy ideje tartó közös életet. A párkeresők szerencsésnek mondhatók, hiszen bőven tudnak válogatni a jelöltek közül. Többen is szeretnék megismerni, több meghívást is kap. Az, hogy mi lesz a vége, csak az Ön döntésén múlik. Gondolja át, és válasszon helyesen! Ne feledje, hogy akit mégse választ társnak, őt se bántsa meg!  

Skorpió

A Jupiter új helyzete számodra is kedvező változásokat hoz. Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól minden az öledbe hullik, amit csak kigondolsz, de hogy könnyebben eléred a céljaidat, mint korábban, az egyszer biztos! Olyan feladatokkal bíznak meg a munkahelyeden, amelyek segítenek abban, hogy magadra vond a feletteseid figyelmét, és számos elismerést zsebelj be. Nagy lendülettel látsz neki a munkának, hiszen az új kihívások rendszerint inspiráló hatással vannak rád. Fontos: törődj többet saját egészségeddel!

Nyilas

Átalakulás vár rád. Tudnod kell, hogy a 12 jegy közül téged érint a legpozitívabban ez a változás. A vágyaid nagy része valóra válik, és a személyiséged is kiteljesedhet, vagyis mindenkinek megmutathatod, milyen is vagy valójában. Szinte magad is meglepődsz majd azon, hogy mostantól kezdve mennyivel könnyebben mennek majd a dolgaid, legyen szó az élet bármely területéről. Kapcsolataidban dominánsabbá válsz, és meghatározó szerephez jutsz.

Bak 

A szerelemben fontos, hogy türelmes legyél, és meghallgasd a másikat. Saját érzelmeidet sem ártana átgondolnod, mert amíg nem tudod, hogy mit akarsz, a megvalósítást sem érdemes elkezdeni. Szórakozz, élvezd ki a nyár adta lehetőségeket, ismerkedj és mozdulj ki otthonról! Ha így teszel, megismerhetsz valakit, aki a munkában is hasznodra válhat, sőt, egy elveszettnek hitt barátság is újjáéledhet!

Vízöntő

Sok minden megváltozik körülötted, új lehetőségek kerülnek az utadba, és a szemléletmódod is átalakul. Sokkal empatikusabban közelítesz mások felé, így azokra is másként tekinthetsz, akikre eddig haragudtál, vagy ki nem állhattál. Ez nem jelenti azt, hogy most legjobb barátok lesztek, abban viszont segít, hogy elcsitítsd a benned dúló viharokat és megtaláld a belső békét. Most érdemes tisztáznod az olyan lezáratlan helyzeteket, amikkel kapcsolatban még van mondanivalód. Tedd meg, míg megteheted!

Halak

Tartózkodj a hirtelen és meggondolatlan döntésektől, mert a kapkodásra késztető Uránusz most nem biztos, hogy jó tanácsadó. A baráti körödben is változás várható, könnyen sor kerülhet kenyértörésre, valamilyen zavaros, nehezen tisztázható ügy miatt. Ígéretes belső átalakulás előtt állsz, lezársz magadban egy korszakot, és új fejezetet kezdesz, méghozzá olyat, ami rengeteg kalanddal örvendeztet meg. Úgy érezheted, hogy lélekben visszatértél a kamaszkorodba, és ennek köszönhetően sok olyan helyzet adódik majd, melyekben felhőtlenül boldog leszel.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu